ToucheBlejzer10 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:26Nije istina, platio kešom pa bila ispod milje![]()
Skuplje je bilo pola tvog OLEDa od moje grafe, da nastavimo niz![]()

Bjezi, krenuo gledati 4k projektore, otislo bi dobro auto na to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ToucheBlejzer10 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:26Nije istina, platio kešom pa bila ispod milje![]()
Skuplje je bilo pola tvog OLEDa od moje grafe, da nastavimo niz![]()
Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Ma nećeš ti stat dok ne napraviš DIY kino u podrumurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:54Touche![]()
Bjezi, krenuo gledati 4k projektore, otislo bi dobro auto na to![]()
Glupani. Koliko para imaju mogu šta hoće. Al jok daj fudbalskih klubova, zlatnih auta i kalaša, **** manekenki i manekena za 500-600 članova kraljevske porodice.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:58Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Procjene kazu da imaju rezervi nafte jos za 40-50 god. Onda kuku lele.
Uh to mi je mokri san, vec imam listu spremnu, platno, zvucnike, AVR, suboveBlejzer10 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:59Ma nećeš ti stat dok ne napraviš DIY kino u podrumurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:54Touche![]()
Bjezi, krenuo gledati 4k projektore, otislo bi dobro auto na to![]()
Mada ćeš uštedit na foteljama, ne treba ti više od jedne![]()
Nego što nas ono bodi ignoriše za Memories of murder, ne plaća mu se ručak?![]()
Klasični primjer kad se nomadska sirotilja dohvati kešaHeller je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:01Glupani. Koliko para imaju mogu šta hoće. Al jok daj fudbalskih klubova, zlatnih auta i kalaša, **** manekenki i manekena za 500-600 članova kraljevske porodice.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:58Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Pa eno u Singapuru na 20-30 spratova projekat izgoja hrane. Znači mogli su makar tu nezavisni ostat. Il nabit 5.000.000 krava u pustinju i cjevovod s vodom pa mlijeko makar imat.
Pogledaj malo na gugletu šta sve Izrael proizvodi u pustinji.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:58Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Imaju jake fondove pa su krenuli sad ulagati po zapadu u njihove kompanije, tj dionice, kao neka vrsta diverzifikacije. Cekali su da Njukasu padne cijena zbog krize iako opet nisam siguran koliko je to pametan potez, jedino za dick measuring contest sa komsijamaHeller je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:01Glupani. Koliko para imaju mogu šta hoće. Al jok daj fudbalskih klubova, zlatnih auta i kalaša, **** manekenki i manekena za 500-600 članova kraljevske porodice.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:58Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Pa eno u Singapuru na 20-30 spratova projekat izgoja hrane. Znači mogli su makar tu nezavisni ostat. Il nabit 5.000.000 krava u pustinju i cjevovod s vodom pa mlijeko makar imat.
Druze velika je razlika izmedju njih dvoje. U mentalnom sklopu prvo da onda dalje. Izrael kontrolise neke od najvecih korporacija svijeta u prehrambenoj indrustiji, dok neuka stoka, kojoj je Allah dao veliko bogatstvo i moc, to trosi na gluposti.ASD je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:14Pogledaj malo na gugletu šta sve Izrael proizvodi u pustinji.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:58Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Ne znam jel rano za pdf, mozda jednu zbirnu temu za pocetak pa kasnije pdf.ASD je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:21Ja sam to mislio kao novi podforum sa više tema.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:17Može što se mene tiče, otvorite temu U susret Tokiu 2021, ili tako nešto. Pa možemo o svim sportovima koji su dio OI, pregled neki napraviti ko se plasirao već, ko još nije i tako.
Slično kao što smo uradili za prošle igre. Samo zbog nedostatka sporta da to otvorimo ranije. Ionako ne znamo kad će to biti.
Možemo pisati o historijatu, sadašnjosti (ko se plasirao, ko je favorit itd, kao i o budućnosti samog sporta).
Ma i nije. Možemo malo sačekati. Onako, 5-6 tema će biti dovoljno. Posebnu temu za svaku vrstu sportova i jednu zbirnu. Taman.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:38Ne znam jel rano za pdf, mozda jednu zbirnu temu za pocetak pa kasnije pdf.ASD je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:21Ja sam to mislio kao novi podforum sa više tema.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:17
Može što se mene tiče, otvorite temu U susret Tokiu 2021, ili tako nešto. Pa možemo o svim sportovima koji su dio OI, pregled neki napraviti ko se plasirao već, ko još nije i tako.
Slično kao što smo uradili za prošle igre. Samo zbog nedostatka sporta da to otvorimo ranije. Ionako ne znamo kad će to biti.
Možemo pisati o historijatu, sadašnjosti (ko se plasirao, ko je favorit itd, kao i o budućnosti samog sporta).
Zelim njegovu robuDerdiyok je napisao/la: ↑25 apr 2020, 22:45Šta je fazon sa ovim likom
https://www.facebook.com/hasib.becirovi ... 007277428/
Koje procjene kažu još 40-50 godina?Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:58Njima je sudjeno pasti na prosjacki stap ako ne "izmisle "drugaciji nacin finansiranja. A sta drugo da rade u bozijij pustinji to je pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.