To je dobro sanjat. Tako kažu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gdje bih mogao normalnu vaktiju skinuti da isprintam ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja ostavim jer sam pjan ko guzica.marconato je napisao/la: ↑24 apr 2020, 14:32Ja bih se dotakao ovog drugog pitanja i rekao da je to stvar komplexa i prestiza. Mnogi ljudi u kafani ostavljaju, jer im je u podsvijesti jasno da ce se to nekako procuti, jer kafana je to, a opet gledas da budes "in", jer eto tako neko nepisano pravilo ili bonton nalaze..
S druge strane, ljudi na pijacu i na prodavce, nazalost, gledaju kao na nizi stalez, neko ko "nije vrijedan" dadatne zarade, naprotiv, mozes se cjenkati, jer je u njihovim ocima upravo takav, jadan i bespomocan. Neces od njih dobiti nikakav benefit ukoliko mu dajes baksis..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dovedeš našeg čojka, ozbiljnu neku baju u Microsoftu u emisiju i od svega mogućeg čovjeka samo ispituješ o 5G-u, zavjerama, i "jel Bill Gates ovo namjerno radi", sve pod opravdanjem boli mene qurac al raju interesuje 
Nije dobar lik, definitivno. Još onaj uvod, kae ušli smo tamo gdje ni CNN ne može ući

Nije dobar lik, definitivno. Još onaj uvod, kae ušli smo tamo gdje ni CNN ne može ući

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najviše volim ostaviti bakšiš radnici u kladionici, to su nerijetko bile pametne investicije. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brt kakvu sam sisu jutros u Brojleru vidio, otišao piletine kakve uzeti za roštilja, ima jedna milfara radi odavno sam ja nju skenirao al ono ne pokazuje se puno al aj kad se sage jutros izletiše ko migranti iz Bosne kad ih Šćepo strpa za Pakistan.
Ima ovdje Bellamionix, ko da ih je Marc Dorcel probro himself
Nullius in verba
Ma e isfuro sam se baš, zato sam i pisao danas kako bi se omrsio lagano. U ponedjeljak odo opet karabatake uzimat, najbolja pozicija mi je za gledati tad.
Assange meće Džonija Štulića na forum, sve sam vidio banujte me trajno 

Joj Konakovica, popljuva brat sve redom 

Da hoce Senad da ih dovede zajedno u studijo. Konakovica, fahru i komsica.

zeleni cetnik bakir svakako nesmije u studio sam a o duelu da ne pricamo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.