FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 20 dec 2017, 18:02

Osttribine je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Kad sam ja na ovo skretao paznju, nemam problem da neko iz drugog kantona navija za FK Sarajevo naravno, ali mi nije logicno da sa nickom jedne navijacke skupine kluba iz duge lige pise po nasem pdf, ali kod ovog naseg hilmage sve moze :D
Momak navija za svoj lokalni klub i za Sarajevo, u cemu je tu problem ?
Nije ni prvi ni zadnji, ali to je nesto sasvim normalno kad si veliki klub.
I umjesto da to bude nesto pozitivno i normalno, ovdje prozivate nas koji nismo iz Sarajeva.
Hajde ponovo se vrati na moj post i procitaj sa razumijevanjem, ili ti treba slovo po slovo citati, gdje sam napisao i prozivao vas koji niste iz Sarajeva, problem je sto mu je nick pod kojim pise na pdf-u FK Sarajevo, nick navijacke grupe kluba iz druge ili koje vec lige, dakle NICK (a nije Carter :D ) navijacke grupe je problem, hocu li opet ovo morati ti nacrtati ili kako vec.
Mislio sam na ove ostale sto pisu o vukojebinama, do mene je.
Sarajevo je najveci klub u drzavi i ima hiljade navijaca sirom BiH, koji navijaju i za lokalne klubove. I to je nesto sasvim normalno.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 dec 2017, 18:05

Osttribine je napisao/la:Pa niko i ne kaze niti trazi da imamo svi isto misljenje, medjutim za ovog momka je simptomaticno to sto je uvijek neki crnjak u pitanju, dobro, istina nekad i sa razlogom, recimo ulazak u ovu sezonu, ali manje vise i dalje samo citamo crnjake sa njegove strane i ovo bespotrebno danas "da li mozemo i koga prodati za 100 milja" ili sta ti ja znam.

Rđavom....
Ma ja da napišem najjači smo, tebi i belosevicu je to crnjak JER JE OD MENE.

Hajde izvadi sve crnjake zadnjih dva-tri mjeseci i iznesi javno, imaš tu opciju, dat ću ti svoje ime i prezime i platiti ti što si izgubio vrijeme.

Preuveličavate.

Novi račun je BordoSarajevo, može li Hilno to aktivirat da ga zovem, da vam ne param oči i prljam temu sa ovim.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 dec 2017, 18:13

Neka te pod tim nikom, meni ne smetas. Ako volis Sarajevo, u neku ruku i vise od svog lokalnog kluba, onda ok... Mislim i bolje da ti je taj nik neg da si stavio Man.UTd, arsenalfan, barca itd itd... Pa znam dosta raje koji idu na tribinu svog lokalnog kluba , navijaju za njega, al uvijek gledaju da odu na neke tekme u sezoni ili barem da ispostuju na internetu tv Sarajevo... Meni su gori oni kad ih pitas FKS il nkž pa se misle il kazu i jedan i drugi, ne moze to tako..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 dec 2017, 18:18

Nemam vala pametnija posla nego tvoje postove pretrazivati, a svi koji citaju ovu temu znaju o cemo pricamo tj. pisemo, bilo je onih par nickova, a i ti sa njima koji ste stalno crnjacili pa i pljuvali uposlenike kluba (Cala bezmudi, Senad zaluzina itd.), niko ne kaze da ne treba kritike ponekad iznijeti ako nesto ili neko kritiku zasluzuje ( i sam to ponekad uradim), ali vala i traziti dlaku u jajetu u svemu ne ide. Ili recimo isto i onaj evander, popljuvao sve i svakoga u klubu (ponesto i sa razlogom da se ne lazemo), ali kad je Husref preuzeo klub i krenuo sa pobjedama nigdje tog lika. Ponekad stekne se utisak da ima likova koji jedva cekaju kiks pa da pljuju po klubu i svemu jbg. Volio bih i ja kao i vi da smo svake godine osvajaci bar jednog trofeja, ali nije to lako, i ostali u ligi se pitaju.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 dec 2017, 18:19

Zagor je napisao/la:Neka te pod tim nikom, meni ne smetas. Ako volis Sarajevo, u neku ruku i vise od svog lokalnog kluba, onda ok... Mislim i bolje da ti je taj nik neg da si stavio Man.UTd, arsenalfan, barca itd itd... Pa znam dosta raje koji idu na tribinu svog lokalnog kluba , navijaju za njega, al uvijek gledaju da odu na neke tekme u sezoni ili barem da ispostuju na internetu tv Sarajevo... Meni su gori oni kad ih pitas FKS il nkž pa se misle il kazu i jedan i drugi, ne moze to tako..
Ma svaki mjesec ista priča, yebo ga sioux i radnicki koji se skoro pa i ugasio, da je neka konkurencija pa hajde, zamolio sam glavnog admina da ovaj račun banuje a da drugi aktivira da se ne razglaba o tome svaki mjesec.

Možeš živit u Hadžićima i pratit nekad Radnika al jedno je Sarajevo. Mene kad pitaju za koga navijam, naravno Sarajevo. Pa onda od većih? Pa Sarajevo, od manjih Radnicki.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 20 dec 2017, 18:25

Da l' je moguce da sam vidjela Mersudina sa zenom i djetetom? Od svih mogucih njega da vidim. :facepalm:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 dec 2017, 18:35

Treba im yebat mater za ovu “prijateljsku” sa cetnicima. Yebo im partizan i zvezda sve raspalo! Tesko naci protivnike u Antaliji, sta li.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 20 dec 2017, 18:42

Cao cao, novi sam ovdje, ali odavno pratim forum iz sjene :mrgreen:

Registrovao sam se da glasam za Tobeta, jer sam vidio da se ulozio ogroman trud da pobjedi, al dok su mi admini odobrili nalog, on vec pobjedio..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 dec 2017, 18:54

Evo i ja sam novi, sa najljepšim username-om na forumu. Eto banovan je onaj profil da bi ovaj bio ovaj aktivan, živili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2017, 18:56

menadjer je napisao/la:Cao cao, novi sam ovdje, ali odavno pratim forum iz sjene :mrgreen:

Registrovao sam se da glasam za Tobeta, jer sam vidio da se ulozio ogroman trud da pobjedi, al dok su mi admini odobrili nalog, on vec pobjedio..
BordoSarajevo je napisao/la:Evo i ja sam novi, sa najljepšim username-om na forumu. Eto banovan je onaj profil da bi ovaj bio ovaj aktivan, živili.
dobrodosli, opustite se i uzivajte ko u svojoj kuci :lol:
a glasanje nije jos gotovo, obavite i tu gradjansku duznost :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 dec 2017, 18:59

Ostavi nam link da te poguramo, ne snalazimo se najbolje na forumu, novi smo :D
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2017, 19:02

TobeYarabi je napisao/la:
menadjer je napisao/la:Cao cao, novi sam ovdje, ali odavno pratim forum iz sjene :mrgreen:

BordoSarajevo je napisao/la:Evo i ja sam novi, sa najljepšim username-om na forumu. Eto banovan je onaj profil da bi ovaj bio ovaj aktivan, živili.
dobrodosli, opustite se i uzivajte ko u svojoj kuci :lol:
a glasanje nije jos gotovo, obavite i tu gradjansku duznost :kafa:
Eh sad i neki novi avatar. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 20 dec 2017, 19:04

Inace evo jedna informacija; trebalo bi bit poprilicno pouzdana, mada se mozda vec i zna, ali nisam jos nigdje procitao
Trebali bi uskoro produziti sponzorstvo s Turkish airlienes, i to na njihov zahtjev :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 dec 2017, 19:04

BordoSarajevo je napisao/la:Ostavi nam link da te poguramo, ne snalazimo se najbolje na forumu, novi smo :D
Evo je za avatara
slika
:urnebes: :urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 dec 2017, 19:05

Beli i Siuks ? Jeste to vi? :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 dec 2017, 19:07

hilmo je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ostavi nam link da te poguramo, ne snalazimo se najbolje na forumu, novi smo :D
Evo je za avatara
slika
:urnebes: :urnebes:
:kralj:

Daj Morteme nešto, bordo boje. :salut:

Hahahahah, otkri brat belog :mrgreen:
FK Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 dec 2017, 19:08

pasica je napisao/la:Treba im yebat mater za ovu “prijateljsku” sa cetnicima. Yebo im partizan i zvezda sve raspalo! Tesko naci protivnike u Antaliji, sta li.
:facepalm:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 dec 2017, 19:17

rasavoje je napisao/la:Da l' je moguce da sam vidjela Mersudina sa zenom i djetetom? Od svih mogucih njega da vidim. :facepalm:
:D :urnebes: :rol:

čudni su putevi Gospodnji :D
to te viša sila nanijela na put da se izvineš što si sumnjala u prvog strijelca lige, ako to ne učiniš nećeš srest Krstu narednih 7 godina :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 dec 2017, 19:31

E cuj ''otkri belog'' , moradoh se javiti samo da ovome polivalentnom navijacu dokazem da nisam taj novi nik ko god da je... I da uzeo sam sutra slobodan dan da ''izvlacim'' tvoje postove gdje (ne)crnjacis, nemam pametnijeg posla...
YNWA, nisi shvatio poentu, ja prvi nisam iz Sa, pa sam ponosni navijac Sarajeva.
No, neda mi se raspravljati, ionako ste vecina tu ''po zadatku''. Selami vas Husaric :-D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 20 dec 2017, 19:36

pasica je napisao/la:Treba im yebat mater za ovu “prijateljsku” sa cetnicima. Yebo im partizan i zvezda sve raspalo! Tesko naci protivnike u Antaliji, sta li.
De ba, kakve to veze ima. Ako nikad nismo povukli igrače s terena radi parola i skandiranja navijača iz naše lige, ne treba ni sad pretjerivat. Zvezda je najveći klub iz liga bivše Juge, meni je čast što igramo s njima. Tribine su druga stvar, u Srbiji su navijačke grupe uvijek bile produžena ruka politike i mafije, po meni klub CZV s tim nema ništa.

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 46 gostiju.