FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da se stvari U i OKO grupe/tribine ne bi trebale iznositi/pisati na forumu,barem ne na ovom.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
I onda se cudite zasto ljudi iz ostalih mjesta ne vole Fukare?Pametnom dvije dosta,zato i jeste tu gdje ste i jos dugo cete ostati!!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
U pravu si, mi za razliku od nekih priznamo svoje greške. Ne trebate se ni VI čudit što vas MI ne volimo.. zamolio bih te da odeš ako si došao samo to da napišeš.AnonimniAnonimac je napisao/la:I onda se cudite zasto ljudi iz ostalih mjesta ne vole Fukare?Pametnom dvije dosta,zato i jeste tu gdje ste i jos dugo cete ostati!!!
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba pricat ako ce se popravit jbg, nije ovo neka stvar toliko ozbiljna iz ugla tajnosti da neko moze naje.at zbog toga pa da se mora pazit sta se pise, ne treba ni u cenzuri pretjerivati....a zalosno, ako je to pozadina price- jadno i zalosno
nac momke i clanske im urucit, ili karte- najmanje sto se moze, AKO JE TO POZADINA I ISTINA, a sto se tice "prestupnika" dok smo imali praksu protjerivanja sa tribine za neke ozbiljne "prekrsaje", i licili smo na nesto
... da se o mom djedu rahmetli radi, nema ni on pravo nekom zabraniti da navija za Slobodu i bude tu bez opravdanog razloga..sutra ce se tjerati i momci iz carsije, jer se neko s nekim zakacio, kao sto su momci sa husina i jos nekih mjesta davno prije tjerani, rjesavale se interne razmjerice. Zakuhali u gradu ili negdje pa koriste brojnost tribine i sto se raja primala na to nece "seljaci" navijat za Slobodu.
nac momke i clanske im urucit, ili karte- najmanje sto se moze, AKO JE TO POZADINA I ISTINA, a sto se tice "prestupnika" dok smo imali praksu protjerivanja sa tribine za neke ozbiljne "prekrsaje", i licili smo na nesto

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa vratili su ih sto pricate gluposti.
Jesu ih vratilii,al jel stvarno mislite da ce neko od njih vise doc na sjever,pa nije niko budala dolazit negdje gdje nije dobrodosao nazalost,sam je momak reko nakon svega svaka vam cast na ovom,potpuno razumijem momkee ovo stvarno nema smislaa vise,kao sto neko rece gore dosta je seljakluka doslo u ovu Tuzlu.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Vračeni su momci.
Btw, ja se sječam vremena poslije rata kada je naša stara ekipa na artanima, apolima, horsu i ostalom istjerivala s tribine i naše momke. Na mene je kao 14godišnjaka tada Cvrko potego nož samo zato što sam mu odbio dati love. Hoću reći, nije ni za svakog tribina. Žao mi je tih momaka što su doživili neugodnosti, ali vračeni su i objašnjeno im je. Ako oni vrijede za tribine doći će i opet, ako ne vrijede neće ni doći isto kao što ima ja tada mogao doći kući i reći ma šta meni treba da Cvrko poteže na mene čakiju, a nisam.
Ajd živili
Btw, ja se sječam vremena poslije rata kada je naša stara ekipa na artanima, apolima, horsu i ostalom istjerivala s tribine i naše momke. Na mene je kao 14godišnjaka tada Cvrko potego nož samo zato što sam mu odbio dati love. Hoću reći, nije ni za svakog tribina. Žao mi je tih momaka što su doživili neugodnosti, ali vračeni su i objašnjeno im je. Ako oni vrijede za tribine doći će i opet, ako ne vrijede neće ni doći isto kao što ima ja tada mogao doći kući i reći ma šta meni treba da Cvrko poteže na mene čakiju, a nisam.
Ajd živili
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo da .spomenem jedno. Kada je Sloboda igrala sa Velezom odlucujucu utakmicu tamo neke osamdesete, Slobodi trebala pobjeda za opstanak, a Velezu za prvaka, na istok-stajanje je doslo najmanje 1000 navijaca i rudara iz Banovica, cak su donijeli i onu sirenu za uzbunu. Navijali su svim srcem za Slobodu i pomogli nam.
Zato nemojte da omalovazavate navijace iz drugih sredina koji navijaju za SLobodu.
Nekada je to bilo drugacije, zato smo i punili stadion po 15.000 ljudi. To treba zavrsiti na najbolji moguci nacin.
Ovo sto sam napisao ima samo djelomicno veze da dogadjajem, a i ne mora da ima.
Zato nemojte da omalovazavate navijace iz drugih sredina koji navijaju za SLobodu.
Nekada je to bilo drugacije, zato smo i punili stadion po 15.000 ljudi. To treba zavrsiti na najbolji moguci nacin.
Ovo sto sam napisao ima samo djelomicno veze da dogadjajem, a i ne mora da ima.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 jun 2013, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
a gdje je sad onaj iz livna da pocisti ovo sranje ??? a vi pojma nemate tako da pssttt ..... da imate znali bi da oni nisu iz banovica nego ILIJASA !!! I ajd sad moderator jednom uradi kako treba nesto i pobrisi sve ove gluposti......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tu sam. Fino klik na post koji smatraš offtopicom, spamom, kršenjem pravila foruma (vrijeđanje, psovanje i slično) i reagirat ću.
fan82, posljednje upozorenje i molba da se smiriš i prestaneš s davanjem nadimaka
P.S. smatram da stvari s tribine ne bi trebali iznositi ovdje jer se zna da se na forumu ne tolerira priča o ultrasima, a vidim i da to isto govore neki vaši navijači. Imate PP pa fino tamo.
moderator
fan82, posljednje upozorenje i molba da se smiriš i prestaneš s davanjem nadimaka
P.S. smatram da stvari s tribine ne bi trebali iznositi ovdje jer se zna da se na forumu ne tolerira priča o ultrasima, a vidim i da to isto govore neki vaši navijači. Imate PP pa fino tamo.
moderator
Hayley <3
Postoji li kakva mogućnost da u kupu igramo protiv Tuzle, Proletera, Soline, Bukinja, il ako ima jos kakav klub iz Tuzle 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovo je ogroman problem Slobode.Licno imam par prijatelja koji se druze sa ovim malo okorjelim fukarama i ljudi se cude koliko ti takozvani Tuzlaci ne mogu nikoga sa strane.Ali otom potom,tom politikom Slobode profitiraju Radnicki,Gradina,Zvijezda,Bratstvo i slicno.U biti jaca taj neki lokal-patriotizam i ljudi se okrecu svojim klubovima a Slobodu sve manje prihvataju i kao nekog regionalnog giganta zato i imamo sad sitvaciju da historija Slobode vise nista ne predstavlja ni ljudima u Gracanici,ni u Srebreniku a ni u Lukavcu.Nekad je bilo slavlje kad gostuje slobdoda a sad to vec poneki nazivaju i debrijem.Jako mali broj ljudi sa opstine Gracanica sad ide da prati Slobodu,koja ce za koju godinu zahvaljujuci pojedincima biti klub sačice kompleksasa a ne klub iza kojeg ce stajati kanton od pola miliona ljudi.staragarda je napisao/la:ne bi puno da trkeljam o tribini ali ako imate neke ideje i prijedloge bujrum na sjever i to iznesete..sto se tice ponasanja pojedinaca prema momcima koji dolaze sa kantona i navijaju za SLOBODU..tome ce se stati u kraj i to veoma brzo...ima tu dosta momaka iz kalesije,lukavca,brckog,banovica,doboj istoka id ane nabrajam dalje...SVI SU ONI VISE NEGO DOBRODOSLI NA SJEVER....nikad se vise niko nece tjerat sa tribine zato sto nije eto tuzlak..to vam garantujem..nama trebaju ljudi i ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo...
sto se tice ekipe za sljedecu sezonu..pa to je bar lako..od trenera do napadaca...bez 7 DOBRIH,KVALITETNIH I PROVJERENIH IMENA ponovo cemo gledat mucenje i nabijanje lopte u zrak..djeci VELIKO HVALA al od iduce sezone nek ulaze na 3 0....
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ja se izvinjavam,al jednostavno moram da odgovorim ovim forumašima koji su ovdje samo da prozivaju i omalovažavaju a ne da pišu o SLOBODI i fudbalu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
BBBLivno
svaka čast na sankcionisanju i upozorenju, drago mi je i što si pobriso moje postove. Mislim da si ti dobar primjer za ostale moderatore kako treba padobrance sankcionisat koji pišu o svemu osim o fudbalu.
svaka čast na sankcionisanju i upozorenju, drago mi je i što si pobriso moje postove. Mislim da si ti dobar primjer za ostale moderatore kako treba padobrance sankcionisat koji pišu o svemu osim o fudbalu.
075
Moze li u pp sta je to bilo ?
Ne slazem se tjeranjem momaka sa strane sa tribine,svako je dobrodosao ko god navija za Slobodu..
Ne slazem se tjeranjem momaka sa strane sa tribine,svako je dobrodosao ko god navija za Slobodu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo jedan dobar komentar sa fb stranice FK Sloboda Tuzla.."Da su neka bolja vremena sloboda bi imala ono najbolje kadra što može pružiti TK pa i šire,sjecam se prije rata tetak me vodio na utakmice pola semberije je tada igralo za nas i ovi pravi simpatizeri slobode,prava čaršijska raja se nezna narugati nikome jer imaju kućni odgoj samo ove došlje i internet huligani pišu gluposti....sjećam se sezona od 94 do 2000 bilo nas je 60-tak od previla do tojšića koji smo redovno pratili rad sportskoga društva slobode i nismo se osjećali nižima niti u jednom pogledu.Sloboda je više u krvi nama koji živimo 15-20 kilometara od grada nego medvjedima koje je buka granata i potraga za hranom otjerala sa planinskih vrleti i dovela u grad"!!!!fukaratz je napisao/la:nista nije kasnije ispravljeno! momci iz Banovica su dobili batine jer se nisu svidjeli jednom momku iz vrha grupe! tako da smo ostali bez tri navijaca i nije to nista novo, takve stvari se desavaju zadnjih 20 godina! razni primitivci su u ratu doselili u Tuzlu i nazivaju seljacima sve koji nisu iz Tuzle a nema vecih seljaka od njih! to isto vazi i za aktera ovog dogadjaja!!! i momci na kraju govore: jel to hvala sto smo dosli navijati za Slobodu? zalosno ljudi zalosno
OFK Gradina Srebrenik
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Uopste gi momci nisu iz banovica sto ih je ovaj vratio..a mislim ne znam sta se raspravljate tu beze kad znate koliko je momaka prihvaceno na lijep nacin...ne mozete ba suditi zbog pojedinaca njih ima svugdje ne samo kod nas...zamisli kad bi mi oustali nive face da nam tek tako dolaze na tribinu a da ne znas pri tome ko je I sta je?..sa tim momcima su kjudi popricali zavrsilo se kako se zavrsilo I u buduce nece biti vise takvih ispsda od strane pojedinaca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Svi momci "sa strane" su dobrodošli na Tušanj i neka naprave transparent KALESIJA,GORNJA TUZLA,BABUNOVIĆI,GRAČANICA itd itd odakle već dolaze ,kao što su momci iz Brčkog uradili.
FORZA SLOBODA
FORZA SLOBODA

Pobjeda je bolja od orgazma!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Odgovori im na civiliziran način, ne da ih nazivaš čobanima i seljacima.fan82 je napisao/la:Ja se izvinjavam,al jednostavno moram da odgovorim ovim forumašima koji su ovdje samo da prozivaju i omalovažavaju a ne da pišu o SLOBODI i fudbalu.
Hayley <3
U sledecem kolu(zadnjem) treba dati bodove Buducnosti i to je to. I onda lagano se pocet pripremat za sledecu sezonu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.