Ja sam nekada davno mislio da ce to biti najbolji stoper na svijetu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ja sam nekada davno mislio da ce to biti najbolji stoper na svijetu.
Kako ispade u onoj jednoj sansi za Union, 20-ak minuta prije kraja, ko zadnji amater
Da. Kvalitetno razmisljanje kolega. Valja izgurat nekako naredni period.NicoloFagioli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:50Drzava trenutno ima puno vecih problema, nema hljeba i igara u ratnom stanju. Dok gas ne krene teci normalno, Bayern ce ocigledno da ispasta.
Fenomenalan, pratim ga par kola stvarno je konstantno na visokom nivou.
Kad si ti zadnji put ofulao neku prognozu?Justin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:00Da. Kvalitetno razmisljanje kolega. Valja izgurat nekako naredni period.NicoloFagioli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:50Drzava trenutno ima puno vecih problema, nema hljeba i igara u ratnom stanju. Dok gas ne krene teci normalno, Bayern ce ocigledno da ispasta.
Mislim 2015. ili 2016. Nisam siguran tacno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:20Kad si ti zadnji put ofulao neku prognozu?Justin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:00Da. Kvalitetno razmisljanje kolega. Valja izgurat nekako naredni period.NicoloFagioli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:50Drzava trenutno ima puno vecih problema, nema hljeba i igara u ratnom stanju. Dok gas ne krene teci normalno, Bayern ce ocigledno da ispasta.
De ti nama nabaci koju fotku šta meziš, hvalisavacNicoloFagioli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:50Drzava trenutno ima puno vecih problema, nema hljeba i igara u ratnom stanju. Dok gas ne krene teci normalno, Bayern ce ocigledno da ispasta.
Jeebli jedan drugog i tako ukrug
Koliko znam na kraju prosle sezone je bio njegov oprostaj na zadnjoj tekmi pa sad