Nije neočekivano.. nije naš igrač svakako
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki je plus što im ne igra par igrača radi kartona i povreda isto tako, neće biti lagano ali očekujem pobjedu.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 nov 2020, 20:37Skoro prvi poletio reci da je slika photoshop jer je on na slici...stari strumf.Male su sanse da izgubimo u Mostaru, bas bi se moralo posloziti sve na njihovu stranu. Neka min pobjeda 2:1 je ok, jaci smo od njih svakako.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja kad sam nedavno govorio kad je debitovao za repku, da je spor, svima nejasno bilo. Ima vrh statistiku i znači našoj igri, ali bih prednost uvijek dao Rahmanu.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 nov 2020, 17:34Tatar ima taj njuh za gol i stvarno ima vrh statistiku.
Ali sa druge strane mu fali ono sto trava da ima jedno moderno krilo a to je brzina i agilnost. Ponekad se cini na terenu, da ne može potrcati i kad ima loptu sve to nekako sporo djeluje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
SRETAN NAM DAN DRŽAVNOSTI! 
Odlazak Besima nazad u Norvešku je pozitivna stvar za nas koliko god to izgledalo čudno. Uvijek ću biti za to da naš igrač koji je pod ugovorom igra u prvih 11 u odnosu na posuđene igrače. Mora se priznati da je Besim mnoga puta bio na nivou, ali bilo je tu također mnogo sumnjivih partija.
Što se tiče Tatara, idealan za našu ligu, sumnjam da može igrati u nekoj iznimno jačoj ligi, ali eto, možda pokaže suprotno.
Priželjkujem također skraćenje lige na 8 ili 10 klubova, da bude više kvalitetnih - odnosno teških utakmica, da se liga malo ubrza itd.
Mislim uz par pojačanja da se može izboriti ovo novo takmičenje sljedeće godine ako Bog da.

Odlazak Besima nazad u Norvešku je pozitivna stvar za nas koliko god to izgledalo čudno. Uvijek ću biti za to da naš igrač koji je pod ugovorom igra u prvih 11 u odnosu na posuđene igrače. Mora se priznati da je Besim mnoga puta bio na nivou, ali bilo je tu također mnogo sumnjivih partija.
Što se tiče Tatara, idealan za našu ligu, sumnjam da može igrati u nekoj iznimno jačoj ligi, ali eto, možda pokaže suprotno.
Priželjkujem također skraćenje lige na 8 ili 10 klubova, da bude više kvalitetnih - odnosno teških utakmica, da se liga malo ubrza itd.
Mislim uz par pojačanja da se može izboriti ovo novo takmičenje sljedeće godine ako Bog da.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
BLACK Morto, sta to radis...MortemHz je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:18Vanja8 je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:14BLACK...???MortemHz je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:07
𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐅𝐑𝐈𝐃𝐀𝐘 u Bordo FAN SHOP-u
Pet dana ludih cijena u Bordo Fan Shopu od 26. do 30. novembra. Kupite prozvode po nikad nižim cijenama!
Trenerka komplet nike 1̷9̷0̷
130KM
Trenerka komplet nike dječija 1̷8̷0̷
120KM
Crni dres 9̷9̷
65KM
Bijeli dres 9̷9̷
65KM
Ruksak 8̷5̷
60KM
Majica traka sweatshirt dječija 4̷5̷
25KM
Šal pleteni 3̷0̷
20KM
Majice BK kratki rukav 2̷5̷
15KM
![]()
![]()
![]()
![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ključna stvar zbog koje Rahman pruža bolje partije desila se u njegovoj glavi. Nevjerovatno kako je odjedanput počeo zrelije, odgovornije i profesionalnije da se ponaša na terenu. Mislim da je njemu očitana fina lekcija nakon Budućnosti. Od tada je dimenzija više na terenu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A sad Sarajevo, igraj i pobijedi
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑25 nov 2020, 17:07Mislim da bismo puno lakše nadomjestili Tatara nego Rahmanovića, iako na toj poziciji AMFa imamo puno više alternativa. Nekako je lakše naći vrhunsko krilo, nego borbenog, snažnog i "ludog" playmakera. Vjerujem da je Tino Sušić, pa čak i Varešanović, bolji tehničar i sigurniji s loptom, al uvijek bi mi Rahmanović bio prvi pik na toj poziciji.
Pored svih uglavnom dobrih osobina za Rahmana mislim da ima i jednu osobinu, kad ima loptu i napada stopera(uglavnom) i ako izgubi loptu napada do kraja. Odbijenu loptu za kojom bi vecina igraca odustala on napada do kraja. Na primjer golovi Borcu za 4:2.
Slozio bih se da Tatar nije brz protiv beka, ali za stopere je A. Tuka, primjer drugi gol protiv Borca 0:2. Mislim da njih dvojica imaju hemiju koju ce tesko imati bilo gdje da odu, jedino ako odu u isti klub. Uz njih dvojicu i Ahmetovic se super uklopio, a cini mi se da ce se i Fanimo uklopiti sve bolje uz njih dvojicu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Priznaj da kad nekog posudjujes na 6 mj. onda i ocekujes da ti odmah pomogne, a ne da se prilagodjav recimo 5 utakmica od 14 ili 19.
Dao je veliki doprinos u prethodnoj tituli, da jeste u padu forme, nesto slicno kao Lazic, polusezonu odlican, a polusezonu prosjecno dobar, pa se i Dupovac nametnuo.
Ako ga mozemo potpisati bio bih sretan, ali posudjivati nekog 3x6 mj. mi se ne cini ok. Dobar momak i zelim mu svaku srecu gdje god igrao.
To sto je dobar cova nije iznenadjenje, jer dolazi iz TK, mnogi iz tog kantona su nas usrecivali (Buco,SAID,Mersudin,Krupinac,Bekic-Zeljo ....)

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Moram skrenut pažnju sa sebe, da me forumski puk ne počne tražit po gradu.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 nov 2020, 20:37Skoro prvi poletio reci da je slika photoshop jer je on na slici...stari strumf.Male su sanse da izgubimo u Mostaru, bas bi se moralo posloziti sve na njihovu stranu. Neka min pobjeda 2:1 je ok, jaci smo od njih svakako.

@hilmo Allah Mubarek Olsun, čestitke na prinovi.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma upravu si sve, mozemo konstatovati da je opravdao sva ocekivanja. Ako je kraj posudbe kraj je. Ne znam ostaje li se njemu imalo? Trebamo biti spremni i za pad dupovca koji je neminovan, odigrao je sezonu zivota ali ja iskreno nemam neko povjerenje u njega, dok mi je milicevic na drugoj strani najbolji od svih. Podsjeca me na Ahmedhodzica, kako lijepo iznosi one lopte, pun samopouzdanja, miran, radilica prava.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 nov 2020, 22:46
Priznaj da kad nekog posudjujes na 6 mj. onda i ocekujes da ti odmah pomogne, a ne da se prilagodjav recimo 5 utakmica od 14 ili 19.
Dao je veliki doprinos u prethodnoj tituli, da jeste u padu forme, nesto slicno kao Lazic, polusezonu odlican, a polusezonu prosjecno dobar, pa se i Dupovac nametnuo.
Ako ga mozemo potpisati bio bih sretan, ali posudjivati nekog 3x6 mj. mi se ne cini ok. Dobar momak i zelim mu svaku srecu gdje god igrao.
To sto je dobar cova nije iznenadjenje, jer dolazi iz TK, mnogi iz tog kantona su nas usrecivali (Buco,SAID,Mersudin,Krupinac,Bekic-Zeljo ....)
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI
SVIM LJUDIMA KOJI DRŽAVU
DOZIVLJAVAJU DOMOVINOM
![]()
Sretna obnova dana drzavnosti i tebi i svim forumasima koji nemaju druge domovine

NEMA NAZAD
Meni Besim nije se pokazao kao neki igrac, jeste bolja varijanta od Zidana susica znaci cruza koji su uvaljeni elementi..
On ima kvalitet da bude taj 2-3 stoper al u situaci gdje imamo BESIMA pa i KURDICA I PLUS DA MORAMO PLATIT OSTETU i vjerovatno njegova potrazivanja su duplo veca od hamzini i kurdicevi.. produzit milicevica i vratit kurdica da se po boxsa sa hamzom pa ko bolji nek izvoli..
Cruz krste susic zidan merso (platit lijecenje i platu mu davat dok se lijeci) trebaju nazimu dobit papire
Dovest spica jakog sa 26-28 godina kvaliteta ahmetovi i to je to
On ima kvalitet da bude taj 2-3 stoper al u situaci gdje imamo BESIMA pa i KURDICA I PLUS DA MORAMO PLATIT OSTETU i vjerovatno njegova potrazivanja su duplo veca od hamzini i kurdicevi.. produzit milicevica i vratit kurdica da se po boxsa sa hamzom pa ko bolji nek izvoli..
Cruz krste susic zidan merso (platit lijecenje i platu mu davat dok se lijeci) trebaju nazimu dobit papire
Dovest spica jakog sa 26-28 godina kvaliteta ahmetovi i to je to
Gdje se nije pokazao, pa citavu sezonu dobijao najvece ocjene kako u statistici tako i na forumu
NEMA NAZAD
Zvanično najbolji igrač lige prošle sezone, i nije se pokazao.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Poredeci ga sa
Mihojevicom
Nihadom
Lazicen
Milicevicem
Dupovcem ove godine
Dosta slabi..
Posebno ako se uzme da moras platit ostetu i da mu moras dat platu bar duplo vecu nego hamzi i kurdicu zajedno i plus trazice sto kraci ugovor maksimalno 2 godine, dok ova dvoica 4-5 godina pa ti vidi..
Hamza bas fino odigro u tuzli a i limeni ove godine podsjeca na jap stama za sirotinju..
Nebi BESIMA u ovom trenutku kupio mozda bi ga posudio do ljeta i to je to..
Nekako slabje i 1 na 1 i izgleda sporo
Mihojevicom
Nihadom
Lazicen
Milicevicem
Dupovcem ove godine
Dosta slabi..
Posebno ako se uzme da moras platit ostetu i da mu moras dat platu bar duplo vecu nego hamzi i kurdicu zajedno i plus trazice sto kraci ugovor maksimalno 2 godine, dok ova dvoica 4-5 godina pa ti vidi..
Hamza bas fino odigro u tuzli a i limeni ove godine podsjeca na jap stama za sirotinju..
Nebi BESIMA u ovom trenutku kupio mozda bi ga posudio do ljeta i to je to..
Nekako slabje i 1 na 1 i izgleda sporo
Ako ode Šerbečić trebamo vratit Kurdića. Jedino ako struka misli da ćemo bit dosta slabiji na stoperskoj poziciji može se tražiti novi igrač, ali ponavljam nama je prioritet produžit ugovore sa Tatarom i Rahmanovićem te dovest napadača.
-
- Kontakt:
Jedina fula je nedovodjenje kvalitetnijeg napadaca. Jbg osjetilo se to na 2-3 tekme, ali nije za kuknjavu, imamo sjajnu prednost u odnosu na konkurente.
Sumnjam da ce se Zeljeznicar, Zrinjski i Borac drasticno pojacati te nas tako ugroziti. Nama je napadac prioritet, i ako ko ode popuniti odlaske. Moja zelja je i lijevi bek ali nije nuzno. Serbecica nadomjestiti Besicem i Kurdicem.
Sumnjam da ce se Zeljeznicar, Zrinjski i Borac drasticno pojacati te nas tako ugroziti. Nama je napadac prioritet, i ako ko ode popuniti odlaske. Moja zelja je i lijevi bek ali nije nuzno. Serbecica nadomjestiti Besicem i Kurdicem.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja bi isto vratio Kurdića samo ako u planu nemamo baš nekog jakog, iskusnog stopera.
Kurdic ni pod razno da se vraca,dosta unosi nervoze na forum...belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 10:44Jedina fula je nedovodjenje kvalitetnijeg napadaca. Jbg osjetilo se to na 2-3 tekme, ali nije za kuknjavu, imamo sjajnu prednost u odnosu na konkurente.

FoSte95 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 11:12danas vrlo bitni mečevi u gruziji, vodeći dinamo tbilisi iga sa torpedom koji se bori za opstanak, dok drugoplasirani dinamo batumi igra sa Lokomotivom Tbilisi.
Ovo je trenutna tabela i jedan i drugi Dinamo imaju po 4 meča do kraja. U prestoalim mečevima i jedan i drugi tim igraju sa ekipama koje se bore za opstanak. Dinamo Batumi mora dobiti svaku i nadati se bar dva remija Dinamo Tbilisija (ili jedan poraz naravno) jer Tbilisi ima bolji međusobni skor a i bolju gol razliku. Sve u svemu treba biti puno sreće da se situacija u Gruziji okrene
![]()