Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Inače nisam fan piva i pijem ga u rijetkim slučajevima ali probao sam mnogo vrsta.Probao sam belgijska,njemačka i ova iz regiona sto bi se reklo ali Karlovačko retro je jedino sto bi nekada poželio popiti od piva.
Pan je odlican, limenka, flasirani, pa cak i dvolitra.enobarca je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:07Jel ko probo pan, neki dan sam ovdje pisao o zuji i karlovackom kao o dobrih hrvatskim pivima a zaboravio potpuno na njega.A moracu probati i to tuzlansko da vidim sta je, neki ga hvale bas a neki potpuno suprotno, nema sredinesto se tice nasih preminger mi je dobar, nije lose ni sarajevsko.

Preminger se valjano pokvario, a Sarajevsko nit' smrdi nit' mirise.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Grimbergen jes, njega pijem u Urbanu, 3 KM, bolje neg Pan smrdljiv. Karlo je ekstra. Valjevska pivara je bas mala, pa sumnjam da ce dobaciti ovamo.alan_kardec je napisao/la: ↑19 apr 2020, 20:55Zaječarac prvo mjesto ubjedljivo, ostala srpska piva su lipov qrac, to je tačno. Al eto kažu da je Valjevsko pivo vrhunsko, šteta što ga ovdje kod nas nema. Od piva iz `regiona`, Nikšićko, Karlo, Žuja, naravno i Laško koje je odlično čak i iz bambuće. Od `uvoznih` Grimbergen (7% alc), Gambrinus i Tuborg, mada pitanje je kolko su ona zapravo uvozna pošto se vjerovatno toče negdje kod nas.
Pan nije gorak, pivo koje nije gorko je ko žena bez vagine. Koji će ti ****.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/rezulta ... /200419106
Harp na aparatima
Harp na aparatima

Nisam ga viđao u Šamonu tako da sumnjam. Mada i u velikom Mercatoru u Ložioničkoj je dobar izbor i može se svašta naći ali opet sumnjam, ne pravi se ovo u velikim količinama.alan_kardec je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:12
ne, ozbiljno. Kako mogu doći do ovog piva? Prodaje li se igdje po Sarajevu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LlullSergio
- Kontakt:
Uh taj Pan je **** jedna velika
Samo hladan Tuborg i tjt, bez previse eksperimentisanja. Mada nisam neki ljubitelj pive. Inace u Svabiji/Austriji koje god da sam popio je boli glava
Ko da ne pijes isto pice uopste.

Samo hladan Tuborg i tjt, bez previse eksperimentisanja. Mada nisam neki ljubitelj pive. Inace u Svabiji/Austriji koje god da sam popio je boli glava

Ko da ne pijes isto pice uopste.
Paulaner je broj jedan. I to 'šenični. Kako mi ove furke s IPA pivama idu na ****. Meni su te IPA Pive baš leš
Nullius in verba
Od austrijskih su Puntigamer i Gösser fenomenalni.
Babina rijeka u jeku sezone pranja tepiha i istovara smeca Babinjaca u istu je tekucina ranga tuzlanske pive.
- JarnoTrulli
- legenda reala
- Kontakt:
Kako prođe na granici

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JarnoTrulli
I meni je Paulaner weiss uvijek bio prvi izbor, dok nisam probao Vitus. Spominjao sam ga vec, komotno moze sluziti kao zamjena za majcino mlijeko i dohranu.

Weihenstephaner je inace najstarija pivnica na svijetu (koja jos uvijek radi).
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.