Druze dragi ode ti ba u rikverc, nema potrebe da rovimo duboko. Imam godina dovoljno ako treba kome posuditi neka se javi na pp.starigrad je napisao/la:postavit cu ti jednotavno, licno, pitanje: je li tebi bitniji tvoj zivotni prosperitet ili Zeljin? na odgovor, umnogome, moze uticati koliko imas godina, radis li ili si jos roditeljima na grbaci, jesi li ozenjen, imas li djecu, kredite...MocMahale444 je napisao/la:S tim sto je profesionalac jos vise mi je krivo sto nismo zaradili na njemu.starigrad je napisao/la: eh, slicno je i sa fudbalerima. plati, pa se klati. miro je posteno odradio svaki fening koji je naplatio od Zelje. sto taj njegov profesionalan odnos prema igri na terenu i samom Zelji, nije donio i punu rezultatsku satisfakciju, u vidu titule, najmanje je do njega. da smo u timu, u zadnja tri kola prosle sezone, imali jos 3-4 igraca sa odnosom kao sto je bio njegov, mislim da bi smo i slavili titulu. svako ko posteno razmislja ce ovo potvrditi.
koliko mu se zamjera sto ne potpisa ugovor, ispada da je najbolje bilo da se poslao na tribine ili da mu se dao sporazumni raskid ugovora, pa da ga se onda, rahat, stavi u ravan sa pozderima, husicima, bevabima, zahirovicima... jer, i ovako, skoro da je doveden u istu ravan sa nabrojanim. doduse, dali su i isti doprinos nasem Zelji, pa se moze tako.
Kad cemo vise prestati vracati u zivot igrace bez neke zarade na njima. Ne znam sto zvacemo ovu temu opet. Jeste profa jeste se borio sve to stoji ali opet zar nije valjda bitan klub prvo pa igraci.
ja, jasno, kazem, sam sebi i moja porodica su mi najpreci, poslije toga slazem ostale prioritete. vec sam pisao, pa da ponovim, sada bih potpisao da Zeljo ispadne u drugu ligu, a da ja zauzvrat mogu provesti sat vremena, na ovom svijetu, sa rahmetli roditeljima i popricati sa njima. Zeljo bi mi i dalje bio u srcu, volio bih ga, navijao za njega...
Ja sam samo ama samo napisao da bi volio da i Zeljo zaradi sta od igraca kojima valja, je li to sad nesto lose?
ako nastavimo s ovom praksom daleko cemo dogurati.
Ko ne zna na orahu, ne zna ni na tovaru.