Hajlajt nastupa.miky_hz je napisao/la: ↑16 dec 2020, 22:36Al ima ovaj ruzan tik neznam jestel primjetili stalno to radi,kad zapinje spicem kopacke od teren,podigne nogu i kao vuce gornjim dijelom kopacke po travi.Trci trci i onda neofirno povuce spicokom ,uglavnom kad se nista ne desava to radi ,slomit ce nogu jednom sa ovim![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Imamo i isjecke.alex1991 je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:14Hajlajt nastupa.miky_hz je napisao/la: ↑16 dec 2020, 22:36Al ima ovaj ruzan tik neznam jestel primjetili stalno to radi,kad zapinje spicem kopacke od teren,podigne nogu i kao vuce gornjim dijelom kopacke po travi.Trci trci i onda neofirno povuce spicokom ,uglavnom kad se nista ne desava to radi ,slomit ce nogu jednom sa ovim![]()

XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
Opet... U zadnjih šest dana igraju tri utakmice i svaku počinje s klupe. Nevjerovatno.
Trenerska analfabeta se izivljava na Pjanicu
-
- Kontakt:
Miralem je dokazan igrac, ima vise nastupa u ligi prvaka nego pojedini igraci ove Barse profesionalnih utakmica uopste.
Ovo sto prica ova ubleha o dokazivanju su lovacke price nema se Mire kome dokazivat. Ima tu nesto vise od onoga sto se govori.
Ovo sto prica ova ubleha o dokazivanju su lovacke price nema se Mire kome dokazivat. Ima tu nesto vise od onoga sto se govori.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne da mu da igra jer je musliman. 100%Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 dec 2020, 16:13Miralem je dokazan igrac, ima vise nastupa u ligi prvaka nego pojedini igraci ove Barse profesionalnih utakmica uopste.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
joj kako je istrcano ovo ne igra jer je musliman, meni bas bilo neugodno to napisati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jos da sam ozbiljan kad to napisem

zar je neko to ozbiljno napisao:-)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ova Barcelona je raspad sistema.
Žuta ubleha
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jos jedna dobra partija u voljenom klubu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koje ponizenje 

jedini veliki klubovi gdje bi pjanic mogao realno preci i igrati su inter i juventus. posto je u juventusu vec bio i zavrsio tu pricu,ostaje samo inter.
za sve ostale je ili prestar ili ima preveliku platu. zasto bi npr.bayern dovodio igraca koji bi sljedecu sezonu imao 31 godinu?
cavani jeste dosao u macnhester kao veteran ali nije dosao da bude prva opcija u napadu a mislim da nije placano ni obestecenje...
pjana ce uzimati pare jos dvije godine prije nego pokupi prnje i ode u nekog posrnulog velikana kao veteransko pojacanje
za sve ostale je ili prestar ili ima preveliku platu. zasto bi npr.bayern dovodio igraca koji bi sljedecu sezonu imao 31 godinu?
cavani jeste dosao u macnhester kao veteran ali nije dosao da bude prva opcija u napadu a mislim da nije placano ni obestecenje...
pjana ce uzimati pare jos dvije godine prije nego pokupi prnje i ode u nekog posrnulog velikana kao veteransko pojacanje
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 19 dec 2020, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mene vise interesuje kako ljudi u Barceloni trpe ovu žutu ublehu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da je samo zuta ubleha. Pa kompletna ekipa je k.arina. Ebiga zivili su od messija. Messi istrosen i barcelona se vraca opet tamo gdje je bila prije messija. A znamo svi sta su oni bili prije messija, dobra ekipa ali nikada sami vrh kao real, bayern itd. Tesko je to omladini shvatiti koji su poceli navijati za barcelonu od kada je messi tu.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 19 dec 2020, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.