Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Brao Kenane 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jao dijete drago, sad ce propustiti bolognu i lazio...cccc
Prodati sve ove levate; od Yildiza do Cambiasa pa u totalni remont!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jeste glup ispao, sad propušta dvije najbitnije utakmice
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jbg grijesi se , ne treba odma napadati momka s potencijalom. Jes ispo glup Ali mi imamo Puno veci problema .
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jos jedna sezona za zaborav, nema ovdje jos dugo hajra sa ovom ekipom oko kluba.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ostaje nada živa za četvrto mjesto.
Glupot Kenana bi nas mogla koštati tog četvrtog mjesta, valjda dobije samo jednu utakmicu suspenzije a može dobiti pet po pravilima.
Još četiri kola, idemo jako, vraća se i Kop.
Glupot Kenana bi nas mogla koštati tog četvrtog mjesta, valjda dobije samo jednu utakmicu suspenzije a može dobiti pet po pravilima.
Još četiri kola, idemo jako, vraća se i Kop.
MANIJACI JUG 1987
De ba ljudi lecce pa parma pa monza....svi su nas realno oducili od fudbala...a sva tri ta rostera kostaju kao nasa 2 igraca.
A mi cemo kao bolognu i lazio pritisnuti u gostima?
Realnost je jedino ako uzmemo na guzove jos nekih 7 bodova i da neka luda sreca nas posluzi da se uguramo medju 4 kao one godine sa pirlom.
Realnost je jedino ako uzmemo na guzove jos nekih 7 bodova i da neka luda sreca nas posluzi da se uguramo medju 4 kao one godine sa pirlom.
Sto ne ? Ko bi reko da ce Roma dobiti Intera danas ?dinoo je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:39De ba ljudi lecce pa parma pa monza....svi su nas realno oducili od fudbala...a sva tri ta rostera kostaju kao nasa 2 igraca.
Mislim da ce se i ekipa trznuti i sjetit ti se da im
Je to jedini nacin da nekako spase ovu sezonu Koliko toliko.
Pogledaj rominu formu, pogledaj juventusovu formu.J1897 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:42Sto ne ? Ko bi reko da ce Roma dobiti Intera danas ?dinoo je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:39De ba ljudi lecce pa parma pa monza....svi su nas realno oducili od fudbala...a sva tri ta rostera kostaju kao nasa 2 igraca.
Imamo 62 boda, sa nekih 6,7 bodova smo na amnje od 70 a to u zadnjih 20 godina skoro ni jednom nije bilo dovoljno za 4.mjesto.
Sto znaci: MORAMO dobiti jednu od naredne dvije utakmice,plus dodatno osvojiti minimalno 6, mozda 7 bodova za dlaku sa udjemo.
Bice ****, ekipa ne obecava.
Monza i lecce su nam sutali kao na treningu.
Steta Kene, momak koji je sportista i miran u pozitivnom smislu rijeci, ali evidentno da nesviranje faula i batinanje koje fasuje svako kolo dodju u nekom momentu do izražaja i da je morao puknuti.
Sansa za Chica i Luiza da daju doprinos.
Sansa za Chica i Luiza da daju doprinos.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma razumijem ja tebe druze, Ali kakvu je formu imala Roma prije nego sto je krenuo taj niz.dinoo je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:50Pogledaj rominu formu, pogledaj juventusovu formu.J1897 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:42Sto ne ? Ko bi reko da ce Roma dobiti Intera danas ?dinoo je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:39De ba ljudi lecce pa parma pa monza....svi su nas realno oducili od fudbala...a sva tri ta rostera kostaju kao nasa 2 igraca.
Imamo 62 boda, sa nekih 6,7 bodova smo na amnje od 70 a to u zadnjih 20 godina skoro ni jednom nije bilo dovoljno za 4.mjesto.
Sto znaci: MORAMO dobiti jednu od naredne dvije utakmice,plus dodatno osvojiti minimalno 6, mozda 7 bodova za dlaku sa udjemo.
Mi jednostvano imamo kvalitet da dobijemo Ove preostale utakmice. Jedino s Laziom mogu nekako X prihvatit Ali vev u nedelju treba pokazati zube i Mislim da smo dovoljno jaki da ovo rijesimo pri kraju.
Koga nema bez njega se moze , taman sansa drugima da se napokon dokazu..
Da, apsolutno.J1897 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:37Ma razumijem ja tebe druze, Ali kakvu je formu imala Roma prije nego sto je krenuo taj niz.dinoo je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:50Pogledaj rominu formu, pogledaj juventusovu formu.
Mi jednostvano imamo kvalitet da dobijemo Ove preostale utakmice. Jedino s Laziom mogu nekako X prihvatit Ali vev u nedelju treba pokazati zube i Mislim da smo dovoljno jaki da ovo rijesimo pri kraju.
Koga nema bez njega se moze , taman sansa drugima da se napokon dokazu..
Ali to budjenje je trebalo vec uraditi npr poslije psv-a, atalante, fiorentine, lecca, parme, monze....iskustvo nam govori da necemo opucati na gol protiv bologne.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kiksa Bolonja, Lacio gubi
Moramo dobiti Bolonju u nedjelju

Moramo dobiti Bolonju u nedjelju
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
I admire your optimism, I just cant see where it comes from.
- Burberry46
- Kontakt:
Imas sve u svojim rukama, ako izgubis od Bologne i od Lazija realno ne zasluzujemo otici u LP i to je to.
1946
Douglas Luiz:
“I didn’t come here just to post photos, nobody else did that, and I want things to be different.
I came here with a purpose. I listened to my heart when I arrived and decided to sign.
Now I want you to answer me: why has a signing like me not played two consecutive matches in this shirt?
You can tell the press whatever you want later: “Oh, Douglas isn’t fit.”
Am I not fit?
I did the entire preseason and played every match.
I had just had one of the best seasons of my career, one of the best defensive midfielders in the Premier League.
Injuries held me back, yes.
But how long did I stay on the bench while I was healthy? A lot.
These injuries weren’t normal. I’ve never been an injury-prone player, but there are so many things that could have caused this that I’d rather not comment.
I will continue to do everything for this club, even if sometimes it’s hard, it’s not easy, but you can count on me.”
“I didn’t come here just to post photos, nobody else did that, and I want things to be different.
I came here with a purpose. I listened to my heart when I arrived and decided to sign.
Now I want you to answer me: why has a signing like me not played two consecutive matches in this shirt?
You can tell the press whatever you want later: “Oh, Douglas isn’t fit.”
Am I not fit?
I did the entire preseason and played every match.
I had just had one of the best seasons of my career, one of the best defensive midfielders in the Premier League.
Injuries held me back, yes.
But how long did I stay on the bench while I was healthy? A lot.
These injuries weren’t normal. I’ve never been an injury-prone player, but there are so many things that could have caused this that I’d rather not comment.
I will continue to do everything for this club, even if sometimes it’s hard, it’s not easy, but you can count on me.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.