marin je sve ovo 100% zaslužio

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vjerojatno najgluplji post u povijesti ovog foruma. Svaka ti cast majstoreEdin TM87 je napisao/la:Samo da je dozirao Cilic, bukvalno da je prebacivao dobio bi ovaj mec, kakav je to idiot da nema plana u igri a treci igrac svijeta, ja to znam, ja ga gledam godinama protiv Novaka kakav je to kloc. Tuga ko sve igra finale, zao mi je sporta, prvo Anderson pa rusevina. Hvala Bogu dragom da ne igra za Bosnu samo cu to rec, pored svih mentola koje imamo, jos i ovo trebaBeyKopites je napisao/la:Ovo je samo protiv Cilica i mogao osvojiti sa ovom kitom od igre, nije mi jasno kako se lik uspio urusiti nakon onakvog 4 seta i momentuma na svojoj strani. Bas je luzer frajer.
Bravo Rogere.![]()
Uglavnom, babuka pokazuje zasto je GOAT, dvadeseta, nevjerovatno.
Nas su cilj jucva, Margaret i Dzimi!
Cestitam svim babukama na temi![]()
![]()
Naravno, sve je sam ucinio da stigne gdje jeste. Naravno da su pomogle i povrede Nadala, Murraya i Novaka, Wawrinke ali ko ih pita. On u ovom nedostatku tih igraca i jeste najkvalitetniji poslije Federera.jestamaji je napisao/la:čilić na no.3 je sto puta realnije nego raonić na no.3
marin je sve ovo 100% zaslužio
Belmin6 je napisao/la:Hajde bodi bujrum na temu malo.
Belmin6 je napisao/la:Hajde bodi bujrum na temu malo.
Wilander: "Da sam ja direktor AO ubrzao bih podlogu kako bi Federer ucestvovao jos nekoliko godina jer je to podloga koja njemu najvise odgovara."
Schett: "Ubrzao bi podlogu samo zbog Federera?!"
Wilander: "Da. Federer je nesto najuzbudljivije sto se desilo tenisu, a vjerovatno i cijelom profesionalnom sportu ikada.
Sve receno. Treba mu se maksimalno olaksati da bi jos duze trajao. Nekih 25 GS bi bilo zadovoljavajuce do 2020 godineCentre forward je napisao/la:Wilander: "Da sam ja direktor AO ubrzao bih podlogu kako bi Federer ucestvovao jos nekoliko godina jer je to podloga koja njemu najvise odgovara."
Wilander: "Da. Federer je nesto najuzbudljivije sto se desilo tenisu, a vjerovatno i cijelom profesionalnom sportu ikada.
Ovo je bio jubilarni 200. gren slem u open eri. Federer je igrao u 15% finala i osvojio 10% ukupno odigranih gren slemova. Impresivno!
![]()
Now I love Mats.Centre forward je napisao/la:Wilander: "Da sam ja direktor AO ubrzao bih podlogu kako bi Federer ucestvovao jos nekoliko godina jer je to podloga koja njemu najvise odgovara."
Ovo je bio jubilarni 200. gren slem u open eri. Federer je igrao u 15% finala i osvojio 10% ukupno odigranih gren slemova. Impresivno!
![]()
Greška, oni to znaju i ne moraju dokazivati i pisati o tome, dok Rogerovci na silu nameću lažnog GOAT-aronaldo99 je napisao/la:Nema ovih Rafagarosa ni na mapi,pojavice se nekad kad rafa dobije neki mec,pa ce opet tvrditi da je on ipak veci od Rogera
155 bodova je razlikaAA23 je napisao/la:Kolika je razlika trenutno između Rafe i Federera?
Mislim da će Roger igrati Dubai
nije ni bodi cvjecka ...salu na stranu bodi je fantastican poznavalac tenisa ...kao i @raffagaros....osim kada se radi o Nadali vidi se da vladaju materijom...i njih dvojica kada ne komentarisu Rafu su uzivanje za citati....Mancini je napisao/la:Šta kažu gdje je bodi!? Pa vi trolovi ste ga i otjerali sa foruma. Da imate obraza ne bi ga ni spominjali. Ode čovjek koji se razumije u tenis a ostane hejbet trolova. Odlično nema šta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.