FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 jul 2017, 12:02

Hajde mašala, lijepe vijesti. Kapa dole.

Samo mi nije jasno, Ćenan je uprava, volonter? Spineru mali.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 26 jul 2017, 12:07

Jeste volonter je i on ako nisi znao.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2017, 12:09

Zenzo je napisao/la:tjeruju upravu
Ko tjera Upravu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jul 2017, 12:14

Zenzo je napisao/la:Jeste volonter je i on ako nisi znao.
Lažove. 3.000 km. Gdje su komisije, provizije, talovi. To možeš maloj dječici pričati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2017, 12:19

Neandertalac je napisao/la:Lažove. 3.000 km. Gdje su komisije, provizije, talovi. To možeš maloj dječici pričati.
Ma možda je on na papiru volonter i to mu se zakonski ubraja u obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje za rad da bi dobio potrebno iskustvo i ispoštovao proceduru. Bar bi tako trebalo biti, kao i svaki volonter/pripravnik prvo se zaposli negdje da se uči, u ovom slučaju je to Željo.

Zamisli učiš se na Želji, pripravnički iz snova.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 jul 2017, 12:35

Zenzo je napisao/la:Dok sveznalice lupetaju i pametuju kako treba da se vodi klub, tjeruju upravu ista je ulozila napore tako da je danas gradsko vijece dalo saglasnost za izgradnju juzne tribine i otkocilo proces legalizacije istocne tribine.

Dobro je poznato da ova uprava VOLONTIRA - ne primaju platu za sta rade, jer su sve izgrađeni ljudi sa profesionalnim karijerama, materijalno i finasijski obezbijeđeni, i oni su volontiranjem uradili vise posla nego sve uprave prije njih, klub radi transparentno u dvije i pol godine stadion je osposobljen za trecu kategoriju po UEFA pravilima a uskoro ide novi JUG koji tako dugo cekamo a nekada u buducnosti i teren uz pomoc saveza.

:clap:

Samo opsuteno i sportski segment ce doci na svoje jako brzo !
Sve stoji sto kazes, osim da iko tjera upravu i da ce sportski segment doci na svoje, fulala je uprava i treba neko odgovarati za sve ove promasaje sto su dovedeni, od Kerle, Stojanovica, Nikolica... i zamjene za Lendrica
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jul 2017, 12:40

Iz statuta kluba:

Skupstina najvisi organ.

Clanovi upravnog odbora su u stanju napraviti kontrakte sa klubom, to jeste imati primanje od kluba, ma da se primanja nepodrazumijevaju clanovima upravnog odbora.

Clanovi nadzornog odbora po pravilu isto kao i upravni odbor.

Sportski direktor kao i direktor kluba ima placu u klubu po Statutu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2017, 13:01

Ima li igdje kakav prikaz kako bi mogao izgledati Jug sada?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 26 jul 2017, 13:03

Nema jos nista sem one slike od prije par mjeseci, bice uskoro.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 jul 2017, 13:05

Zenzo je napisao/la:Dok sveznalice lupetaju i pametuju kako treba da se vodi klub, tjeruju upravu ista je ulozila napore tako da je danas gradsko vijece dalo saglasnost za izgradnju juzne tribine i otkocilo proces legalizacije istocne tribine.

Dobro je poznato da ova uprava VOLONTIRA - ne primaju platu za sta rade, jer su sve izgrađeni ljudi sa profesionalnim karijerama, materijalno i finasijski obezbijeđeni, i oni su volontiranjem uradili vise posla nego sve uprave prije njih, klub radi transparentno u dvije i pol godine stadion je osposobljen za trecu kategoriju po UEFA pravilima a uskoro ide novi JUG koji tako dugo cekamo a nekada u buducnosti i teren uz pomoc saveza.

:clap:

Samo opsuteno i sportski segment ce doci na svoje jako brzo !
Za pitanje infrastrukture si u pravu. Samo se svi mozemo nakloniti UO i ako bude jos akcija pomagati koliko mozemo. Ako se gledaju rezultati onda se ovaj UO sa nekim prijasnjim ne moze porediti. Ne vjerujem da ce Jug biti gradjen u skorije vrijeme. Neko je pisao da ce nam trebati duplo vise novca nego za Istok, a novca nemamo. Jos ni Istok nismo isplatili, od svake utakmice prihodi idu za Istok. Koliko jos dugujemo Butmiru zna li ko?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2017, 13:06

Prije mjesec dana smo navodno bili dužni 600.000 KM.
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2017, 13:08

slika

slika
:kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jul 2017, 13:14

Neandertalac je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Glasam za njegovu smjenu ako će doći bolji od njega.

:lol: :tokralju: :rol:

Suze me zalile.
Ja sam glasao baš za ovo :hmmmm:

Edit: A sinoć sam glasno vikao "Čenane odlazi".

Da me yebeš sad ne znam, jesam li plaćenik ili lako padam pod uticaj mase :crazy: Ili sam karakterno loš, jedno skandiram, a za drugo glasam.
Ponese čovjeka, ništa neobično. A glasao si jer si obmanut, jednostavno.

Nego glede ovoga "ako će doći bolji". To je toliko jadno i bezobrazno prema navijačima da prelazi sve granice tolerancije i zdravog razuma. Da se gledalo baš to, reference i sposobnost Ćenan nikada ne bi ni primirisao klubu.

Ker pitarski.
Pa da mi ne bi opet vratili Alihodžića, jer ako će njega vraćati, onda komotno Čenan može ostati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 26 jul 2017, 13:16

samoposmatram je napisao/la:
Doktor1921 je napisao/la:
Cuj ovoga, moj sine covjek je imao poslovni prostore jos od prije rata bio zastupnik jakim firmama, ima para ne zna sta ce od njih znam ga licno i kakav je kao osoba i kao biznismen, ovdje konobari pricaju o njemu a u zivotu ga nisu vidjeli nego samo naculi price rekla kazala nekakvo se bijelo spominje bas moras biti debil da takve nebuloze pricas covjek od kad ga ja znam jos od rata je u vjeri a ovdje se svasta prica, nemoj te biti smijesni i lupati gluposti nakon sto ste procitali nekakve traceve.
Prvi put o bijelom cujem od tebe. O cemu se radi?
Pitaj konobara on zna, mene bi bilo strah onakve lazi i psovke pisati pa za ono mozes dobre batine dobiti.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 jul 2017, 13:17

Sta Cenan ima, a Alihodzic nema Raonffa? Koje su mu prednosti u odnosu na njega? Odmah da se ogradim, nije Alihodzic kapacitet za SD.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jul 2017, 13:19

samoposmatram je napisao/la:
Cuj ovoga, moj sine covjek je imao poslovni prostore jos od prije rata bio zastupnik jakim firmama, ima para ne zna sta ce od njih znam ga licno i kakav je kao osoba i kao biznismen, ovdje konobari pricaju o njemu a u zivotu ga nisu vidjeli nego samo naculi price rekla kazala nekakvo se bijelo spominje bas moras biti debil da takve nebuloze pricas covjek od kad ga ja znam jos od rata je u vjeri a ovdje se svasta prica, nemoj te biti smijesni i lupati gluposti nakon sto ste procitali nekakve traceve.
Prvi put o bijelom cujem od tebe. O cemu se radi?
Pitaj konobara on zna, mene bi bilo strah onakve lazi i psovke pisati pa za ono mozes dobre batine dobiti.
Ok.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2017, 13:20

slika
:zzz:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jul 2017, 13:27

plavousrcu je napisao/la:Sta Cenan ima, a Alihodzic nema Raonffa? Koje su mu prednosti u odnosu na njega? Odmah da se ogradim, nije Alihodzic kapacitet za SD.
Pa za većinu njih nema nikakve razlike, Osim je level iznad ostalih i to je to.

Rad ostalih diktira novac kojim raspolažu i to je to, vrlo jednostavno. Sad što neko 'ne miriše' Čenana zbog drugih stvari, to je nešto sasvim drugo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2017, 13:29

Pizarro, Chamakh, Berbatov i Rossi su bez kluba, samo da napomenem ako SD slučajno čita. Slobodan je i Zlatan, ali mislim da nam je on preskup.
Voli te tvoje Sarajevo.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 26 jul 2017, 13:34

Neandertalac je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Jeste volonter je i on ako nisi znao.
Lažove. 3.000 km. Gdje su komisije, provizije, talovi. To možeš maloj dječici pričati.
Konobar za njega su 3.000 KM smijesne a to sto ti mislis jer si iskompleksiran nizom vrijednoscu pa lazes,psujes i vrijedjas to je druga stva, najlakse je pljuvati bez razloga ti uopste ne znas ni koje je igrace on doveo dok je na poziciji SD a toliko pljujes da je to strasno, al jbg oni koji su najgori najvise pljuju, covjek je uspio u zivotu a ovaj konta da je njemu 3k nesto...hahahah to ti je kad pravljac kafa pocne pricati i pametovati o biznisu,sportu, zivotu uopste...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.