FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 25 jul 2017, 21:18

Glasam za njegovu smjenu ako će doći bolji od njega.

:lol: :tokralju: :rol:

Suze me zalile.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 25 jul 2017, 21:24

Uprava ima i vise nego ogromnu podrsku kada se zna koliko smo dugo bez ikakvog trofeja....
Amaterizam se nastavio, ostaviti Cenana, a otjerati trenera dan prije pocetka sezone i kao razlog navesti lose rezultate u evropi je smijurija...Slavki se trebao dati otkaz nakon onakve propustene prilike, a ne kada je odradio citave pripreme za ovu sezonu...
Dva naj igraca ti odlaze i ti kao zamjenu dovedes hebenog zeca koji je cisti promasaj i smijesan igrac...Za nase uslove smo zaradili ogromne novce, gdje su pojacanja i trofeji...
Kao sto sam rekao, ova uprava ima vecu podrsku nego sto bi trebala...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 jul 2017, 21:28

Neandertalac je napisao/la:Glasam za njegovu smjenu ako će doći bolji od njega.

:lol: :tokralju: :rol:

Suze me zalile.
Narucena anketa od uprave da ispipa puls navijaca :kafa:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jul 2017, 21:32

Naravno za ostanak Čenana. :) :)

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 jul 2017, 22:10

Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.

Kako da ne.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jul 2017, 22:21

Kakve neznalice rade u klubu, to pizda nece vise izbaciti. Haloooo, bacaju spinove da vide sta kazu forumasi. Jug je svoje rekao, rijesite se kancera jer bice i vama lakse. Tacno misle da smo debilcine. Ko je Misic?

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 jul 2017, 22:23

Nahvališe mi neki ovog Mišića da je dobar bio u Čeliku dok je igrao, nazad stabilan, a voli i da ide prema naprijed. Navodno se i Odi svidio za ovo što je do sad na probi, znaćemo na čemu smo s njim do kraja ove sedmice najvjerovatnije.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2017, 22:36

Steta sto nismo Galica uspjeli dovesti. Bio je jedno vrijeme i u nasem OP.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 25 jul 2017, 22:43

Zenzo je napisao/la:Nasi ocigledno ganjaju samo slobodne igrace, tesko cemo do napadaca a potreban nam je itekako.

Zna li neko nesto vise o ovom desnom beku ?
Izvinjavam se na upadu al je bio igračina u Čeliku 2013-2015 godine Robijaši ga voljeli i dobio je nagradu ponos Robijaša baš se zalagao i nizak je brz po strani,onda ode u Hrvatsku misleći da će ostvarit nešto više pa otić u neku bolju ligu i valjda povrijedi koljeno.Vjerujem da se može vratit u istu onu formu samo koliko mu vremenski treba
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jul 2017, 22:44

Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.

Kako da ne.
Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 jul 2017, 22:47

plavousrcu je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.

Kako da ne.
Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.
Pa nije 10. godina covjek sjedio po kaficima i kladionicama kao 90% navijaca i sveznalica, on se bavio drugim stvarima nije u ove dvije godine preko Zelje zaradio toliko novca da otvori kafic ako to zelis reci.
- Zeljeznicar -

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 jul 2017, 22:47

Kako da ne.
I u dugovima je.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jul 2017, 22:53

Zenzo je napisao/la:

Kako da ne.
Pa nije 10. godina covjek sjedio po kaficima i kladionicama kao 90% navijaca i sveznalica, on se bavio drugim stvarima nije u ove dvije godine preko Zelje zaradio toliko novca da otvori kafic ako to zelis reci.
Samo kazem. Poklopilo se sve. Prije pola godine sam pitao i niko nije odgovorio, na osnovu cega je on imenovan za SD. Nas covjek nije, radio u bh. fudbalu nije, kao skaut u nekoliko mjeseci nista nije uradio, nije bio drama igrac, ne vjerujem da ima bilo kakva poznanstva u evropskog fudbalu. Na osnovu cega?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2017, 22:57

Virtu4l je napisao/la:Neandertalac i ja bi osvojili titulu sedam kola prije kraja.
Bil se nasla neka funkcija za mene? Mogo bih ja ko Hare malo team manager malo direktor OP-a
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 25 jul 2017, 23:11

Zenzo je napisao/la:

Kako da ne.
Cuj ovoga, moj sine covjek je imao poslovni prostore jos od prije rata bio zastupnik jakim firmama, ima para ne zna sta ce od njih znam ga licno i kakav je kao osoba i kao biznismen, ovdje konobari pricaju o njemu a u zivotu ga nisu vidjeli nego samo naculi price rekla kazala nekakvo se bijelo spominje bas moras biti debil da takve nebuloze pricas covjek od kad ga ja znam jos od rata je u vjeri a ovdje se svasta prica, nemoj te biti smijesni i lupati gluposti nakon sto ste procitali nekakve traceve.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 jul 2017, 23:13

RZ88Adnan je napisao/la: Izvinjavam se na upadu al je bio igračina u Čeliku 2013-2015 godine Robijaši ga voljeli i dobio je nagradu ponos Robijaša baš se zalagao i nizak je brz po strani,onda ode u Hrvatsku misleći da će ostvarit nešto više pa otić u neku bolju ligu i valjda povrijedi koljeno.Vjerujem da se može vratit u istu onu formu samo koliko mu vremenski treba
Ako je imao povredu odličan, takve tražimo.

Dr@ Sreća pa sam upućen mimo anonimusa koji se kriju iza Nika na forumu. Mali grad, mali gepek.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 25 jul 2017, 23:13

Kako da ne.
Znaci u talu je za Gonul? Bas fino izgleda, kudikamo sredjeniji od Libertyja, tacno cu morati jednom otici ako je Aldin i tu glavni :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 25 jul 2017, 23:18

anonimni je napisao/la:

Kako da ne.
Znaci u talu je za Gonul? Bas fino izgleda, kudikamo sredjeniji od Libertyja, tacno cu morati jednom otici ako je Aldin i tu glavni :kafa:
nije u talu, turci su preuzeli skroz ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 jul 2017, 23:21

Tu pricu i ja cuh, zato sam i pitao, cudno mi bilo ovo sto rece @plavousrcu da je otvarao nesto a Liberty prodao...
Kako god, nesto je otvorio, al je sebi guzicom vrata kod nas zatvorio, nema valjda nista sto ga moze opravdati i vakat je da da ostavku ako jos ista obraza ima
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jul 2017, 23:32

anonimni je napisao/la:Tu pricu i ja cuh, zato sam i pitao, cudno mi bilo ovo sto rece @plavousrcu da je otvarao nesto a Liberty prodao...
Kako god, nesto je otvorio, al je sebi guzicom vrata kod nas zatvorio, nema valjda nista sto ga moze opravdati i vakat je da da ostavku ako jos ista obraza ima
Koliko sam u medijima mogao vidjeti dio je tala sa Gonulom. Partnerski je odnos, a sve sto doktor prica ne umanjuje cinjenicu da SD pojma nema. Jug je rekao svoje i vidjet cemo reakciju UO. Najbolje da se oslobode utega koji ih i pored spinovanja moze odvuci na dno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.