Suze me zalile.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Narucena anketa od uprave da ispipa puls navijacaNeandertalac je napisao/la:Glasam za njegovu smjenu ako će doći bolji od njega.
![]()
![]()
![]()
Suze me zalile.
Izvinjavam se na upadu al je bio igračina u Čeliku 2013-2015 godine Robijaši ga voljeli i dobio je nagradu ponos Robijaša baš se zalagao i nizak je brz po strani,onda ode u Hrvatsku misleći da će ostvarit nešto više pa otić u neku bolju ligu i valjda povrijedi koljeno.Vjerujem da se može vratit u istu onu formu samo koliko mu vremenski trebaZenzo je napisao/la:Nasi ocigledno ganjaju samo slobodne igrace, tesko cemo do napadaca a potreban nam je itekako.
Zna li neko nesto vise o ovom desnom beku ?
Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
Pa nije 10. godina covjek sjedio po kaficima i kladionicama kao 90% navijaca i sveznalica, on se bavio drugim stvarima nije u ove dvije godine preko Zelje zaradio toliko novca da otvori kafic ako to zelis reci.plavousrcu je napisao/la:Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
I u dugovima je.plavousrcu je napisao/la:Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
Samo kazem. Poklopilo se sve. Prije pola godine sam pitao i niko nije odgovorio, na osnovu cega je on imenovan za SD. Nas covjek nije, radio u bh. fudbalu nije, kao skaut u nekoliko mjeseci nista nije uradio, nije bio drama igrac, ne vjerujem da ima bilo kakva poznanstva u evropskog fudbalu. Na osnovu cega?Zenzo je napisao/la:Pa nije 10. godina covjek sjedio po kaficima i kladionicama kao 90% navijaca i sveznalica, on se bavio drugim stvarima nije u ove dvije godine preko Zelje zaradio toliko novca da otvori kafic ako to zelis reci.plavousrcu je napisao/la:Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
Bil se nasla neka funkcija za mene? Mogo bih ja ko Hare malo team manager malo direktor OP-aVirtu4l je napisao/la:Neandertalac i ja bi osvojili titulu sedam kola prije kraja.
Cuj ovoga, moj sine covjek je imao poslovni prostore jos od prije rata bio zastupnik jakim firmama, ima para ne zna sta ce od njih znam ga licno i kakav je kao osoba i kao biznismen, ovdje konobari pricaju o njemu a u zivotu ga nisu vidjeli nego samo naculi price rekla kazala nekakvo se bijelo spominje bas moras biti debil da takve nebuloze pricas covjek od kad ga ja znam jos od rata je u vjeri a ovdje se svasta prica, nemoj te biti smijesni i lupati gluposti nakon sto ste procitali nekakve traceve.Zenzo je napisao/la:Pa nije 10. godina covjek sjedio po kaficima i kladionicama kao 90% navijaca i sveznalica, on se bavio drugim stvarima nije u ove dvije godine preko Zelje zaradio toliko novca da otvori kafic ako to zelis reci.plavousrcu je napisao/la:Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
Ako je imao povredu odličan, takve tražimo.RZ88Adnan je napisao/la: Izvinjavam se na upadu al je bio igračina u Čeliku 2013-2015 godine Robijaši ga voljeli i dobio je nagradu ponos Robijaša baš se zalagao i nizak je brz po strani,onda ode u Hrvatsku misleći da će ostvarit nešto više pa otić u neku bolju ligu i valjda povrijedi koljeno.Vjerujem da se može vratit u istu onu formu samo koliko mu vremenski treba
Znaci u talu je za Gonul? Bas fino izgleda, kudikamo sredjeniji od Libertyja, tacno cu morati jednom otici ako je Aldin i tu glavniplavousrcu je napisao/la:Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
nije u talu, turci su preuzeli skrozanonimni je napisao/la:Znaci u talu je za Gonul? Bas fino izgleda, kudikamo sredjeniji od Libertyja, tacno cu morati jednom otici ako je Aldin i tu glavniplavousrcu je napisao/la:Tvoj post sa cinjenicom da je on neznalica koja 10 godina nije pratila nasu ligu nema nikakve veze. Ne zna, ne radi svoj posao kako treba, a iznenada je i luksuzni restoran otvorio. Samo kazem.Zenzo je napisao/la:Blago nama kad nam je SD glavni problem, Cenana ce zamjeniti neki fantomski SD i igraci ce dolaziti kao na traci.
Kako da ne.
Koliko sam u medijima mogao vidjeti dio je tala sa Gonulom. Partnerski je odnos, a sve sto doktor prica ne umanjuje cinjenicu da SD pojma nema. Jug je rekao svoje i vidjet cemo reakciju UO. Najbolje da se oslobode utega koji ih i pored spinovanja moze odvuci na dno.anonimni je napisao/la:Tu pricu i ja cuh, zato sam i pitao, cudno mi bilo ovo sto rece @plavousrcu da je otvarao nesto a Liberty prodao...
Kako god, nesto je otvorio, al je sebi guzicom vrata kod nas zatvorio, nema valjda nista sto ga moze opravdati i vakat je da da ostavku ako jos ista obraza ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.