Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 feb 2012, 11:01

VanTheMan je napisao/la:Mene zanima koliki ce mu doprinos biti u buducnosti, a ne vjerujem da Nani moze vise od ovoga da pruzi. :D Ali vidjecemo u sledecih stotinjak utakmica, pa uporedjivati doprinos Ronalda u prvih 200 nastupa i Nanija.
e dobra buducnost, u castilli? :roll: dosadi njima to :D sad se vrti lova oko igraca ;) dobije vecu platu, arivederci "slatki dome"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 16 feb 2012, 11:11

Bice veceras opet sramote ako pocnu na krilima Jang i Park !
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 11:27

Otprilike evo sastav koji se spekulise: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Fabio, Valencia, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Welbeck!!!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 11:42

http://www.2dfootballgames.com/football ... online.php" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahahah
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 feb 2012, 14:27

Ta' ce ajax :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 feb 2012, 14:30

jao hahahaha
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2012, 15:03

Ajax (4-2-3-1, probable): Vermeer; Anita, Alderweireld, Vertonghen, Boilesen; Eriksen, Aissati; Sulejmani, De Jong, Ebecilio; Bulykin.

Manchester United (4-3-2-1, probable): De Gea; R da Silva, Evans, Ferdinand, F da Silva; Cleverley, Scholes, Carrick; Welbeck, Young; Rooney. ;)

Referee G Rocchi (Italy).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 15:12

Bas sam i ja htio reci da bi bilo dobro da igramo 4 3 3. Samo umjesto Younga staviti Valenciu i to je to.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 16 feb 2012, 15:15

Citajuci vase price o Gaitanu odlucim sinoc da ga gledam.Po meni nista posebno nije pokazao mada ima olaksavajucu okolnost a to je teren i niska temperatura.Tako da cu morat gledat uzvrat da bi mogao reci da li je on potencijal za Uniteda.Iskreno sumnjam da doticni vrijedi vise od 15ak miliona iako ni za to nisam siguran.Meni se iskreno kod Benfice svidja Cardozo ali vidim vi ne spominjete to da bi vam trebao jos jedan napadac.Morat cu u ovoj EL navijat za vas jer se nadam nekom gradskom derbiju i u ovom takmicenju.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 15:21

tevezito je napisao/la:Citajuci vase price o Gaitanu odlucim sinoc da ga gledam.Po meni nista posebno nije pokazao mada ima olaksavajucu okolnost a to je teren i niska temperatura.Tako da cu morat gledat uzvrat da bi mogao reci da li je on potencijal za Uniteda.Iskreno sumnjam da doticni vrijedi vise od 15ak miliona iako ni za to nisam siguran.Meni se iskreno kod Benfice svidja Cardozo ali vidim vi ne spominjete to da bi vam trebao jos jedan napadac.Morat cu u ovoj EL navijat za vas jer se nadam nekom gradskom derbiju i u ovom takmicenju.
Iskreno nisam Gaitana puno puta gledao,ali nadam se Da Fergie zna sta radi (ako je istina ono u vezi gaitana,da bi mogao doci u United)..
Bilo bi dobro finale City - United u Evropa ligi,dosta podcijenjeno takmicenje po meni,volio bih da osvojimo ovo..Pa mozda da igramo kasnije opet sa Barcom ili ko god osvoji Ligu prvaka..
Opet Fergie je dobro uradio sto nije doveo jednog veznjaka preko zime jer Scholes se pokazao kao sjajan do sada,tesko da bi neko do 20M odigrao bolje nego Scholes.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2012, 15:24

tevezito je napisao/la:Citajuci vase price o Gaitanu odlucim sinoc da ga gledam.Po meni nista posebno nije pokazao mada ima olaksavajucu okolnost a to je teren i niska temperatura.Tako da cu morat gledat uzvrat da bi mogao reci da li je on potencijal za Uniteda.Iskreno sumnjam da doticni vrijedi vise od 15ak miliona iako ni za to nisam siguran.Meni se iskreno kod Benfice svidja Cardozo ali vidim vi ne spominjete to da bi vam trebao jos jedan napadac.Morat cu u ovoj EL navijat za vas jer se nadam nekom gradskom derbiju i u ovom takmicenju.
@tevezito gradski derbi u finalu, ja mislim da bi odgovaralo i nama i vama :mrgreen: ma nista od cardoza, ne treba nam jos napadaca, nije ni gaitan nesto los bio, imao je par prodora i pokusaja po krilu, ali cisto sumnjam da ce ga benfica pustiti za manje od 25 mil, a mislim da bi nama prioritet na ljeto trebao biti modric 8-) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 16 feb 2012, 15:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:
@tevezito gradski derbi u finalu, ja mislim da bi odgovaralo i nama i vama :mrgreen: ma nista od cardoza, ne treba nam jos napadaca, nije ni gaitan nesto los bio, imao je par prodora i pokusaja po krilu, ali cisto sumnjam da ce ga benfica pustiti za manje od 25 mil, a mislim da bi nama prioritet na ljeto trebao biti modric 8-) :mrgreen:
Pa na finale sam i mislio.S obzirom da Rumunija i nije tako daleko mozda bi se moglo to otic i pogledat.Ma sinoc me nije toliko interesovala utakmica nego taj Gaitan bas sam samo njega pratio.Par prodora i pokusaja napravi i A.Young ali sta se desi od tih prodora jedno veliko nista.Uglavno kad bude bolji teren pogledat cu ga pa cu reci svoje misljenje koje ne mora biti tacno.Ova veceras dva para koja igraju u EPL nisu nista losiji od ova 4 u Ligi Prvaka.Ne znam vise volim gledati Ajax-United i Porto-City nego li Zenit-Benfica i Lyon-Apoel.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 feb 2012, 16:15

Mislim da ove sezone nikako zajedno nisu igrali, ali večeras je lako moguće i iskreno se nadam da će se i desiti to da Carrick i Cleverley zajedno zaigraju. Mislim da je to nekako idealan par u veznom redu, ali tek treba da ih vidimo na djelu. Scholes će vjerovatno odmarat, tako da nije nerealno da vidimo taj dvojac. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 feb 2012, 16:17

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da ove sezone nikako zajedno nisu igrali, ali večeras je lako moguće i iskreno se nadam da će se i desiti to da Carrick i Cleverley zajedno zaigraju. Mislim da je to nekako idealan par u veznom redu, ali tek treba da ih vidimo na djelu. Scholes će vjerovatno odmarat, tako da nije nerealno da vidimo taj dvojac. :)
ja bi vise volio da odmara kerik a u sredini da vidim par kleverli jones, kerik nam je jedini defanzivac i bojim se da bi njegova ozljeda donijela vise problema nego nedostatak kreatora zadnjih 2-3 mjeseca
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 16 feb 2012, 16:47

Evo nađoh ovo od sinoć:
70 of ajax arrested for trying to get an confrontation with Manchester fans in Amsterdam tonight.

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 16:53

motty je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Mislim da ove sezone nikako zajedno nisu igrali, ali večeras je lako moguće i iskreno se nadam da će se i desiti to da Carrick i Cleverley zajedno zaigraju. Mislim da je to nekako idealan par u veznom redu, ali tek treba da ih vidimo na djelu. Scholes će vjerovatno odmarat, tako da nije nerealno da vidimo taj dvojac. :)
ja bi vise volio da odmara kerik a u sredini da vidim par kleverli jones, kerik nam je jedini defanzivac i bojim se da bi njegova ozljeda donijela vise problema nego nedostatak kreatora zadnjih 2-3 mjeseca
Sumnjam da će SAF baš riskirati s Jonesom i Cleverleyem u sredini. Mislim da će Carrick sigurno igrati zbog iskustva, nadam se da zbog iskustva neće igrati Park. :mrgreen:
I ja bih volio vidjeti par Carrick - Cleverley. Jones ako je 100% spreman vjerovatno će igrati na desnom beku.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 16 feb 2012, 17:45

ako može neko da postavi link tekme, bio bih veoma zahvalan. :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 feb 2012, 17:46

De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Fabio, Nani, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, Hernandez

Subs : Amos, Smalling, Park, Scholes, Valencia, Welbeck, Pogba
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 feb 2012, 17:47

Thunderstruck je napisao/la:De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Fabio, Nani, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, Hernandez

a brate ovo ce bit zanimljivo od avgusta nismo vidjeli jaci sastav :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 feb 2012, 17:51

Thunderstruck je napisao/la:De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Fabio, Nani, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, Hernandez

Prejaka postava :D
Jos samo da igraju Park i Scholes umjesto Carricka i Younga i bilo bi super,al' et nema veze i ovako je dobro. :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.