Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Consigliere je napisao/la:Ovdje ce biti X. Kvota 7 na liveu!
jasta će heheConsigliere je napisao/la:Ovdje ce biti X. Kvota 7 na liveu!
(Y)Consigliere je napisao/la:Ovdje ce biti X. Kvota 7 na liveu!
nije mogao gluplje potrošiti napadsudac92 je napisao/la:ŠTA SAM REKAO ZA OVOG NEHLJEBARA!! 24 sekunde ono valja loptu,nece namjerno da ide na ulaz kreten retardirani!!!![]()
![]()
![]()
ne racunajuinacefindecko je napisao/la:igrao sam preko 73.5, ne računaju se produžeci?
Consigliere je napisao/la:Ovdje ce biti X. Kvota 7 na liveu!
Jel, mozda, smijesno nesto? I btw. vrijeme ti je za promjenu profila. Na ovom si se dovoljno brukao.Elmander je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Prepisi ponekad, ne stidi se.Arslan je napisao/la: jasta će hehe
ne ofiraj seConsigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Ovdje ce biti X. Kvota 7 na liveu!Jel, mozda, smijesno nesto? I btw. vrijeme ti je za promjenu profila. Na ovom si se dovoljno brukao.Elmander je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Prepisi ponekad, ne stidi se.Arslan je napisao/la: jasta će hehe
Ooooo, jos jedan sa nekoliko desetina postova i bez avatara. Nema ga smisla ni stavljati kad nece dugo ni trajati, jel de?Unstoppable je napisao/la: ne ofiraj sepls
tako je sincicuConsigliere je napisao/la:Ooooo, jos jedan sa nekoliko desetina postova i bez avatara. Nema ga smisla ni stavljati kad nece dugo ni trajati, jel de?Unstoppable je napisao/la: ne ofiraj sepls
![]()
![]()
E, moja balavurdijo...
Na Li - Peng 1 1.15hoshafka je napisao/la:može neki par sa malom kvotom koji ne bi trebao pasti, tenis, odbojka bilo šta
EDIT: za uslova treba
ako ovo odigram, a ostale mi prođu morat ću čekat do 3h, a planiram se naspavatWilly je napisao/la:Na Li - Peng 1 1.15hoshafka je napisao/la:može neki par sa malom kvotom koji ne bi trebao pasti, tenis, odbojka bilo šta
EDIT: za uslova treba
Igraju u 3h.