Ukleli su svakog igrača, Prcić, Vrančić, Tanković, Hajrović...Sheyi je napisao/la:Tanković i danas na klupi Alkmara, garant je pristao da igra za nas
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nakon što je zabio gol u prošloj utakmici, Stevanović je danas bio u prvoj postavi Gyora protiv svoje Vojvodine. Igrao je do 65. minuta. Utakmica je završila 0-0.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za razliku od Swena Susica i Hadzica, koji do nikada u zivotu nece vidjeti ni klupe lige petica...Virtu4l je napisao/la:Ukleli su svakog igrača, Prcić, Vrančić, Tanković, Hajrović...Sheyi je napisao/la:Tanković i danas na klupi Alkmara, garant je pristao da igra za nas
I da, brzo zaboravljas, Hajrovic je nam itekako valjao. Sreca da germanci nisu imali drzavljanstvo BiH u kvalifikacijama, inace bi nam se Nigerija desila vec protiv Slovacke.
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Fudbal nije umro!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Je li Razligu rekao konačno zbogom nogometu ili samo malo odmara?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Osvojeni zračni dueli: Potpuna dominacija Milana Đurića u Seriji A
Potencijalni A reprezentavac BiH i centarfor italijanskog prvoligaša Cessene, Milan Đurić, posljednja četiri susreta svoga tima je započeo u startnoj jedanaestorki.
Iako nije mnogo puta tresao mrežu Đurić nerijetko učestvuje u akcijama kod postignutih golova Cessene. Krasi ga odlična skok igra, a to pokazuje i činjenica da je trenutno igrač sa najviše osvojenih zračnih duela u dosadašnjem djelu Serie A.
Bivši U-21 reprezentativac naše zemlje u prosjeku ima 5.5 osvojenih zračnih duela po utakmici. Zanimljivo da ga slijedi njegov suigrač i još jedan napadač Cessene, iskusni Portugalac Hugo Almeida.
Također Đurić je dominantan kada je u pitanju i ukupan broj osvojenih zračnih duela. Imao ih je do sada 83, a drugi na listi je Empolijev defanzivac Tonelli sa 69 osvojenih zračnih duela u ovosezonskoj Seriji A.
Selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević je nedavno posjetio Đurića i za očekivati je da ovaj 24-godišnji Tuzlak visok 198 centimetara dobije poziv za meč protiv Andore i(li) Austrije.
Potencijalni A reprezentavac BiH i centarfor italijanskog prvoligaša Cessene, Milan Đurić, posljednja četiri susreta svoga tima je započeo u startnoj jedanaestorki.
Iako nije mnogo puta tresao mrežu Đurić nerijetko učestvuje u akcijama kod postignutih golova Cessene. Krasi ga odlična skok igra, a to pokazuje i činjenica da je trenutno igrač sa najviše osvojenih zračnih duela u dosadašnjem djelu Serie A.
Bivši U-21 reprezentativac naše zemlje u prosjeku ima 5.5 osvojenih zračnih duela po utakmici. Zanimljivo da ga slijedi njegov suigrač i još jedan napadač Cessene, iskusni Portugalac Hugo Almeida.
Također Đurić je dominantan kada je u pitanju i ukupan broj osvojenih zračnih duela. Imao ih je do sada 83, a drugi na listi je Empolijev defanzivac Tonelli sa 69 osvojenih zračnih duela u ovosezonskoj Seriji A.
Selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević je nedavno posjetio Đurića i za očekivati je da ovaj 24-godišnji Tuzlak visok 198 centimetara dobije poziv za meč protiv Andore i(li) Austrije.
Trenutno bolji od Ibisevica. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ubaciti Dzeku i Djurica u napad i samo ih filovati visokim loptama, cim dodjemo na 30 metara do gola odmah centarsut u sesnaesterac. Ova taktika mora uroditi plodom. 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
To i nije neki problem u sadasnjoj situaciji. Ibisevic je po meni sada debelo prikovan za klupu repke.Cartman je napisao/la:Trenutno bolji od Ibisevica.
Ja ovo nikako ne mogu shvatiti. Čovjek koji daje gol svake prestupne godine je sad bolji od Vedada. Sorry momci, ali stvarno ne razumijem.dubrovnik je napisao/la:To i nije neki problem u sadasnjoj situaciji. Ibisevic je po meni sada debelo prikovan za klupu repke.Cartman je napisao/la:Trenutno bolji od Ibisevica.
Djuric je obicna smlata ili ti krampa od igraca.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da se salis.dubrovnik je napisao/la:To i nije neki problem u sadasnjoj situaciji. Ibisevic je po meni sada debelo prikovan za klupu repke.Cartman je napisao/la:Trenutno bolji od Ibisevica.
Šta ste se nakačili na Vedu, a čovjek tek izašao iz povrede...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djuric i Terkes ce izgleda najvise ostati upamceni jer su izdominirali njemacku U-21.
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Prejako, ta krampa igra u seriji A. A ti prdis po forumu.Head je napisao/la:Djuric je obicna smlata ili ti krampa od igraca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa Ibisevic u klubu nije dao gol vise od godinu dana.gost je napisao/la:Ja ovo nikako ne mogu shvatiti. Čovjek koji daje gol svake prestupne godine je sad bolji od Vedada. Sorry momci, ali stvarno ne razumijem.dubrovnik je napisao/la:To i nije neki problem u sadasnjoj situaciji. Ibisevic je po meni sada debelo prikovan za klupu repke.Cartman je napisao/la:Trenutno bolji od Ibisevica.
@Bada: Lik je kriminalan vec duze vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Dao je u reprezentaciji u tom periodu.Cartman je napisao/la: Pa Ibisevic u klubu nije dao gol vise od godinu dana.
@Bada: Lik je kriminalan vec duze vrijeme.
Nazalost Vedo je sam zaboravio kad je dao gol zadnji put. Ako ne pocne zabijati ne znam sta od ovog momka mozemo ocekivati. Mislim da covjek nije gol dao ima godina dana. Ne sjecam se ovako negativne serije nekog od napadaca.
Ponavljam nazalost.
Ponavljam nazalost.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko znam u repci nije prestao zabijati.
Argentina, Lichtenstein, Kipar...