Mozda on i amaw budu cimeri u zenici pa dogovore neku saradnju kad izadju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozda on i amaw budu cimeri u zenici pa dogovore neku saradnju kad izadju
Meni bi bilo extra, prodajem sapune povoljno
Fudbal se igra zbog publike, ako nema publike ispostovat minimum utakmica i prekinut.
Aemon je napisao/la: ↑20 mar 2021, 17:42pardon 1-2M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 17:41Sad će 4. kolo i dalje 0 golova od samoprozvanog bih dinama, koji ima 0 učešća na EL/LP.
EVO PAO GOL 1-1![]()
![]()
Sve je do UEFA-e, prošle sezone su dozvoljavali to i desetak (?) europskih liga su prekinute radi odluke saveza/vlada.Mancini je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:14Kada bi ovo prošlo u vezi prekida to bi bila jedna od većih sramota za sve klubove u FBiH. "Prošlo" im prošle godine i kao mogli bi opet sada isto ponoviti. Bošnjaci su najgluplji narod ubjedljivo na prostorima bivše Jugoslavije. To potvrđuju i postovi na ovoj temi.
Pokrali Radnika da valja.Hellas je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:21https://sportsport.ba/fudbal/radnik-vel ... vic/394344
Žale se na valjanje, a ovamo ni karton nisu dobili za lomljenje ključne kosti![]()
Sam se povrijedio, možeš vratiti snimak. Nezgodno se dočekao, a i čudno udario loptuHellas je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:21https://sportsport.ba/fudbal/radnik-vel ... vic/394344
Žale se na valjanje, a ovamo ni karton nisu dobili za lomljenje ključne kosti![]()
A mozda bi se iznenadio u tom spominjanju geo-lokacije, no to svakako ne predstavlja nista, najbolji ste primjer za to. Ima vas od od zaseoka do Vratnika, ali ista masa koja se talasa izmedju ortodoksnog papka bez manira rodjenog u Sa ciji je pocetak i kraj 'oca mi mrtvog samo Zeljo' do dobrocudnih ljudi iz ruralnih dijelova (dobrocudnih ali pomalo sirovih) oko Sa i sa padinskih dijelova koji se cak stide ovih prvonabrojanih papaka. Ono sto vidis u postovima, vidis samo sto zelis vidjeti, i stekao si dojam mrznje. Siguran sam da si i na TM.org i slicno i siguran sam i tu i u real lifeu da se i sam postidis 'svojih' ali nije eticki to da priznas ovdje nekom pitaru. A kad se postidis, mozes se sjetiti ovog mog nicka Steven i skontati na koga mislim i zasto. Kad si vec uhvatio da me analiziras.dejavu je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:56Neme tebe u Sarajevu majstore. Ti si jedan obicni nolajfer sa kobilje koji je godinama maltretiran pa svoje komplekse lijecis ovdje na forumu. Upratio sam tvoje postove i sve ijedan je u slicnom fazonu pisanja, toliko mrznje ovdje u ovom gradu neces vidjeti ni sa jedne strane!Steven11 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:34Ja se slomih da ljudima priblizim taj mentalitet, to je ono sto mi u Sarajevu nazalost gledamo na dnevnoj bazi. Sva sreca pa su se skoro svi ujedinili u jednu masu, hvala Bogu kod anamo onog kluba. Kad kazem jednu masu, jesu formirali masu ali ne i smislenu cjelinu, sve ti jasno onda.Goretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:03
Vi ste krivi za ovo, da niste prodali Tatara i Rahmanovica ne bi ni donijeli laznu neizvjesnost u ovo cemerno takmicenjenadaju se nesto svi a ne zna se ko vise kasljuca. Tek sad vidim da je Sarajevo druga liga totalno za ove nase, sto igracki sto navijacki, ne znam nijednog pripadnika HZ sa foruma da je seljacina kao ovaj Merak
![]()
Zamisljam te ko nekoga koji je 24/7 zatvoren u 4 zida i kojem je ova virtualna prezentacija i pisanje sve u zivotu, a stvarnost je potpuno potpuno drugacija.
Lijep pozdrav iz Sarajeva![]()
Sve su prilike da je sutra X, svima bi odgovaralo da nas sklone u stranu (Zelju i TC )Meraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:24Sutra Željo ako pobjedi, narednih 4 imaju Radnik Mladost Olimpik Sloboda , al ako pobjedimo, bice nenormalno zanimljivo
Prošla sezona veze nema sa ovom. U kojoj evropskoj zemlji je neko najavio slično ovome? Niko niti u jednoj. Samo u BiH da se prekine i UEFA da dozvolili evropsko takmičenje? Mogu prekinuti ali od evropskih takmičenja nema ništa.MortemHz je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:21Sve je do UEFA-e, prošle sezone su dozvoljavali to i desetak (?) europskih liga su prekinute radi odluke saveza/vlada.Mancini je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:14Kada bi ovo prošlo u vezi prekida to bi bila jedna od većih sramota za sve klubove u FBiH. "Prošlo" im prošle godine i kao mogli bi opet sada isto ponoviti. Bošnjaci su najgluplji narod ubjedljivo na prostorima bivše Jugoslavije. To potvrđuju i postovi na ovoj temi.
Pa protiv takvih i gube bodove najcesceMeraak1921 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:24Sutra Željo ako pobjedi, narednih 4 imaju Radnik Mladost Olimpik Sloboda , al ako pobjedimo, bice nenormalno zanimljivo
Ma ja vas boli briga prvi ste i opet ce te igrati na nasem BP eropske tekme i eto nama jos love od vas
"Naj bolji" " Naj jaci" "Naj bolji trener" sve ovo iz sela Vrapcici kod Mostara. Polomise zube na Radniku.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:27Neće ni seoska ekipa iz Siminog Hana. Prvenstveno zbog nepismenluka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.