Pa sljedece hefte mu sljedi garant neki dodatni BonusDonnie Darko je napisao/la:Ne valja ovo nista, samo su poboljsali Casillasu prosjek primljenih golova protiv Barce. Katastrofa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa sljedece hefte mu sljedi garant neki dodatni BonusDonnie Darko je napisao/la:Ne valja ovo nista, samo su poboljsali Casillasu prosjek primljenih golova protiv Barce. Katastrofa.
doktor nauka za sve ijednog veznjaka u RealuScof1eld je napisao/la:sergio mesar mrtvi![]()
[youtube][/youtube]
Huh , ja bi ti to formulisao na sljedeci nacin.xaviesta je napisao/la:Zalosno je sto neki ne shvataju koliko je Busi vazan za Barcu.
Reuf je napisao/la: Pass igra mu je na nivou Xavija
Ja sam cak ubjedjen da ce Real osvojiti Primeru, ali u Ligi prvaka mislim da protiv Barce u dvije tekme, nema niko ni najmanju sansu..sarajlija89 je napisao/la:
Real će možda uzeti Primeru, zbog činjenice da se Barca ipak muči u ovom manjim utakmicama, ali treba biti pošten, pa reći da nema kluba na svijetu koji je na nivou Barcelone, ma ni približno.
Scof1eld je napisao/la:Ja sam cak ubjedjen da ce Real osvojiti Primeru, ali u Ligi prvaka mislim da protiv Barce u dvije tekme, nema niko ni najmanju sansu..sarajlija89 je napisao/la:
Real će možda uzeti Primeru, zbog činjenice da se Barca ipak muči u ovom manjim utakmicama, ali treba biti pošten, pa reći da nema kluba na svijetu koji je na nivou Barcelone, ma ni približno.
Ne slazem se sa tobom. Oni su odigrali relativno dobro s obzirom na svoje mogucnosti. Utakmica je bila otvorena, da je Benzema pogodio glavom na ubacaj Altintopa vjerovatno bi Real dobio mec.sarajlija89 je napisao/la:Opet su pokazali da su druga planeta za sve.
Real preloš. Iskreno, očekivao sam više od njih. Još jednom se potvrdilo da Barca iz 70% posjeda ne može izgubit, nema šanse. Jedino nekom ludom srećom, a ovo sto Mourinho radi, često i sa svih 11 igrača iza lopte, prošlo je samo sa Interom u onom polufinalu.
Više ni ta trka, ni defanziva nije važna čini mi se. Mislilo se da je to neko rješenje protiv Barcine igre, ali nije definitivno. Dok se neko ne nađe igrom da im parira, tj. da ima loptu bar 50% i da igra fudbal protiv njih, neće im niko ništa moći...
Jednostvno, protiv onakvih genijalaca i individualaca se ne možeš branit, jer uvijek se nađe Messi ili neko, koji će onakvim pasom naći Abidala i eto... kad se najmanje nadaš i ma koliko se dobro branili.![]()
A je li Valencia, procita li se kad post prije nego se stisne Posalji?Valencia je napisao/la:Barsa ne treba vrhunskog strucnjaka, Barsa treba vrhunskog motivatora. Treba samo naostriti masinu, sistem vec postoji dugi niz godina.
Kada Pep preuzme neki drugi klub vidjet ce se da li je u rangu najvecim trenerima svijeta. Sa Barsom bi i Abdulah Ibrakovic osvoji trostruku krunu.
znas ono da je babi m*da bila bi deda, a ima i ona da je babi krila bila bi pi*ka ko avion!Valencia je napisao/la:Ne slazem se sa tobom. Oni su odigrali relativno dobro s obzirom na svoje mogucnosti. Utakmica je bila otvorena, da je Benzema pogodio glavom na ubacaj Altintopa vjerovatno bi Real dobio mec.sarajlija89 je napisao/la:Opet su pokazali da su druga planeta za sve.
Real preloš. Iskreno, očekivao sam više od njih. Još jednom se potvrdilo da Barca iz 70% posjeda ne može izgubit, nema šanse. Jedino nekom ludom srećom, a ovo sto Mourinho radi, često i sa svih 11 igrača iza lopte, prošlo je samo sa Interom u onom polufinalu.
Više ni ta trka, ni defanziva nije važna čini mi se. Mislilo se da je to neko rješenje protiv Barcine igre, ali nije definitivno. Dok se neko ne nađe igrom da im parira, tj. da ima loptu bar 50% i da igra fudbal protiv njih, neće im niko ništa moći...
Jednostvno, protiv onakvih genijalaca i individualaca se ne možeš branit, jer uvijek se nađe Messi ili neko, koji će onakvim pasom naći Abidala i eto... kad se najmanje nadaš i ma koliko se dobro branili.![]()
Ne mozes ocekivati od Pepea, Diare i Cabi Alonsa da pariraju Barsinom veznom redu. To su suluda ocekivanja druze moj
. Ne moze im parirati niko, a pogotovo ne ova tri igraca.
Real je odigrao u granicama svojih mogucnosti. Sa ovom Barsom niko ne moze igrati ravnopravnu utakmicu. Oni ce dominirati jos 3-4 godine, a onda slijedi mali ili malo veci pad. To su prirodni ciklusi. Nijedna dominacija ne moze vjecno trajati, iako ova Barsina prijeti da bude najduza u historiji fudbala. Kada Cavi i Iniesta udju u pozne godine ovaj tim vise nece biti ovako mocan.
Nemoguce je da nadju zamjene za Cavija i Iniestu. U redu, tu je Fabregas,.. Ali i on ce za 3-4 god. doci u godine, i njemu ce ponestati ambicija kao recimo Mesiju (kao sto se desilo sa Ronaldinjom),.. Tiago, Buskec, Kuenka su odlicni igraci, ali imaju mikro sanse da budu makar priblizno mocni kao Cavi i Iniesta. Dakle, treba sacekati 3-4 godine da se pocne igrati ravnopravan fudbal.
Rajkard je osvojio apsolutno sve sa duplo slabijom ekipom nego je ova koju ima Gvardiola. I, gdje je sada Rajkard?StevieM je napisao/la:A je li Valencia, procita li se kad post prije nego se stisne Posalji?Valencia je napisao/la:Barsa ne treba vrhunskog strucnjaka, Barsa treba vrhunskog motivatora. Treba samo naostriti masinu, sistem vec postoji dugi niz godina.
Kada Pep preuzme neki drugi klub vidjet ce se da li je u rangu najvecim trenerima svijeta. Sa Barsom bi i Abdulah Ibrakovic osvoji trostruku krunu.
Bizarno je da ima jos vas nekakvih koji se zapitkuju o Pepovim sposobnostima... Kome se on ima jos za sta dokazivat? Konstruktivnije bi bilo zapitati se kakva ce bit Barca kad ode Pep nego obrnuto al haj sad...
Mourinho je eto kao vrhunski strucnjak i vrhunski motivator pa opet nit moze Pepu pera odbit, nit bi mogo vodit Barcu kao Pep. I jeste li nasli pajdu Zelju, sta on veli na Pepovu odluku da malo Sancheza profura kao target mana
Ti si momce izgubljen u vremenu i prostoru. Izvini, ali moram ti ovako reci.znas ono da je babi m*da bila bi deda, a ima i ona da je babi krila bila bi pi*ka ko avion!
al ima i ona da je iniesta pogodio one dvije sanse bilo bi 1:4, pardon zaboravio sam onaj tvoj go, pardon stativu benzeme...znaci 2:4
pa druze reci, unisteni smo, ne smijemo se javiti, pa procitaj sta pise marca, as...ljudi objektivno govore.. ja nisam gledao goreg reala, nego ovo kako ih je murinjo uzeo, pa ti sad pricaj sta hoces!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.