FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

maldini3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 24 jul 2017, 16:01

LjoZee je napisao/la:Liga nikad slabija, a i mi jos losiji. Zalosno.
O tome nek brinu oni koji su zaduzeni za to. Lijepa je stvar ovo oko Adzema i sto ce vjerovatno vise prostora imati nasa djeca tako treba i da bude al to ne smije biti alibi ako se titula ne osvoji. Tu pricu nek pricaju kuci zeni i djeci nama navijacima je dosta demagogije. Nema para za pojacanja? Zasto nema GS ? Ako se dobro sjecam cifra koju je klub trazio je bila 400 000€ po sezoni. Nek smanje zahtjev i nek prihvate bilo sta. Mi kao veliki i mozemo odbijati novac a nemamo para da dovedemo dva kvalitetna igraca.

TITILA JE OBAVEZA !!!
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

josmenijeproslo
Kontakt:

Post Postao/la josmenijeproslo » 24 jul 2017, 16:03

maldini3 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Liga nikad slabija, a i mi jos losiji. Zalosno.
O tome nek brinu oni koji su zaduzeni za to. Lijepa je stvar ovo oko Adzema i sto ce vjerovatno vise prostora imati nasa djeca tako treba i da bude al to ne smije biti alibi ako se titula ne osvoji. Tu pricu nek pricaju kuci zeni i djeci nama navijacima je dosta demagogije. Nema para za pojacanja? Zasto nema GS ? Ako se dobro sjecam cifra koju je klub trazio je bila 400 000€ po sezoni. Nek smanje zahtjev i nek prihvate bilo sta. Mi kao veliki i mozemo odbijati novac a nemamo para da dovedemo dva kvalitetna igraca.

TITILA JE OBAVEZA !!!
zelji titula svake godine mora biti obaveza,a trenutno nemamo jasne ciljeve ni viziju, jedva cekam slogu i azmira u premier ligi, covjek pomjera najmanje 2 stepenice standarde, pa da vidimo .

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 jul 2017, 16:16

Sanele oprosti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2017, 16:18

Ne vjerujem vise nicemu, morat ce dosta vremena proci da budem siguran da je raskinut ugovor sa njim a da mu necemo morati jos dodatno isplacivat osim ovog do sad
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 24 jul 2017, 16:20

irfo je napisao/la:Ne vjerujem vise nicemu, morat ce dosta vremena proci da budem siguran da je raskinut ugovor sa njim a da mu necemo morati jos dodatno isplacivat osim ovog do sad
Isti sam ti, samo da ne bude još nekih dodatnih epizoda telenovele.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jul 2017, 16:28

Nisam ni kliknuo na ovaj clanak s jahicem. Ko ga faka levatski je postupio. Ko neka seoska lola.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jul 2017, 16:42

Neandertalac je napisao/la:Ima li neko info kojih 11 bi moglo početi večeras?
Ja mislim da nećebiti velikih izmjena. Igraće Kemo stopera, aostalo čisto sumnjam...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 16:49

Monci je napisao/la:
Ja mislim da nećebiti velikih izmjena. Igraće Kemo stopera, aostalo čisto sumnjam...
To je "pod moranje" svakako. Ja se nadam još bar Žeriću ili da uđe oko 60_te. Bar njih dva za početak.

Bit će interesantno vidjeti formaciju i kako ćemo izgledati na terenu sa "drugim" trenerom.

Sretno nam.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 24 jul 2017, 16:52

Glup si Stevanovic Miroslave, kad si dozvolio hercegovackom s...u da tu se brine o karijeri. Daleko ces dogurati u drugoj Svicarakoj ligi... Zalosno, imao si sve, podršku armije navijaca, ne grupa vec armije, podršku uprave, strucnog staba i ti si dopustio da napravis korak nazad u karijeri koju smo ti mi ozivili! Nek ti je sretno, sjetit ces se ti nas vjerujem i postovanja koje si kod nas imao.
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 24 jul 2017, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 24 jul 2017, 16:52

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:
To je "pod moranje" svakako. Ja se nadam još bar Žeriću ili da uđe oko 60_te. Bar njih dva za početak.

Bit će interesantno vidjeti formaciju i kako ćemo izgledati na terenu sa "drugim" trenerom.

Sretno nam.
Ja bi volio da Ramić i Žera počnu...a i Stevo mi vala ne bi bio na špicu, prije bi tog Zajmovića gurno, ako ništa mlađi je jači, brži, spremniji...

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 24 jul 2017, 16:55

Monci je napisao/la:

Sretno nam.
Ne treba se kockat, tri boda su pod moranje veceras!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 17:01

Realno za mene to nije kocka već poboljšanje. Pa gledamo ih mjesecima, iskreno ne vidim neki kvalitet pa da su nezamjenjivi.

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 24 jul 2017, 17:10

Ne kockamo se mi odavno, pa su nam i rezultati u skladu sa tim, sve fol nešto na sigurno pa na kraju kurko i rezultatski i finansijski. Ako se ikad treba "kockati" onda je to prvo kolo !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jul 2017, 17:18

Kakvo kockanje protiv Goska uz duzno postovanje, uvalit im 3 komada ma ko igro.
Mi kao navijaci vise ne vjerujemo u pobjedu protiv **** Goska. Daj ba sretno nam i pamet u vugla.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 17:21

Neki "rezovi" moraju biti, to je sigurno. Znamo sa čim raspolažemo ali ne znamo za koju će se postavku Adžem odlučiti pa je teško kalkulisati eventualnim rokadama.

Fakat je vakat da nekoga pregazimo ali naravno i sa nekim minimalcem prezadovoljan dok se ne uhodamo.

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 24 jul 2017, 17:35

Televisa presenta !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jul 2017, 17:39

braco je napisao/la:
Adžem i jeste postavljen jer će promovisat par juniora kako bi se smirili navijači. Bar privremeno. Naravno postavljen je i zbog odličnih rezultata u mlađim kategorijama, te jer je Željin vojnik i poznaje situaciju u klubu. Ako ne uspije ni Adžem, onda će imati razlog da kažu "eto pokušali smo promociju mladih što su navijači tražili bla bla". Tako da kao što reče @Neandertalac kola bi se vrlo lako mogla lomiti na njemu i mladićima. Dat mu je vruć krompir gdje mora iskontrolisati svlačionicu punu velikih ega, na to promovisat juniore i boriti se za titulu. Težak zadatak je pred njim, nadam se da će izaći kao pobjednik u predstojećim izazovima.

Dobar post Braco@, kao i uvijek.

Ovaj dio sam izdvojio zbog jedne rečenice; Adžem je postavljen kako bi se smirili navijači.

Najtužnija stvar u cijeloj ovoj priči. Žalosno kako se i zbog čega prave drastični rezovi. Znači nema nikakve vizije, plana, strategije, mi uopšte ne znamo koji su ciljevi u ovoj jako bitnoj sezoni. To je van svake pameti da klub renomea kakav ima Željezničar u sezonu ulazi na ovaj način i da smo, zapravo "da su nas" doveli u ovakvu poziciju. Ja lično nikako ne kontam kojim putem koračamo u sportskom dijelu.
Ma teško je više bilo šta reči druže. Cilj je kao što reče Vukotić za klix titula. Slažem se s njim, prirodno je da najveći klub u zemlji svake sezone ganja titulu. Ali ako gledamo okolnosti , imamo li kapacitet da pretendujemo za prvo mjesto. Ako ti je cilj titula, pravi postupke u skladu s ciljem. Ako ti 2 najbolja igrača napuste klub, a znao si još prije pola godine da će obojica otići na kraju sezone onda moraš biti pripremljen za to. Ako si najavio titulu to znači da moraš da budeš bolji,nego što si bio u prethodnoj. Jesmo li bolji? Ne možeš evo već 2 godine pred početak sezone govorit da ti je cilj titula, a strategije ni na mapi. Pošto su iz uprave i ove sezone najavili titulu, koji su to strateški koraci koji su urađeni ovog ljeta da dođemo do tog cilja? Kako god, najbitnije da večeras otvorimo sezonu pobjedom prvi put nakon sezone 14/15.

btw pošto nije pisalo na zvaničnoj, na koliko godina je Adžem potpisao ugovor sa Željom?

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 24 jul 2017, 17:51

Ljudi od titule nema nista ako se nesto stvarno drasticno ne promijeni uskoro, Amar ili neka pojacanja. Nisam pesimistican tip osobe al ovo svi vide, nemojte sami sebe zavaravat pa da vam na kraju bude jos teze
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 jul 2017, 18:04

Nece Jahic stati dok sve do posljednje marke ne dobije na zalost.
- Zeljeznicar -

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2017, 18:05

Sa ovakvim kadrom titula - tesko.

Na iglama sam. Moramo zapoceti sezonu sa 3 boda, ali ono mozda i vaznije, zelim igru.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Guest1945, lakilone, Laudrup, mavi, napoleon72, Paromlinac, Zulfo9 i 83 gosta.