FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2017, 14:09

Čuj ovog Jahića, marš što dalje od Želje idiote
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 jul 2017, 14:24

braco je napisao/la:Uprava ima punu moju podršku, ali gospodo naučite na vlastitim greškama više. 8 trenera u 2 i po godine. U istom tom periodu kroz klub prodefilovalo milijardu igrača. Horor. I fakat bih volio da se prestanu obećavat grupne faze itd. jer već evo 2 godine slušamo tu priču, a po radu sportskog segmenta je smiješno pomišljat na takve stvari. Senad Zaimović u augustu 2015. obeća da je cilj u naredne 2-3 godine grupna faza, Slavko početkom ove godine najavi da je isto cilj u naredne 2-3 godine grupna faza. Ćenan u onom intervju od prije 2-3 mjeseca gdje je spominjao razne "fergusone", servira onu klasičnu pitarsku priču koju su oni furali, da ćemo postat bosanski Dinamo. Pa onda od onih raznih ubleha Petrovića kojih smo se naslušali kad je tek došao na klupu kartoteke pi.čke materine. Nek se mane megalomanskih najava i nek rade kako treba. Ovo što se radi od kluba na sportskom planu stvara sliku o nama kao neozbiljnom klubu. Svojim neznanjem (neznanjem, a ne zlom namjerom) su oni koji su dovodili igrače, mjenjali trenere ko čarape i krivi za ovakvu situaciju. A imaju veze s loptom ko Zijo Valentino sa hokejom na travi. Može i mora ovo bolje, .

Što se tiče odlaska Petrovića, očekivao sam ovo. Naravno ne dan pred početak prvenstva, ali u nekoj bližoj budućnosti. Pritisak od završetka sezone je bio prevelik, a nije da Slavko i igrači nisu krivci za taj pritisak zbog prokockane titule. Autoriteta nad igračima očigledno da nije bilo. I Edis je pogubio svlačionicu pa mu je otkaz uslijedio. Čudne li slučajnosti da i Edisu i Slavku dođu glave baš ti igrači nad kojim se izgubili kontrolu jer su obojici njihove momčadi misteriozno "izgubile" želju za fudbalom u posljednje 3 utakmice prvenstva. Igra 0 bodova, opasnost sa bekova nije postojala, sredina tragikomedija, tranzicija lopte spora ko tranzicija BiH. Rotacija? Stran pojam, a qrčili se najdužu klupu imamo. Igraš svaka 3 dana zbog lige i kupa, a tabi haman isti igrači igraju. Pogotovo je komično da Jadranko i Zajko igraju svaka 3 dana,a ljudi pred fudbalsku penziju. I onda se Slavko ibreti kako primimo tricu od svježeg Širokog.

Nakon završetka sezone, raja se sjeti da imamo i juniore pa kreće klasična priča navijača klubova iz naše lige kad im ekipa doživi neuspjeh: "Dajte nam našu djecu, radije ću gledat tog malca nego polovnjaka od 30 godina." To vjerovatno i jest tačno, ali problem je što se juniora kluba sjete tek kad se doživi neki fijasko, a upravi ti mladi momci bi trebali biti jedna od glavnih stavki naše strategije. Centralna arterija Željinog krvotoka. Ljudi mi imamo samo Vedrana u izlogu, nemamo više koga drugo prodat. A možda i Vedran džaba ode što je najgore. To bi tek bila katastrofa.

Adžem i jeste postavljen jer će promovisat par juniora kako bi se smirili navijači. Bar privremeno. Naravno postavljen je i zbog odličnih rezultata u mlađim kategorijama, te jer je Željin vojnik i poznaje situaciju u klubu. Ako ne uspije ni Adžem, onda će imati razlog da kažu "eto pokušali smo promociju mladih što su navijači tražili bla bla". Tako da kao što reče @Neandertalac kola bi se vrlo lako mogla lomiti na njemu i mladićima. Dat mu je vruć krompir gdje mora iskontrolisati svlačionicu punu velikih ega, na to promovisat juniore i boriti se za titulu. Težak zadatak je pred njim, nadam se da će izaći kao pobjednik u predstojećim izazovima.
Super napisano i apsolutno se slazem. Pitanje je koliko ce jos vremena proci da oni sami priznaju da ne znaju i da potraze pomoc u tom segmentu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2017, 14:32

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 jul 2017, 14:36

TMovac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:da nije neko snimio Amara nisam gledao emisiju. Ako jeste neka postavi.
Svaka ti je zlatna Amare :tokralju: :tokralju: ... Vrati se tamo gdje i pripadas !!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2017, 14:36

slika

Eh et nam i pomocnika :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 15:07

braco je napisao/la:
Adžem i jeste postavljen jer će promovisat par juniora kako bi se smirili navijači. Bar privremeno. Naravno postavljen je i zbog odličnih rezultata u mlađim kategorijama, te jer je Željin vojnik i poznaje situaciju u klubu. Ako ne uspije ni Adžem, onda će imati razlog da kažu "eto pokušali smo promociju mladih što su navijači tražili bla bla". Tako da kao što reče @Neandertalac kola bi se vrlo lako mogla lomiti na njemu i mladićima. Dat mu je vruć krompir gdje mora iskontrolisati svlačionicu punu velikih ega, na to promovisat juniore i boriti se za titulu. Težak zadatak je pred njim, nadam se da će izaći kao pobjednik u predstojećim izazovima.

Dobar post Braco@, kao i uvijek.

Ovaj dio sam izdvojio zbog jedne rečenice; Adžem je postavljen kako bi se smirili navijači.

Najtužnija stvar u cijeloj ovoj priči. Žalosno kako se i zbog čega prave drastični rezovi. Znači nema nikakve vizije, plana, strategije, mi uopšte ne znamo koji su ciljevi u ovoj jako bitnoj sezoni. To je van svake pameti da klub renomea kakav ima Željezničar u sezonu ulazi na ovaj način i da smo, zapravo "da su nas" doveli u ovakvu poziciju. Ja lično nikako ne kontam kojim putem koračamo u sportskom dijelu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 jul 2017, 15:11

ima još više od mjesec dana do kraja prijelaznog roka, nek nas vade izgovana .. .sa ovakvim timom nećemo ništa iz ove ankete ostvariti

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jul 2017, 15:17

Neymar11 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:da nije neko snimio Amara nisam gledao emisiju. Ako jeste neka postavi.
Svaka ti je zlatna Amare :tokralju: :tokralju: ... Vrati se tamo gdje i pripadas !!
Hvala @TMovac.

Neymare kakav je tvoj koment na otkaz Slavki.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 jul 2017, 15:27

Anketa nije losa napravljena po onome sto se pisalo po temi u zadnje vrijeme.
Titula je ove sezone jedina opcija i nista drugo me ne zanima. Prvo zato sto je liga nikad slabija a drugo i puno vaznije je ozbiljna nagrada UEFE za prvaka a ispadanje u prvom pretkolu ne znaci kraj u euro takmicenjima nego nastavak u EL. Tako da je titula obaveza ove sezone a nacin na koji uprava misli doci do toga me ne zanima
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 jul 2017, 15:29

maldini3 je napisao/la:Anketa nije losa napravljena po onome sto se pisalo po temi u zadnje vrijeme.
Titula je ove sezone jedina opcija i nista drugo me ne zanima. Prvo zato sto je liga nikad slabija a drugo i puno vaznije je ozbiljna nagrada UEFE za prvaka a ispadanje u prvom pretkolu ne znaci kraj u euro takmicenjima nego nastavak u EL. Tako da je titula obaveza ove sezone a nacin na koji uprava misli doci do toga me ne zanima
elem! ali sa ovim timom je to nemoguće ostvariti, bez obzira na to što je liga ukurcu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 jul 2017, 15:31

Jesmo.li mi Jos uvjek najtrofejni klub u BiH ili CE nam taj primat preuzet Zrinjski.Pojacanja CE bit kad se bude neko dzaba nudio,ili da malo sepa Ali doce tobe tamo pred kraj prvenstva.Sjeca li se ko price da je Slavko na mukama koga stavit.Imali satro 2 ekipe e sad nemamo ni jedne.Zamisli Zelju da nema igraca da valja,recite mi jednog da kupim poster.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 jul 2017, 15:31

@Muhoni pasha mislim da je sve dovoljno receno sto se tice bas Slavke, on je trebo dobit nogu kad smo izgubili Titulu tri kola prije kraja , Al da je jedini krivac bas Slavko i nije, ima ih jos a pogotovo Cenan koji je i Slavku doveo, trebo je on dobit pedalu jer nisu dovedene adekvatne zamjene za Lendrica i Miru..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2017, 15:32

Liga nikad slabija, a i mi jos losiji.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 jul 2017, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

amcibald

Post Postao/la amcibald » 24 jul 2017, 15:33

Adzemu podrska.
Upravi vise ne.
Jedina,ali bas jedina pozitivna strana nase uprave je akcija kojom se uspjelo sakupiti sredstava za izgradnju istocne tribinu. Na tome im veliko hvala.
A sa druge strane,da su imali plan,da se ne igraju kako neki ovdje kazu FM-a, i da su sportsku stranu prepustili sposobnijim ljudima od njih,dakle kao prvo sposobnijim a kao dr ljudima kojima je Zeljo ljubav,filozofija,ovo bi sve puno puno bolje izgledalo.
A da bi stvar bila gora,oni su doveli Cenana koji ne ispunjava ni jednu od ovih stvari koje sam naveo,i nema tu napretka.

Da ne bude sve crno u mom postu,mozete vidjeti da nisam takav lik,samo kazem kako ja to vidim,ja kao simpatizer i navijac svoga kluba.
Veceras ponovo na sjever i sve iz pocetka od nade do zelje da mozemo do kraja na sami vrh.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jul 2017, 15:36

Neymar11 je napisao/la:@Muhoni pasha mislim da je sve dovoljno receno sto se tice bas Slavke, on je trebo dobit nogu kad smo izgubili Titulu tri kola prije kraja , Al da je jedini krivac bas Slavko i nije, ima ih jos a pogotovo Cenan koji je i Slavku doveo, trebo je on dobit pedalu jer nisu dovedene adekvatne zamjene za Lendrica i Miru..
Ja sam mislio Miro ode u Ajax koliko se kofrcio, kad on mozes misliti ode u 2 švicinu ligu kod Mehe. :facepalm: :silent:

Sto se tice ostalog slazem se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amcibald

Post Postao/la amcibald » 24 jul 2017, 15:46

Miro i Lendra imaju puno pravo da se kofrce,momci su pokazali kako se igra, pogotovo Miro u zadnjim utakmicama gdje nije imao apsolutno nikakve potrebe ni ambicije da se dokazuje i rizikuje povredu jer je njemu isticao ugovor.Ali ne,momcina je odigrao od prve do zadnje utakmice krajnje profesionalno i zbog toga ima veliki respect.A sta reci za Lendru,gigant nad gigantima,takav procenat utakmica i realizacije u sezonama kada nismo nista osvojili dovoljno govori o njegovom individualnom kvalitetu kako jedan igrac moze donijeti prevagu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 jul 2017, 15:50

Ima li neko info kojih 11 bi moglo početi večeras?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 24 jul 2017, 15:53

Mislim da niko nema zvanično ništa. Ja sam neku kafansku verziju čuo - Veca - Projic Kemo Graovac Stevanovic - Blagojevic Zeric Ramovic - Zakarić Beganović Zec. Večeras je čini mi se teže predvidjeti sastav nego ikad :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2017, 15:54

Bilo bi odlicno da pocne Ramovic.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 24 jul 2017, 15:56

Nema od nas ozbiljnog kluba jos najmanje deset godina, ako i tad, nazalost. I opet smo u situaciji iz koje nas samo jedan covjek moze izvuc a to nikad nije dobro. Hocel biiti neki stream za mob
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Lokomotifa, tiagofaria25, WeekendOffender i 70 gostiju.