Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 15 feb 2012, 18:42

motty je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Idem sad da gledam Benficu i da vidim Gaitana na djelu. Da vidmo zasluzuje li da nosi sveti dres
ocekujemo informacije iz prve ruke :D
Nije los,mda nije ni nista posebno iskreno.

Ovi igraci imaju da se smrznu. I meni je ledeno dok ih gledam
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 feb 2012, 19:05

majestic24 je napisao/la:Igraci se vracaju u pravo vrijeme. Igramo promijenljivo. Ispali smo iz kupova te iz Lige prvaka,ali opet mozemo imati uspjesno sezonu . Osvojili smo Comunity Shield (vs City),jos Premiership (opet vs City),te Evropsku ligu (vs City,mi i oni smo glavni favoriti u ovom takmicenju). Moze ovo biti jako dobra sezona
al ipak ostaje velika žal za Ligom Prvaka :oops: :cry: :x

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 feb 2012, 19:10

majestic24 je napisao/la:
motty je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Idem sad da gledam Benficu i da vidim Gaitana na djelu. Da vidmo zasluzuje li da nosi sveti dres
ocekujemo informacije iz prve ruke :D
Nije los,mda nije ni nista posebno iskreno.

Ovi igraci imaju da se smrznu. I meni je ledeno dok ih gledam
pa isplatili se dati 15-stak miliona za njega :?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 feb 2012, 19:20

Isplati 100%.

U drugom poluvremenu igra odlicno kad se uzme u obzir kakav je teren. Evo sad je imao fin prodor i lukavo pokusao,ali otislo je preko gola.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 15 feb 2012, 19:22

Nisam bio par dana na forumu, a u toku sam ovih dešavanja oko igrača, i onog navijača 8-) .. al ne znam kakav je Ajax općenito ove sezone, u kakvoj je formi, kako stoji na tabeli i to. Pa ako je neko voljan da kratko šta napiše :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 feb 2012, 19:22

Tesko da se danas moze dovesti neko kvalitetno pojacanje za 15 miliona, tu mislim na igrace tipa Modric, Eriksen, Gaitan i slicni. Jednostavno njihovi klubovi zele maksimalno zaraditi na njima a znajuci da mogu gledajuci u City, Anzhi, PSG, Malagu i ostale nece pustati igrace po manjim cijenama koje bi, mozda, bile i realnije od ovih koje zele.

Primjera radi, Tottenham Modrica nece pustiti ispod 40 miliona, mogu i vise uzeti mozda ali za manje od pomenute cifre ga nece pustiti. Zasto? Lagano, zato sto MOGU uzeti tolike novce. Zato sto su transferi danas takvi da itekako mogu traziti bezobrazne cifre i opet ce ih dobiti, sada je na "tebi" (ako pricamo o Unitedu konkretno) dali ces dati te novce ili neces. Ako neces nema problema - ima ko hoce, jednostavno!

Tesko da se Gaitan moze dovesti za 15 miliona, naravno super ako moze ali, opet ponavljam, jako tesko. 25 Miliona je realna cijena koju ce iz Benfice traziti jer im je on jedan od najboljih, ako ne i najbolji, pojedinaca/pojedinac. Zasto ne uzeti velike pare ako vec mozes za jednog igraca? Logika.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 feb 2012, 19:25

rastafarian je napisao/la:Nisam bio par dana na forumu, a u toku sam ovih dešavanja oko igrača, i onog navijača 8-) .. al ne znam kakav je Ajax općenito ove sezone, u kakvoj je formi, kako stoji na tabeli i to. Pa ako je neko voljan da kratko šta napiše :)
.Vidim da su slabi u prvenstvu(6.) i da zaostaju puno za vodećim PSV-om.Radujem se što ću napokon vidjeti tog Eriksena odnosno da li se isplati dati 20-30 milijuna za njega. :? U zadnji pet utakmica su ubilježili dva poraza isto toliko pobjeda i jedan remi..Nisu u formi,ali i dalje su jako opasni.Najveća prijetnja prijeti preko Srbina Miralema Sulejmanija..Ali ja sam optimista i očekujem ipak prolaz u drugu fazu.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 feb 2012, 19:28

Rooney88 je napisao/la:Tesko da se danas moze dovesti neko kvalitetno pojacanje za 15 miliona, tu mislim na igrace tipa Modric, Eriksen, Gaitan i slicni. Jednostavno njihovi klubovi zele maksimalno zaraditi na njima a znajuci da mogu gledajuci u City, Anzhi, PSG, Malagu i ostale nece pustati igrace po manjim cijenama koje bi, mozda, bile i realnije od ovih koje zele.

Primjera radi, Tottenham Modrica nece pustiti ispod 40 miliona, mogu i vise uzeti mozda ali za manje od pomenute cifre ga nece pustiti. Zasto? Lagano, zato sto MOGU uzeti tolike novce. Zato sto su transferi danas takvi da itekako mogu traziti bezobrazne cifre i opet ce ih dobiti, sada je na "tebi" (ako pricamo o Unitedu konkretno) dali ces dati te novce ili neces. Ako neces nema problema - ima ko hoce, jednostavno!

Tesko da se Gaitan moze dovesti za 15 miliona, naravno super ako moze ali, opet ponavljam, jako tesko. 25 Miliona je realna cijena koju ce iz Benfice traziti jer im je on jedan od najboljih, ako ne i najbolji, pojedinaca/pojedinac. Zasto ne uzeti velike pare ako vec mozes za jednog igraca? Logika.
Upravu si,ali da li se ispalati dovesti Gaitana koji još nije svjetska klasa za tolike pare.Bolje dodati još malo para i dovesti provjerenog igrača Modrića.Bar ja tako mislim.Eto šta uradi novac od nogometa.Mrzim te klubove Anži,City i PSG...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 feb 2012, 19:39

bazeni je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Tesko da se danas moze dovesti neko kvalitetno pojacanje za 15 miliona, tu mislim na igrace tipa Modric, Eriksen, Gaitan i slicni. Jednostavno njihovi klubovi zele maksimalno zaraditi na njima a znajuci da mogu gledajuci u City, Anzhi, PSG, Malagu i ostale nece pustati igrace po manjim cijenama koje bi, mozda, bile i realnije od ovih koje zele.

Upravu si,ali da li se ispalati dovesti Gaitana koji još nije svjetska klasa za tolike pare.Bolje dodati još malo para i dovesti provjerenog igrača Modrića.Bar ja tako mislim.Eto šta uradi novac od nogometa.Mrzim te klubove Anži,City i PSG...
Nogomet je uz naftu najveci biznis danasnjice. Mozes to prihvatiti kao cinjenicu ili propasti u sistemu pokusavajuci da dokazes nesto borbom protiv toga, nema vajde od kukanja na danasnji nogomet, etiketiranja istog kao "moderni nogomet" i slicno. Takav je kakav je i uklopi se, to je najbolje rjesenje, mi bar imamo sansu da se dobro uklopimo. ;)

Za Modrica se slazem, ja bih iz ovih stopa potpisao odmah i 50 miliona ako treba samo da preduhitrimo konkurenciju i dovedemo ga u nase redove pa makar to znacilo i ne dolazak vise nijednog igraca u ljetnom prelaznom roku. Ipak izgleda da Ferguson zeli i krilo sto bi bio Gaitan o kojem se toliko prica da je prosto nemoguce da je rijec samo o patki. Dakle SAF zeli veznjaka i krilo, Modric + Gaitan i imali bi strasnu ekipu za godine koje dolaze. Odbrana je popunjena kvalitetno + vratit` ce se Nemanja, nadam se dobar kao i prije. Napad je dobar, Rooney, Welbeck, Hernandez i nadam se ostanku Berbe, bolje da se Owena rijesimo kojem povrede nedaju mira nego Berbatova. Dakle ostaje veza za koju smo se svi vec milion puta slozili da skripi godinama, red je da se tu rupe zakrpe jednim igracem. Eventualno drugim zavisno od finansijskih mogucnosti naravno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 feb 2012, 19:51

Rooney88 je napisao/la:
bazeni je napisao/la:

Nogomet je uz naftu najveci biznis danasnjice. Mozes to prihvatiti kao cinjenicu ili propasti u sistemu pokusavajuci da dokazes nesto borbom protiv toga, nema vajde od kukanja na danasnji nogomet, etiketiranja istog kao "moderni nogomet" i slicno. Takav je kakav je i uklopi se, to je najbolje rjesenje, mi bar imamo sansu da se dobro uklopimo. ;)

Za Modrica se slazem, ja bih iz ovih stopa potpisao odmah i 50 miliona ako treba samo da preduhitrimo konkurenciju i dovedemo ga u nase redove pa makar to znacilo i ne dolazak vise nijednog igraca u ljetnom prelaznom roku. Ipak izgleda da Ferguson zeli i krilo sto bi bio Gaitan o kojem se toliko prica da je prosto nemoguce da je rijec samo o patki. Dakle SAF zeli veznjaka i krilo, Modric + Gaitan i imali bi strasnu ekipu za godine koje dolaze. Odbrana je popunjena kvalitetno + vratit` ce se Nemanja, nadam se dobar kao i prije. Napad je dobar, Rooney, Welbeck, Hernandez i nadam se ostanku Berbe, bolje da se Owena rijesimo kojem povrede nedaju mira nego Berbatova. Dakle ostaje veza za koju smo se svi vec milion puta slozili da skripi godinama, red je da se tu rupe zakrpe jednim igracem. Eventualno drugim zavisno od finansijskih mogucnosti naravno.
Igrači tipa Modrića,Eriksena... odnoso playmakeri su nam jako potrebni.Zato sad sve više Rooney igra polušpica i to.Želim reći sve više se pretvara u playmakera.E sad kad bi doveli bar jednog Modrića,Eriksena... onda bi Rooney postao rasterećeniji i vratio bi se na prirodnu poziciju napadača.Ali za Gaitana nisam siguran da li treba ga dovesti.Ne kažem da ga nedovedemo nego da li je potreban.Imamo toliko krila Nani,Valencia,Park,Giggs i Young.Ali s druge strane United je klub koji godinama igra i osvaja trofeje preko krila.Tu moraju(ne trebaju,nego moraju)igrati najbolji.Trebaju nam igrači koji donose prevagu.To su od navedenih koje imamo samo Nani i Valencia.Igrači koji mogu utakmicu odlučiti utakmicu i donijeti trofej.Zato bi nam možda bio potreban Gaitan.Jer Youn,Giggs i Park nisu igrači koji odlučuju utakmice.Ali Gaitan bi mogao postati.E sad isplatili se dati tolike pare... stvarno neznam,ja sam naveo dvije strane sad ko se opredjeli za koju.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 feb 2012, 19:54

Legende

slika

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 feb 2012, 23:16

slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 15 feb 2012, 23:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:slika
Samo sto je Ronaldo igro malo spektakularniji fudbal,a statistika sve govori... ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 feb 2012, 00:55

Samo sto je Ronaldo imao 21 godinu kad je zabiljezio taj 100ti nastup, a Nani 25. :)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 feb 2012, 01:03

VanTheMan je napisao/la:Samo sto je Ronaldo imao 21 godinu kad je zabiljezio taj 100ti nastup, a Nani 25. :)
to ne utice na doprinos Unitedu ;) :lol: mene samo zanima koliko ce neki igrac pridonijeti uspjehu Uniteda svojim asistencijama i golovima. A kilaza, frizura, visina, godine su apsolutno nevazne :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 feb 2012, 01:16

Mene zanima koliki ce mu doprinos biti u buducnosti, a ne vjerujem da Nani moze vise od ovoga da pruzi. :D Ali vidjecemo u sledecih stotinjak utakmica, pa uporedjivati doprinos Ronalda u prvih 200 nastupa i Nanija.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 feb 2012, 01:36

Sad je Nani i bolji igrac od Ronalda :mrgreen: pa ne znam stvarno,statistika ne laze,ali ona i nije sve,CR je tadmimao 21,a Nani sad 25 godina,ne znam,meni je ovo smijesno,Ronaldo nam ja bio glavni igrac,kao i Becks svojevremeno,trebalo nam je vremena da se oporavimo od njegovog odlaska,a ja bi sad potpisao da Nani ode,ako ce docio iole bolje lojevo krilo od nivoa Giggsove utakmice protiv Liverpoola...Ne znam za vas,ali meni Ronaldo fali,fali potez na krilu,fali dobro istrcsna kontra,fali liga prvaka....
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 feb 2012, 09:28

Sta je ovo, nije ni Berba ni Giggs ni Evra nisu otputovali u Amsterdam :o
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 feb 2012, 10:20

Pa Evra igrao skoro svaku utakmicu,mora odmoriti malo,Giggs je takodjer u godinama,igrao zadnjih par utakmica,neka odmori covjek,ionako imamo zamjenu na njegovoj poziciji.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 10:27

Narin je napisao/la:Pa Evra igrao skoro svaku utakmicu,mora odmoriti malo,Giggs je takodjer u godinama,igrao zadnjih par utakmica,neka odmori covjek,ionako imamo zamjenu na njegovoj poziciji.
Tako je, nek malo i Fabio odigra zaslužio je momak
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.