FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel kraj vise ? 

2-2NYKnicks Fan je napisao/la:Jel kraj vise ?
penali...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I kako ide?NG1 je napisao/la:2-2NYKnicks Fan je napisao/la:Jel kraj vise ?
penali...
Meni su proslijedili informaciju da je Sloboda prošla.NYKnicks Fan je napisao/la:I kako ide?NG1 je napisao/la:2-2NYKnicks Fan je napisao/la:Jel kraj vise ?
penali...
NG1 je napisao/la:2-2NYKnicks Fan je napisao/la:Jel kraj vise ?
penali...
Kakvi bolan penali , 3-1 Sloboda dobila , lose ti informacije, ne provaljuj se
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ybg, valja svima udovoljit.Gorki je napisao/la:Opet derbi
Jel na Tusnju igramo sa Radnickim ? Znal neko ?
-
- Kontakt:
Da, na Tušnju.fukara87 je napisao/la:Jel na Tusnju igramo sa Radnickim ? Znal neko ?
1921
1989
1989
Ovog puta se ocekuju pune tribineVolimRadnicki je napisao/la:Da, na Tušnju.fukara87 je napisao/la:Jel na Tusnju igramo sa Radnickim ? Znal neko ?

Zavrseno 2:2, ljudi iz 2 prekida 2 gola dali, mi imali nekih sansi, za nas golove dali Cejvanovic i Salihovic.
I na penale mi dobili 5:4 cini mi se, prvi penal mi promasili, i onda njihova zadnja dva penala Tino skine i to je to.
Protiv Radnickog je bilo dobro navijanje, al nadam se sad lijepom vremenu i makar da nas duplo vise bude
I na penale mi dobili 5:4 cini mi se, prvi penal mi promasili, i onda njihova zadnja dva penala Tino skine i to je to.
Protiv Radnickog je bilo dobro navijanje, al nadam se sad lijepom vremenu i makar da nas duplo vise bude

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
mislim da mi dugujes izvinjenje.fukara87 je napisao/la:NG1 je napisao/la:2-2NYKnicks Fan je napisao/la:Jel kraj vise ?
penali...
Kakvi bolan penali , 3-1 Sloboda dobila , lose ti informacije, ne provaljuj se
-
- Interni moderator
- Kontakt:
reko,da malo prokomentarisem ovu danasnju tekmu...ODRON ODRONA...sto se tice dresa SLOBODE i ko ga nosio te kako se ponasao danas na terenu neki od igraca su za batina debelih bili...nek zahvale Bogu sto su prosli na mrtve penale...ne zato bi izgubili nego zbog glumatanja po terenu dok momci sa sjevera prevrcu svaku mogucu v.u.k.o.j.e.b.i.n.u riskirajuci svasta nesto da bi oni trckarali..e pa necemo tako rodzaci....ako ti je 18 godina i neznas bolje ima da mi spartas po terenu jarane a ne da glumis uvrijedzenu mladu...za glumatanje i setkanje nek se nose u manji klub gdje nema pritiska..u SLOBODI se nece tako ponasat...zdrao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Drago mi je da se SLOBODA vratila iz dubioze i konačno dovela prave ljude u upravu.Za PL vam treba novi trener, bolji golman i 6-7 kvalitetnih igrača ako nećete kupovati utakmice iduće sezone.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa tako ce i bit..otprilike..a za kupovinu tekmi..de ne budi smijesan..znas i sam da se MORA kupovat u ovoj LIZIfan82 je napisao/la:Drago mi je da se SLOBODA vratila iz dubioze i konačno dovela prave ljude u upravu.Za PL vam treba novi trener, bolji golman i 6-7 kvalitetnih igrača ako nećete kupovati utakmice iduće sezone.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kupovati na jesen odmah dok je jeftino.ba 

- Probisvjet
- Kontakt:
Novi sef strucnog staba je prioritet! Mlakonja ne dolazi u obzir! Treba Soka odmah angazovati.
Mozda i do finala kupa stignemo.
Koga bi vi za sefa strucnog staba?
Mozda i do finala kupa stignemo.

Koga bi vi za sefa strucnog staba?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sakiba, Marjana i Mirzu Hadzica!
kakva je situacija za sledecu sezonu idel se na prvo mjesto imali para.nesto mi sve to samozatajno.po meni sok vas jedino moze ozbiljno pripremiti da se od samog pocetka pocnu sakupljati bodovi i sa strane.pojacanja vam trebaju iz premijer lige i to u svim linijama.nadam se vasem ulasku sledece godine.jer premijer liga nije ista bez vas.sportski pozz
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.