Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanic je dobar Ali kome dat sinoc nni devetke ni lazne devetke... Mesi koji nije imo rijesenja... Najveca greska prodali su Suaresa...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Moje neko misljenje je da je on bio bolji u tom segmentu dok je igrao u Romi. Imao je jako dobrih driblanja igrajuci sa Tottijem, ledja cuvali De Rossi i Radja. Davao je golove bas takvim udarcima iz igre i slobodnjaka naravno, barem koliko se ja sjecam. Mislim da se nekako "prekvalifikovao" prelaskom u Juve, ali eto, ne mogu reci da sam bas previse tih tekmi gledao, tako da je vrlo moguce da si u pravu opste govoreci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:42Ne razumijem šta tražite od Pjanića? On radi što svaki DLP radi, neće biti nikakvih divljih lopti, nikakvih kreacija. Čovjek je samo distributor. Po meni on je svaku utakmicu odlično odradio.
On u napadu nikad nije ni imao neke dobre osobine, on ne zna ošutati ako nije mrtva lopta.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovi pisu da Koeman od Pjanica trazi da igra sa mudima
Pojedini forumasi su mogli vodit Bsrcelomu izgleda
https://****/315770-spanci ... -i-pjanica
reprezentacija ba

Pojedini forumasi su mogli vodit Bsrcelomu izgleda
https://****/315770-spanci ... -i-pjanica
reprezentacija ba
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ni večeras neće ni minute izgleda dobiti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuva ga za okrsaj protiv Sociedada u srijedu 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ova pobjeda Barcelone na kraju krajeva će donijeti prividni mir u svlačionicu. Promašen transfer. Na ljeto tražiti novu sredinu. Je*o ovo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- prisonbreak
- Kontakt:
Nastimo na mobu Milan, slucajno da Krnuic dobije 20 minuta, na TV-u Barsu, ne bil Pjanke bar imao 30 minuta, kad ono kitaaa.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
E moj Pjanicu.Greska zivota prelazak u Barcelonu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nevjerovatno kakvi panjevi njemu uzimaju mjesto. Ne moze me niko ubjediti da on nema mjesta u ovakvoj Barsi.
Najbolje god karijere baciti ce,i sve sto je izgradio u toj karijeri.
Da ima barem mu.da otvoreno traziti transfer i pobuniti se.
Najbolje god karijere baciti ce,i sve sto je izgradio u toj karijeri.
Da ima barem mu.da otvoreno traziti transfer i pobuniti se.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenersko smeće na klupi Barcelone pokušava biti kao neka verzija van Gaal-a, a zapravo je njegova wish verzija. Koja bruka od trenera. Samo je pitanje vremena kada će otići sa klupe Barcelone.
Nece jos dugo i u tome lezi problem: 1. kriza zbog korone i velika odsteta Koemanu, 2. ceka se novi predsjednik...
Dakle, Koeman je siguran na klupi Barcelone do proljeca pa makar svaku izgubio, a najvjerovatnije do kraja sezone...naravno, uvijek se moze desiti neko iznenađenje.
Moglo bi i ranije doci do promjene trenera ali samo u slucaju da Koeman podnese ostavku - sto se naravno nikad nece desiti...nije se desilo u Valenciji i Evertonu (...), pogotovo u Barceloni nece.
Nije to bas tako brate.hurem je napisao/la: ↑14 dec 2020, 01:09Nece jos dugo i u tome lezi problem: 1. kriza zbog korone i velika odsteta Koemanu, 2. ceka se novi predsjednik...
Dakle, Koeman je siguran na klupi Barcelone do proljeca pa makar svaku izgubio, a najvjerovatnije do kraja sezone...naravno, uvijek se moze desiti neko iznenađenje.
Moglo bi i ranije doci do promjene trenera ali samo u slucaju da Koeman podnese ostavku - sto se naravno nikad nece desiti...nije se desilo u Valenciji i Evertonu (...), pogotovo u Barceloni nece.
Koeman bi mogao biti bivsi vec u januaru, ako Victor Font pobjedi na izborima za predsjednika Barce.
24.01. 2021 su izbori u FC Barceloma i ovaj ima vec kapirasnog Xavija za trenera.
Uvijek su mi bili fascinantni treneri koji dobiju iskusnog, izgradjenog, provjerenog i skupog igraca na raspolaganje i onda isti taj pocne da insistira na promjeni karaktera, nacinu igre i prilagodbi njegovoj viziji. Pa usput trenira strogocu i autoritet na njemu. Zato ce i ostati mali ograniceni trener. Ne zbog Pjanica vec te filozofije. Mogao je dovesti in Dzeku, gurati ga na centarhalfa jer je visok za napaca, potrebniji mu je defanzivno u skok igri. I onda se ibreti sto isti nema muda da to igra kako treba. Dovesti igraca i nekoristiti ga za ono sto najbolje radi, pokusavajuci mu u 30 godini mjenjati karakter moze samo idiot.
Tako je to kad se kod pogače traži somun.Trebao je bit svjestan da on nije kvalitet za Barsu. Kome treba igrač koji trči na veresiju. 

Danas se bira sportista godine Bosne i Hercegovine

"Ako bi gledali po statistikama, nemamo neke ekstra dobre rezultate. S druge strane, ako posmatramo popularnost, Miralem Pjanić i Jusuf Nurkić su ispred ostalih, jer svakodnevno promovišu svijetu našu zemlju. Prednost bih ove godine dao sportovima koji nisu toliko naglašeni u medijima, a to je u ovom slučaju rukomet, tako da je moj izbor Benjamin Burić", rekao je za **** dugogodišnji sportski novinar Sinan Sinanović.
"U izboru osim klubskog, treba treba gledati i na reprezentativni doprinos igrača. Jusuf Nurkić je naš najbolji košarkaš, ali zbog situacije između FIBA-e i NBA-a, ne možemo ga gledati u dresu reprezentacije BiH. Mislim da bi se trebao više baviti sportom, a ne politikom. Jusuf Nurkić je dobr momak, veliki humanitarac i ne trebaju mu takve stvari u karijeri. Iako ga pored svega i dalje generalno smatram našim najboljim sportistom. Dovoljno je da se Miralem Pjanić pojavi na terenu, pa da nam svima dokaže da je jedan od naših najboljih igrača svih vremena. Mislim da je pogriješio kada je napustio Juventus, ali ko bi odolio izazovu zvanom Barcelona. Pokažite mi igrača koji bi odbio Barcelonu?! Benjamin Burić je fantastičan čovjek i igrač. Njegov doprinos na terenu je nemjerljiv, jer je golmanska pozicija jedna od najvažnijih u rukometu. Na kraju, lično bih za najboljeg protekle godine izabrao Miralema Pjanića, na drugo mjesto stavio bih Burića, a treći bi bio Nurkić", izjavio je za naš portal sportski novinar televizije Hayat Jasmin Ligata.
"Burić je napravio velike stvari za klub i reprezentaciju BiH. Već dugi niz godina igra na visokom nivou. Ove sezone je zaslužio da bude sportista godine BiH. Što se tiče ostalih kandidata, mislim da bi Nurkić trebao biti više posvećen košarci. Drugačije je imati politički stav u BiH od političkog stava u SAD. Nurkić je najbolji na košarkaškom terenu, ostali tereni koji ne bi trebalo da ga zanimaju, mogli bi mu se samo obiti o glavu", govori za Soruce sportski novinar Al Jazeere, Emir Delić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opet klupa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners