NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Treba neko da prodrma ekipu, Ćorić je tu konstantno neznam hoće li to njemu uspjeti baš. Vidjet cemo.
NK Široki Brijeg
Udari po džepu,razvali ih na treningu pa ćeš vidjet kako će se prodrmat.
Edit:Menalo ode na posudbu u Lokomotivu
Igraj Široki ti si najbolji!
Vratit ce oni njega vamo do kraja sezone...96BadBoy je napisao/la:Udari po džepu,razvali ih na treningu pa ćeš vidjet kako će se prodrmat.
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Evo ode trener i sta sad? Kakve koristi od toga? Igraci su gkavni krivci odnosno oni koji dovode iste!!!!! Pavicu svaka cast osim Turcina uprava mu nije dovela adekvatno pojacanje!!!!! Pa svi igraci koji su stigli fali im neki ku.rac ili su nespremni ili ozljedeni ma smjesno sta rade!!! Jedini nacin da navijaci napravr pritisak da se pocmu dovoditi Bosnjaci, Srbi, Albanci, itd! Pa koji ku.rac vise glume pun mi je k ovih polovnjaka da sam se tolikl nazivciro nakon jucer da se moram izrazavati ovako ko zadnji coban? Al stvarno mi dizu zivce svi redom!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Znaš onu staru, lakše je dati otkaz treneru nego dati otkaz desetorici igrača, jednostavno tako funkcionira nogomet. Slažem se da se sa ovim nije puno riješilo, ali šta je tu je...UstanikSBII je napisao/la:Evo ode trener i sta sad? Kakve koristi od toga? Igraci su gkavni krivci odnosno oni koji dovode iste!!!!! Pavicu svaka cast osim Turcina uprava mu nije dovela adekvatno pojacanje!!!!! Pa svi igraci koji su stigli fali im neki ku.rac ili su nespremni ili ozljedeni ma smjesno sta rade!!! Jedini nacin da navijaci napravr pritisak da se pocmu dovoditi Bosnjaci, Srbi, Albanci, itd! Pa koji ku.rac vise glume pun mi je k ovih polovnjaka da sam se tolikl nazivciro nakon jucer da se moram izrazavati ovako ko zadnji coban? Al stvarno mi dizu zivce svi redom!
NK Široki Brijeg
Vršit pritisak svaku utakmicu dok Šilić ne ode!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Da se nadovezem na ovo svoje,dokle god trener nema odriješene ruke rezultata neće biti,primjer Bake kod susjeda ili trenutno Bjelica u Dinamu. A dokle menadzeri i okolni ljudi vode klub kao kod nas i u Hajduku mi Europe necemo vidjeti,kamoli toliko zeljene titule.penke je napisao/la:Slazem se da bi Paviću trebalo dati još barem jednu šansu,čovjek stvarno djeluje kao jedan pošten radnik i nije da je neki bolikurac kao neki prethodnici.
Pokušao je s ovim igračima u središnjem dijelu sve i izrotirao je Begonju,Marica,Babica,Vukoju,Kozula.. i po meni nitko ni blizu nije zadovoljio.
Jednostavno,ne moze covjek od govana napraviti pitu,nije da sam njegov neki simpatizer ali realno staviti se u njegovu kožu nije lako,kvaliteta veznog reda nam je kriminalna a s takvim igračima jednostavno ne mozes stvoriti prave šanse,fale nam znalci kao prosle godine Loncar,Zlomislic,J.Coric.
Ovdje je dosta do uprave koja je danas još jednom vidjela svoj rad s na čelu Šilićem koji se crvenio u loži danas i mislim da je vrijeme ili da ode ili da nešto napokon kvalitetno dovede. I ovog Franjića nam uvali ozljeđenog Šošo tko zna kad će još biti spreman.
Za one koji ne znaju,nema veze treba i ovdje javno napisati,Pavic je i prije prvenstva htio dati otkaz,radi nečijeg naređivanja tko će da igra i ne sastavlja on samo ekipu nažalost. Nije neki Bog zna trener tipa Sablic,al mislim da je on najmanje u svemu ovome kriv.
Toliko od mene
Velike konce među igračima upravlja Šošo,forsiranjem pojedinaca i uvjetovanjem,pa i nedovoljno spremnog Čabraje koji hvata ritam utakmica pred istek ugovora i odlaska u Sheriff..
Uvaljuju nam se nespremni i ozljeđeni igrači tipa Popovic,Babic,Franjic,Eliomar koji ne mogu izdrzat 30min BH nogometa o cemu pricamo? Pušimo bodove i sramotno igramo dok se nečiji puleni izležavaju na moru pa ti dođu nakon odrađenih priprema da hvataju formu.
Bojim se da nakon ovih sljedecih 5 kola mi necemo uzeti ni 5-6, od Želje treba krenuti pritisak i na igrače i na direktora a ne **** pljesak nakon kilave igre,dosta je tog,ekipi fale fajteri i igrači s mudima.
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
To je jedino rješenje!!Ali dok neki ne progledaju proci ce vremena..Kakvih bi se igraca moglo dovest,da ne kazem sta bi ih poletjelo doci u ovakav klub,ima li itko pametan u upravi i konacno dovodit prave i kvalitetne igrace!UstanikSBII je napisao/la:Evo ode trener i sta sad? Kakve koristi od toga? Igraci su gkavni krivci odnosno oni koji dovode iste!!!!! Pavicu svaka cast osim Turcina uprava mu nije dovela adekvatno pojacanje!!!!! Pa svi igraci koji su stigli fali im neki ku.rac ili su nespremni ili ozljedeni ma smjesno sta rade!!! Jedini nacin da navijaci napravr pritisak da se pocmu dovoditi Bosnjaci, Srbi, Albanci, itd! Pa koji ku.rac vise glume pun mi je k ovih polovnjaka da sam se tolikl nazivciro nakon jucer da se moram izrazavati ovako ko zadnji coban? Al stvarno mi dizu zivce svi redom!
SaMo ŠiRoKi !!!!
Dragi moji prijatelji forumaši, ova naša tema i stvari koje mi pišemo se čita u cijelom gradu, trebamo mi ovdje zauzet svi zajedno jasan stav DA ĆEMO IGRAČIMA J'EBAT SVE PO REDU i to jasno pokazati i napraviti na utakmici protiv Želje ako ona ne bude išla u jednom jedinom mogućem pravcu, a to je POBJEDA i ništa više. Treba zakucati punim sjever i nosit ih do pobjede, ako ih i to ne bude motiviralo i probudilo , onda osuti paljbu svima i svačim, pleska, a ne pljesak.
Puna podrška Deni i Juri da stavi najspremnije i igrače s najviše volje, pa makar to značilo da će mali Marušić igrati umjesto Čabraje i da će Bagarić početi s klupe. AJDEEEE
Puna podrška Deni i Juri da stavi najspremnije i igrače s najviše volje, pa makar to značilo da će mali Marušić igrati umjesto Čabraje i da će Bagarić početi s klupe. AJDEEEE
@penke To ti je odraz drzave i drustva u nogometu. Nismo mi jedini s tim problemom,prvo Sarajevo je imalo istu situaciju sa Sarićem ko mi s Čabrajom. Ti kvazi-menadžeri su rak rana nogometa. Ali zato nam treba SD koji neće biti u dogovoru s njima nego će gledati interes kluba ispred svog.
SAMO ŠIROKI!
Znam to sve prijatelju i slazem se s tobom. Al ovdje naglasavam da to treba iskorijeniti iz našeg kluba. Postali smo menadzerska privatna prcija,igraju pojedinci na nečiji uvjet, tužna istina mog kluba.since1948 je napisao/la:@penke To ti je odraz drzave i drustva u nogometu. Nismo mi jedini s tim problemom,prvo Sarajevo je imalo istu situaciju sa Sarićem ko mi s Čabrajom. Ti kvazi-menadžeri su rak rana nogometa. Ali zato nam treba SD koji neće biti u dogovoru s njima nego će gledati interes kluba ispred svog.
Volio bi da sam otišao dole izgubio 3:0 a da smo se borili pa rekao ljudi bolji pruzit ruku,a ne kao ovu sezonu Bagaric bolikurac najveci,ni slika od prosle godine,Cabraja bez duela to me boli i zalosti.
Samo jedno ime
Mozes jedino dovesti nekog potrosenog CRO trenera... Ja sam za to da Denis ostane trener Sirokog
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Pocela su pogadjanja 

- UstanikSBII
- Kontakt:
Trener nam je najmanji problem najbolje da ostane Denis. Nama je problem igracki kadar i kur.cobolja 90% posto igraca!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ispravak,kurcobolja napadaca. Dvojac od kojeg smo ocekivali da para mreze cuva nogice za transfer cim istekne ugovor. Jurica u napad,bar ce trcatUstanikSBII je napisao/la:Trener nam je najmanji problem najbolje da ostane Denis. Nama je problem igracki kadar i kur.cobolja 90% posto igraca!
SAMO ŠIROKI!
Možda nam trener prvi put bude stranac ?! Znat će se brzo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Upravo sam dobio info, Ovo je za povijest kluba sigurnojozo121 je napisao/la:Možda nam trener prvi put bude stranac ?! Znat će se brzo.

Nista jos nije potvrdjeno
NK Široki Brijeg
Izgleda da se pregovara, ali ...Evolve je napisao/la:Upravo sam dobio info, Ovo je za povijest kluba sigurnojozo121 je napisao/la:Možda nam trener prvi put bude stranac ?! Znat će se brzo.![]()
Nista jos nije potvrdjeno
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.