FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li samo neko da mi kaze jel bilo kakve podrske Milanu Culumu....
Rotor Volgograd...
- slavko njegus
- Kontakt:
PA NARAVNO... sta ti mislis???
odmah prije utakmice sjever skandior milan culum,pa je jug skandiro i onda kad je izlazio citav stadion.demir44 je napisao/la:Moze li samo neko da mi kaze jel bilo kakve podrske Milanu Culumu....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Za proslavu se trazilo 100 000 km mislim za pripremu i sve....
Fina atmosfera kisa je malo unistila slavlje ali lijepo je bilo
Samo sto je onaj seljak Koke grbavicu pretvorio u koridu neznam ko je njega pozvao
Bila je velika podrska od navijaca za Milana Culuma i skandiranje njegovog imena nekoliko puta... Gromoglasno
Fina atmosfera kisa je malo unistila slavlje ali lijepo je bilo

Samo sto je onaj seljak Koke grbavicu pretvorio u koridu neznam ko je njega pozvao
Bila je velika podrska od navijaca za Milana Culuma i skandiranje njegovog imena nekoliko puta... Gromoglasno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jest skandiralo se njegovo ime,ne brinidemir44 je napisao/la:Moze li samo neko da mi kaze jel bilo kakve podrske Milanu Culumu....

- pink.panter
- Kontakt:
delirijum na grbavici
Zeljeznicar grandissima squadra

"U stećcima je tajna Bosne"...
Svakako da je bilo negdje na pocetrku su skandirali njegovo ime ja mislim u 2 minuti ili 3 nisam siguran...demir44 je napisao/la:Moze li samo neko da mi kaze jel bilo kakve podrske Milanu Culumu....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ove slike na tribini od sadasnjih igraca ili?
Odlicna fora svakako.
Odlicna fora svakako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
skandiralo se i kad je izlazio iz igreArogantni je napisao/la:Svakako da je bilo negdje na pocetrku su skandirali njegovo ime ja mislim u 2 minuti ili 3 nisam siguran...demir44 je napisao/la:Moze li samo neko da mi kaze jel bilo kakve podrske Milanu Culumu....
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
da od sadasnjih igraca. prije toga koreografija HVALA! i onda njihove slike sa sir Amarom OsimomDevil je napisao/la:Ove slike na tribini od sadasnjih igraca ili?
Odlicna fora svakako.

ide...cole-ch je napisao/la:admin je napisao/la:video tri gola je tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36857.htm
(prvi gol nemamo)
A foto prica?!
red je da se i proslava uslika.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Hvala. Usput da i tebi cestitam titulu, osecam da si plave boje.admin je napisao/la:ide...cole-ch je napisao/la:admin je napisao/la:video tri gola je tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36857.htm
(prvi gol nemamo)
A foto prica?!

Ne bolujem od kompleksa,mozda zato sto nisam rodjeni Sarajlija pa ne razumijem bas taj rivalitet koji izmedju vas vlada...al od malena sam zakleti hordas,mozda sto mi je Pape bio najomiljeniji igrac i samim tim sam tad i zavolio bordo boju.
Ipak JA OVOM PRILIKOM ZELIM DA CESTITAM SVIM MANIJACIMA,A NAROCITO UPRAVI FK ZELJEZNICAR NA OSVOJENOJ TITULI,NA PROFESIONALIZMU I ZALAGANJU,ZATIM VODJAMA NAVIJACA,DOKAZALI STE DA SE MOZE NAVIJATI I BEZ NASILJA I ZAOSTALOG NACIONALIZMA.Kapa dole!
P.s. na godinu ce cijela BiH biti u znaku bordo boje!
Ipak JA OVOM PRILIKOM ZELIM DA CESTITAM SVIM MANIJACIMA,A NAROCITO UPRAVI FK ZELJEZNICAR NA OSVOJENOJ TITULI,NA PROFESIONALIZMU I ZALAGANJU,ZATIM VODJAMA NAVIJACA,DOKAZALI STE DA SE MOZE NAVIJATI I BEZ NASILJA I ZAOSTALOG NACIONALIZMA.Kapa dole!
P.s. na godinu ce cijela BiH biti u znaku bordo boje!

Evo pocinje BHT sport...
pogrešno osjećaš. ja samo radim posao ovdje.Hvala. Usput da i tebi cestitam titulu, osecam da si plave boje.admin je napisao/la:ide...cole-ch je napisao/la:
A foto prica?!
evo prvih slika: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36870.htm
Sta reci nakon danasnje utakmice, i ove sezone. Dovoljno je samo reci AMAR OSIM.
ZA SVE HVALA TI AMARE.
ZA SVE HVALA TI AMARE.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Željooo <3 idemo u Evropu aBd da i tamo postignemo uspjeh i da pordemo i trece predkolo uz Boziju pomoc insAllah! 

mB!