Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

goonertz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la goonertz » 25 feb 2012, 21:16

Cautinho je napisao/la:Ja ne bi volio da Dzekson ode,mozda se na relaciji Mancini-Dzeko sumnja na nesuglasice,ne mislim da bi trebao da ode iz Citiya.Vidi se da mu paše Premiership.A ta klupa i to sve,sta ja znam,nemam neko misljenje,ali mislim da sad kad Mancini vidi sta ima na klupi,zlato,srebro,broncu i dijamante :mrgreen: Da ce Dzeko dobivat vise sanse od prve minute.Ali svi znamo,i trebamo objektivno razmislit: Balotelli je isto top-napadač,Aguero je top-napadač,Tevez je top-napadač,plus Dzekson je top-napadac...I normalno je da bude rotacija u vako sirokom kadru igraca.A isto mislim da Mancini daje vise sanse Balllleu zbog toga sto je on problematican,imao je jako tesko djetinjstvo,nije mu bas tako lako,a i dosta je mlad i radi gluposti.On mu valjda zeli dat neku motivaciju da se smiri,pa ga stavlja u tim.Moje misljenje
PMS: Prije mislim da ce Balotelli otic nego nas Dzekson...
Ballotelli imao teško djetinjstvo, a Džeko pod granatama 4 godine bio :?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 feb 2012, 21:24

goonertz je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ja ne bi volio da Dzekson ode,mozda se na relaciji Mancini-Dzeko sumnja na nesuglasice,ne mislim da bi trebao da ode iz Citiya.Vidi se da mu paše Premiership.A ta klupa i to sve,sta ja znam,nemam neko misljenje,ali mislim da sad kad Mancini vidi sta ima na klupi,zlato,srebro,broncu i dijamante :mrgreen: Da ce Dzeko dobivat vise sanse od prve minute.Ali svi znamo,i trebamo objektivno razmislit: Balotelli je isto top-napadač,Aguero je top-napadač,Tevez je top-napadač,plus Dzekson je top-napadac...I normalno je da bude rotacija u vako sirokom kadru igraca.A isto mislim da Mancini daje vise sanse Balllleu zbog toga sto je on problematican,imao je jako tesko djetinjstvo,nije mu bas tako lako,a i dosta je mlad i radi gluposti.On mu valjda zeli dat neku motivaciju da se smiri,pa ga stavlja u tim.Moje misljenje
PMS: Prije mislim da ce Balotelli otic nego nas Dzekson...
Ballotelli imao teško djetinjstvo, a Džeko pod granatama 4 godine bio :?
Znao sam da ce netko od vas to reci...Ma znam,nego eto,to kazem zbog Balotellija.Dzeko nije "lud" po tom pitanju...Tko zna sta onaj Mancini misli :cry:
Keep walking.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2012, 21:33

Bravo Edine!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 feb 2012, 21:35

*p!p!t@* je napisao/la:Oni ti ga pu'še Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 feb 2012, 21:40

Ako ništa, ponovo je pogodio danas. City je bio doista dobar, vrijedna pobjeda je ostvarena, al' Edin ponovo ulazi sa klupe. :( Trebali bi ovi golovi značiti nešto za pristrasnog Mancinija, koji ne vidi dalje od nosa. OK, Balotelli je talentovan, daje ponekad i te golove (kao i Džeko, uostalom), robusan je u napadu, al' da se više trudi od Džeka i da je vidno bolji - nije, i ne vjerujem da će biti. Ni potencijalna činjenica da ga Žabar odmara zbog utakmice protiv Brazila u St. Gallenu više nije opravdanje, iako se u početku i dojmilo kao (ne)opravdano. Ovaj post je sastavljen s obzirom na činjenicu da Džekson više nije starter ni u EPL, a, kako smo vidjeli, nije bio ni u EL. Ipak, potrudio se da u oba susreta pokaže (I)talijanu da je neopravdano u drugom planu.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 feb 2012, 21:47

Car!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 feb 2012, 21:47

cestitke Dzeki na lijepom golu! 18 u ovoj sezoni.. mada moram priznati da je Baloteli danas izvrsno odigrao i dao extra gol..City ima strasne napadace,usudit cu se reci 4 najbolja napadaca u Evropi(samo da Tevez bude u svojoj staroj formi).. Mancester C. ima strasne igrace,zaista strah i trepet za sve protivnike i vjerujem da ce osvojiti i prvenstvo i EL u ovoj sezoni!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 25 feb 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 feb 2012, 21:47

U zadnje dvije utakmice je ja mislim dobro popravio onaj goal per minute ratio. I prije je bio medju najboljim a sada je sigurno jos bolji ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2012, 21:48

Dzeko hladan k'o spricer 8-) :D

Protiv Brazila jos jedan ovakav :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 feb 2012, 21:49

Samo naprijed!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 feb 2012, 21:52

Odmoran Dzeko pun samopouzdanja pred Brazil. Hvala Mancini. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 feb 2012, 21:54

Džeko ima sličnu sezonu kao Ibrahimović u Barci. Postiže golove redovno ali to nije to. Od velikih klubova jedino Juventusu je potreban igrač tipa Džeko.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2012, 21:54

Edin će u Cityu biti kao Solskjer prije u Unitedu ;)
Uvidio je i Mancini da Edin bolje odigra i više pokaže kad uđe u 70-toj minuti,nego da igra od početka .
On je njemu jocker :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 feb 2012, 23:16

Biti ce zestoko povtakom Teveza,bice zestoko...
Bit ce zaniljivo kako ce Mancini izbalansirat sve to,uh...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 25 feb 2012, 23:44

Šta ono na goal.comu smo ostavili Kuna, sad je Mancini flop :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2012, 23:51

ZOI84 je napisao/la:Šta ono na goal.comu smo ostavili Kuna, sad je Mancini flop :D
Haha prejaka zajebancija, mogu misliti kako se isfuravaju. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 feb 2012, 23:53

legenda reala je napisao/la:Edin će u Cityu biti kao Solskjer prije u Unitedu ;)
Uvidio je i Mancini da Edin bolje odigra i više pokaže kad uđe u 70-toj minuti,nego da igra od početka .
On je njemu jocker :)
Nece njemu Edin dugo trpiti,njegove budalastine. Neka mu tajo ulazi po 5-10 minuta.
Edin je najefikasniji igrac City-ja i nije dosao kao mnogi igrci bez ikakvih titula u karijeri,nego kao prvi strijelac lige 5 i osvajac iste.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 25 feb 2012, 23:54

tanzla je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Šta ono na goal.comu smo ostavili Kuna, sad je Mancini flop :D
Haha prejaka zajebancija, mogu misliti kako se isfuravaju. :D
Neka, necemo više Kuna, on nam sad valja, birat cemo izmedu Teveza i Mancinija :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2012, 23:55

Kun poceo asistirati, sad Mancinija dok se ne uozbilji sa svojim "rotacijama" :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2012, 00:41

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denialalner, Proximic i 47 gostiju.