BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Hljeba, pure, jos jesti, i vratiti se celendzerima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Damir ispod svoje razine, ne bih niposto rekao ocajan a dva break-a protiv tako mocnog igraca kao i veci dio igre u drugom setu su ipak fina satisfakcija u ovom porazu. Mnogi ovdje, posebno ne ovi padobranci na temi, ne znaju da Tomas spada u grupu od 5-6 igraca u svijetu s najmocnijim 'groundstroke' udarcima i da nikome nije jednostavno s njim. Danas je pogadjao sta je skoro pozelio, a servisom se izvlacio iz kriznih situacija. Damir je vise puta birao pogresan udarac kad je bio pred game pointom sto je mozda posljedica i straha, po meni da ne dobije ' biciklo', kako je bilo krenulo. Lijep rezultat na jakom ATP turniru i to je najbitnije. Bit ce Damir jos bolji protiv bar malo slabijih od Berdycha, siguran sam
Objasnjeno.Tryg je napisao/la:Hljeba, pure, jos jesti, i vratiti se celendzerima.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Biki je napisao/la:Damir ispod svoje razine, ne bih niposto rekao ocajan a dva break-a protiv tako mocnog igraca kao i veci dio igre u drugom setu su ipak fina satisfakcija u ovom porazu. Mnogi ovdje, posebno ne ovi padobranci na temi, ne znaju da Tomas spada u grupu od 5-6 igraca u svijetu s najmocnijim 'groundstroke' udarcima i da nikome nije jednostavno s njim. Danas je pogadjao sta je skoro pozelio, a servisom se izvlacio iz kriznih situacija. Damir je vise puta birao pogresan udarac kad je bio pred game pointom sto je mozda posljedica i straha, po meni da ne dobije ' biciklo', kako je bilo krenulo. Lijep rezultat na jakom ATP turniru i to je najbitnije. Bit ce Damir jos bolji protiv bar malo slabijih od Berdycha, siguran sam

Ma pustiti levate 
Hocel upast u MD u Sidney

Hocel upast u MD u Sidney
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Dzumhur
Just now · Doha, Qatar ·
Berdych too strong today. I will keep working hard! Thanks for all support that I m getting every day. Next station Sydney - leaving Doha tonight....
Kakvo je stanje sa MD sidneja ?
Just now · Doha, Qatar ·
Berdych too strong today. I will keep working hard! Thanks for all support that I m getting every day. Next station Sydney - leaving Doha tonight....
Kakvo je stanje sa MD sidneja ?
Ma nema sanse za MD Sidneya. Ali to je i bolje, jer ce imati na taj nacin vise meceva do AO, nadam se.
Nemojte zajebavat smijemo mu se i kad izgubi od profesora matematike jednako
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše, taktika vrlo loša. Sve ono što sam govorio je radio suprotno. Servis očajan, i tu jedini segment igre u kojem je izgubio meč. Od servisa počinje sve, a on ima očajan. Dva puta vrača break, radi lakši zadatak, i servis sve pokvari. Mora se servis popravit i to hitno. Sa 150 km/h 1. servisom nemaš šta tražit protiv najboljih.
Prvi set je pokazatelj zašto ljudi ne vole Tomaša, lik daje 100% od sebe kao da Damir servira za meč a ne da on vodi 5-0. Dok god je servis ovakav, a bit' će, iako ima igru, zna igrat ali neće to ići protiv najboljih.
Prvi set je pokazatelj zašto ljudi ne vole Tomaša, lik daje 100% od sebe kao da Damir servira za meč a ne da on vodi 5-0. Dok god je servis ovakav, a bit' će, iako ima igru, zna igrat ali neće to ići protiv najboljih.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prvi set, 6:0, odigrano sjajno od Dzumhura, ocaravajuce. To zelis cuti? On jedino moze da se vrti od 75-100.mjesta, nista vise nista manje. Top 50 je samo san.QUARTERBACK je napisao/la:Biki je napisao/la:Damir ispod svoje razine, ne bih niposto rekao ocajan a dva break-a protiv tako mocnog igraca kao i veci dio igre u drugom setu su ipak fina satisfakcija u ovom porazu. Mnogi ovdje, posebno ne ovi padobranci na temi, ne znaju da Tomas spada u grupu od 5-6 igraca u svijetu s najmocnijim 'groundstroke' udarcima i da nikome nije jednostavno s njim. Danas je pogadjao sta je skoro pozelio, a servisom se izvlacio iz kriznih situacija. Damir je vise puta birao pogresan udarac kad je bio pred game pointom sto je mozda posljedica i straha, po meni da ne dobije ' biciklo', kako je bilo krenulo. Lijep rezultat na jakom ATP turniru i to je najbitnije. Bit ce Damir jos bolji protiv bar malo slabijih od Berdycha, siguran samOVO JE OBJASNJENO! a ne pure hljebovi i razne glupe price koje nas narod voli da prosipa i pametuje. Igra covjek s Berdihom i smiju mu se, pa dan te **** koliko glup moras biti, jeste da je ocajan bio i da je morao bolje u prvom setu al indijanac dodje ovdje da se smije nekome a pogleda 12 meceva u toku godine. MRS!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nema poente pricati takvim kao ti kad ste ograniceni ko balkon. Uzivaj. 

Unofficialpage je napisao/la:Loše, taktika vrlo loša. Sve ono što sam govorio je radio suprotno. Servis očajan, i tu jedini segment igre u kojem je izgubio meč. Od servisa počinje sve, a on ima očajan. Dva puta vrača break, radi lakši zadatak, i servis sve pokvari. Mora se servis popravit i to hitno. Sa 150 km/h 1. servisom nemaš šta tražit protiv najboljih.
Pa ja se pitam gdje si ti joj nema te citav mec pa ti ono rece danas da damka dobija mec bgm za malo si bio krivu

Berdych ga otrese sa jedno 30-35% snage a u drugom je taj procenat pao ispod 30% to je sigurno..
Kazes ljudi ne vole tomu a zasto ga ne bi voljeli pa pustio mu je 4 gema u drugom setu..
a ovaj mislio do preokreta zajedno sa vama

Uspijeh je i da se vriti oko 75-100 mjesta kao prvo i prvo , a drugo damir je iz godine u godinu napredovao sto igrom sto pozicijama na ATP listi. Tako da sam siguran da ce napredovati u naredne 2 godine. Ne vjerujem da ce ikad biti konstanto top 50 ali siguran sam da moze doci do te poziciji i zadrzati se barem neko vrijeme. Ako vam se gleda neko iz top 20 izvolite , i prestanite laprdat o purama koje nemaju nikakve veze sa zivotom ocajan gameplan mu je presudio pa onda servis i sve ostalo. Igrao je na berdihovo najjace oruzje sa onakvih FH berdiha i nole bi se namucio. Realnsot je takva da ce damir uvijek imat strasnih problema protiv igraca koji snazno udaraju lopticu o tome kad se prica berdih je medju njih 5 - 6 na svijetu zato ne znam jel vam se treba nacrtati da je mogao udarati 20 x jace lopticu ali da bi svaki berdihov fh bio poen jer se onakav fh ne stize...
Kvalifikacije za sidnej pocinju 9 tog , nadam se kakvoj sreci u zdrijebu samo ne neke mrtve servere nece moc to proci na betonu nazalost.
Kvalifikacije za sidnej pocinju 9 tog , nadam se kakvoj sreci u zdrijebu samo ne neke mrtve servere nece moc to proci na betonu nazalost.
40% osvojenih poena na reternu je fantastičan rezultat, još kada se uzme u obzir da je igrao loše...jako dobar znak za nastavak sezone
Retern bolji nego prošle godine, servis precizniji...danas je samo psihički podbacio, a na tome će valjda raditi u budućnosti..pozitivan meč
Retern bolji nego prošle godine, servis precizniji...danas je samo psihički podbacio, a na tome će valjda raditi u budućnosti..pozitivan meč

Naravno da je Damir ogranicen.Virtu4l je napisao/la:Naravno da je ograničen.
I kao sto rece neko iznad da je uspjeh i da se vrti od 75-100.mjesta, ali nekad on rece da ima i vece ciljeve.
Sve nam se ovo i desava kad mi od njeg napravimo Federera a on se kvarca po Dohi i boli ga rinaka
Cim prije se pomirimo da od njeg nikad nece biti teniser koji ce naparaviti neki uspjeh vrijedan paznje, tim bolje. Svaka cast za sve do sad, skidam kapu, al nemojmo pravit od njeg nesto sto nije, prije svega on nema snage i to fizicke snage koja je u ovom sportu bitan faktor.

Cim prije se pomirimo da od njeg nikad nece biti teniser koji ce naparaviti neki uspjeh vrijedan paznje, tim bolje. Svaka cast za sve do sad, skidam kapu, al nemojmo pravit od njeg nesto sto nije, prije svega on nema snage i to fizicke snage koja je u ovom sportu bitan faktor.
shminka je napisao/la:40% osvojenih poena na reternu je fantastičan rezultat, još kada se uzme u obzir da je igrao loše...jako dobar znak za nastavak sezone
ma ti si ovdje najludji od svih bgm..
ti momak imas toliko glupe postove pa to je strasno i sve mi je jasnije da ti nemas blage veze o tenisu iako si gledao mec pratis tenis al ti blage veze nemas sta pises al jbg nije dovoljno samo pratiti nesto treba nesto imati u glavi pa razumjeti..
@Tryg-ti si cini mi se pametan..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Uspio znaci .Biki je napisao/la:Mes'cini newton u krupnom planu!:)

Ne znam da li se primijetilo u direktnom prenosu ali kod rezultata 6-0, 2-0 Damir je htio da preda mec. Na srecu odustao je od toga.
Damirova serva od maksimalnih 170 km/h davala je Berdihu prostor da istu docekuje unutra u terenu i bukvalno napada i prvi a posebno drugi Damirov servis.
Sve u svemu dobar pocetak sezone za njega.
Sada slijedi Sidnej,tamo ce ga cekati jos brza podloga tako da ce mu jos teze biti pobijediti bilo koga u kvalifikacijama. Ali svaki osvojeni poen u Januaru mu je zlata vrijedan. Jos uvijek mu se desava da prica sam sa sobom,veceras se nije mogao svadjati sa sudijom zbog mogucnosti koristenja hawk eye sistema.
Sretno mu u Australiji, i iskreno lijepo je bilo vidjeti po mojoj procjeni nekoliko desetina onih koji su zudsno pruzali podrsku Dzumhuru i Bosni i Hercegovini.
Idemo dalje .
BosnaE
Niko ni ne pravi Federera od njega, prvenstveno ljudi koji slabije prate tenis očekuju od njega aman rezultate pa onda ovako dođe do razočarenja, od sjaja do očaja što bi se reklo.
Prvi set katastrofa, u drugom pristojna partija.
Prvi set katastrofa, u drugom pristojna partija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.