Na kuhanje?DonCorleone je napisao/la:Ovde se zene degutantno reduciraju na iskljucivo jednu stvar.

Na kuhanje?DonCorleone je napisao/la:Ovde se zene degutantno reduciraju na iskljucivo jednu stvar.
Ne brini za Amru nimaloGoalgetter je napisao/la:Dobra odluka Papeta. Samo, ostace suhe Amra i ostale, treba neko pobrinuti za njih u tih mjesec dana
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ARG-BiH bice svega, mozda i orgijanjaadmir1991 je napisao/la:Bolje da se pobrine da ne bude sexa na terenu,a van terena nek zacera ko kome hoce![]()
Stanite jel ovo neka neslana sala ili je ovo izjavio?!Head je napisao/la:Neki selektori zabranjuju, pojedini dozvoljavaju seks svojim igračima u slobodnim danima tokom „mundijala“. Šta Vi na to kažete?
- Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima „desanka“. Tako napiši ako smiješ! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine- izjavio je na kraju za Avazov Sport Safet Sušić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je ovo rekao svaka mu častbhsport je napisao/la:Stanite jel ovo neka neslana sala ili je ovo izjavio?!Head je napisao/la:Neki selektori zabranjuju, pojedini dozvoljavaju seks svojim igračima u slobodnim danima tokom „mundijala“. Šta Vi na to kažete?
- Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima „desanka“. Tako napiši ako smiješ! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine- izjavio je na kraju za Avazov Sport Safet Sušić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elegant je napisao/la:Da je Barabarez rekao nema ili ima seksa na SP svi bi likovali i govorili bravo kralju, sahu, hljebu, idolu,... itd.
A kad to uradi Susic bilo sa odobravanjem seksa ili ne, svi ga drvljem i kamenjem, odamah ne valja, sta on zna.
U biti to sam i ja govorio. Neka im plate aranžman, smjeste ih u hotel i u slobodno vrijeme neka se vide. Ali nipošto da budu smješteni u kamp reprezentacije i da se to sve svede na jedan kolektivni godišnji odmor. A u to nam se skoro uvijek pripreme svedu jer po hotelima hoda ko hoće, igračima ima pristup kad hoće i sve se pretvori u jedan opći haos i masu distrakcija za igrače. Dan prije utakmice stroga izolacija. Nema izlazaka, susreta, navijača po kampu (ovoga nikako). Bilo bi fino imati i zatvorene treninge, gdje se mogu pustiti navijači prvih 15 minuta, ispisati autogrami i onda pristupiti pravom treningu bez ometanja. Poslije utakmice i dan poslije, dati slobodno i to je to. Tako u biti sve ozbiljnije reprezentacije rade.Rios je napisao/la:E cuj imaju desanku![]()
![]()
![]()
![]()
Sex im se i moze zabraniti ( mada je vjecita dilema koliko to zapravo utice na igrace ) ali vidjanje sa porodicama i prijateljima u Brazilu mislim da ne treba..Niko im ne moze zabraniti da oni dodju tamo,cak i u isti grad..U kamp vec moze i treba zabraniti pristup..Ne samo u Brazilu nego i u buducnosti..
Ogranicavati ili zabranjivati im vidjanje sa najblizim moze proizvesti kontra efekat,jer ce oni imati slobodnog vremena i komunicirat ce s njima mobitelima,skypom,viberom itd..Frustirajuce ce im bti vjerovatno da znaju da su im oni tu a da ih ne mogu da vide i podjele tugu zbog poraza ili radost zbog pobjede..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.