FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GunnerS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GunnerS » 17 jun 2011, 19:20

barbarez je napisao/la:Nisam nista lose rekao,samo ukazao da mozda te legende i nisu bas krive za sve.
Nisu oni jedini krivci, al' imaju udjela u toj krivici. Jer ako iko, ako iko u ovoj državi ima moralni autoritet onda su to legende Sarajeva. Al... Nigdje nikoga kad ih trebaš, eto danas se ne održi skupština a oni nisu došli, doduše, možda stvarno ljudi imaju posla ili su bili spriječeni, al' sahat vremena nije puno a veoma važno za budućnost Fk. Sarajevo-a ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 jun 2011, 19:20

miky_hz je napisao/la:
Vidi nesto,ti ako si legenda kluba i nosis takav epitet,recimo Paja je legenda bez daljnjeg,ali ako ista ta legenda nemoze odvojiti sat vremena za taj svoj klub,i doci samo da digne ruku za da ili ne,pa onda ja licno hebem takvu legendu,ako se je mogu pojesti ovdje,i ispusiti 10 cigara za po sata...on ko ta neka legenda nemoze da odvoji sat vremena da se samo pojavi sta onda da se prica...

I naravno da nesto nije uredu,nije uredu sto oni nisu dosli,i tako mene natjerali i veliku vecinu natjerali da popljujem istog tog Paju,i istog tog Faruka itd itd...sve po zaslugama,fudbal i igre na jednu stranu,ljudskost i velicina na drugu stranu,oni su meni ovim pokazali da nisu ljudi kojima je stalo,i zato cu uvijek da kazem kontra tih,podvlacim cast pojedincima,ti pojedinci se uopste ne exponiraju,ti ako si legenda ostani dosljedan i budu legenda,nemoj mi gurati nos na svaku i petljati se gdje ti nije mjesto,al ako si vec stisno muda,i uvokao se u sve to,nemoj kada za taj isti klub zvoni 5 do 12,i ti kao pojedinac mozes doprinjeti tome i pomoci time sto ces dicu tu **** ruku,da naprosto iskuliran i ostanes po strani,pa nek sve propadne sto se ti nisi pojavio,a nosis epitet te legende kluba,**** to ba
Prvo pomalo s tim cigarama ode zdravlje :D
Druga stvar ja bar nisam upoznat a ne znam jesi li i ti sta je pravi razlog ne doslaska tih ljudi prema tome tek kad cujem onda cu reagovat i "pljuvat" al opet ja licno nebi mogao po legendama kluba pljuvat i je.bavat im majku mogu se naljutit al nesto vise od toga tesko ali razumijem i tebe i mnoge jer takav je ovdje mentalitet sto kazu tanka je linija izmedju mrznje i ljubavi :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2011, 19:21

LEŠINAR je napisao/la:Jebote jesmo mi zajebani. Prvo vas polijemo benzinom i sad samo kres i gotovo nama vas više. Pa gdje je taj optimizam od juče ljudi? Rusi vam dolaze. Imaćete novog predsjednika Rusa! NESTRO je najjača kompanija u regionu i goleme pare vas čekaju!
Jarane ljubomora i zavist je bolest, nismo vam mi krivi sto niste ime poput FKS da privlacite firme koje su u vasem okruzenju vec te iste finansiraju klub iz drugog grada :D

Institucija :D

Predrag Pasis Paja je obicni klosar, koji samo prica i hvali se a za mene nije legenda od onog dana kada se poslije Posusja javno odrekao Hz i ne znam zasto ga velicate nista dobrog poslije rata od njega !!!
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 17 jun 2011, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 19:22

BLU SKY je napisao/la:Amir Rizvanović, predsjednik UO FK Sarajrevo u ostavci, bio je iznenađen onim što je zatekao danas na sjednici.

»Ovo mi je jasan signal da znam šta dalje raditi. Vidio sam kako se pojedini delegati ophodne i šta misle o aktuelnoj situaciji. Vrlo brzo ću, možda čak i u toku 24 sata donijeti odluku da se skroz povučem. Još ću malo razmisliti, no ovo ne vodi ničemu. Smiješno je, ujedno i žalosno», kazao je Rizvanović, dodavši da će, u slučaju njegovog ostanka, svi igrači koji nisu došli na prozivku biti vraćeni u klub.
E jbg ja vam taman danas napisah mustuluk za mirzu a sad ovo e bas vam se neda.
Hebo Borovinu,evo obradovase nas ovi odavde sa SS 8-) bar naznakom nekom

"Ipak, za sada ne planiram odlazak prije nego sjednemo i pokušamo analizirati kompletnu situaciju koja vlada unutar kluba. Situacija nije nimalo ugodna i današnje neodržavanje Skupštine daje jasnu poruku i pokazuje stvarno interesovanje pojedinaca za FK Sarajevo".

"Evo upravo sada sjedimo i pokušavamo analizirati sve, pa da vidimo se da se uskoro nađe neko riješenje zua postojeću situaciju", dodao je Rizvanović na kraju razgovora za SportSport.ba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 19:27

Ako ovima nije jasno a mislim prvenstveno ove sto spominju benzin i paljenje ali i na KUPCE (ovu rijec-pojam , zujo treba zastititi kao autorsko pravo jer je prvi u historiji fudbala za svoje navijace upotrijebio tako JEFTIN pojam)
Legenda nije samo penzionisani igrac koji je dao xy golova nego i lik koji ce se pojaviti i dati svoj doprinos kada je najtez savjetom , glasanjem , podrskom ili bilo kako drugacije.
Ovi (da ih ne nabrajam) danas se nisu pojavili i to je kraj price....
A morali su !!!!!
Vjerujem da ce Amir Rizvanovic sa saradnicima ostati u nasem i njegovom voljenom klubu !!!!
Vjerujem da ce se za 14 dana usvojiti novi statut koji ce sirom otvoriti vrata novim stvarima koje jos nijedan klub u ovoj zemlji NEMA...!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 jun 2011, 19:29

FCS-FCS je napisao/la:Ako ovima nije jasno a mislim prvenstveno ove sto spominju benzin i paljenje ali i na KUPCE (ovu rijec-pojam , zujo treba zastititi kao autorsko pravo jer je prvi u historiji fudbala za svoje navijace upotrijebio tako JEFTIN pojam)
Legenda nije samo penzionisani igrac koji je dao xy golova nego i lik koji ce se pojaviti i dati svoj doprinos kada je najtez savjetom , glasanjem , podrskom ili bilo kako drugacije.
Ovi (da ih ne nabrajam) danas se nisu pojavili i to je kraj price....
A morali su !!!!!
Vjerujem da ce Amir Rizvanovic sa saradnicima ostati u nasem i njegovom voljenom klubu !!!!
Vjerujem da ce se za 14 dana usvojiti novi statut koji ce sirom otvoriti vrata novim stvarima koje jos nijedan klub u ovoj zemlji NEMA...!!!!
AMIRE OSTANI !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 19:30

Skupstina ne mora da se desi u narednih 14-15 dana...skupstina moze da se desi tek za godinu...samo sto doktor i co,u narednih 14 dana moraju da kazu koji je iduci datum skupstine,a ona da se mora odrzati u narednih 14 dana to ne,znaci oni samo u narednih 14 dana moraju da odluce novi datum skupstine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 jun 2011, 19:35

treba njih sve zatjerati u 100 pm

alibi

Post Postao/la alibi » 17 jun 2011, 19:36

Te iste legende su znale da je danas dan "D".Pa nisu se udostojele da dodju.......Ne ozbiljno u najmanju ruku...ne znam sta drugo da kazem.Sudbina kluba se rjesava i nemamo vremena na bacanje jer smo svakako u cajtnotu zbog evropskih utakmica koji si pred nama a oni se zajebavaju sa nasim voljenim klubom.J.bem vam sve retardirano.Ne mogu jos uvijek da racionalno razmisljam.......LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.HZ.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 jun 2011, 19:40

Sada je najvaznije da se Rizvanovic ne povuce, a po svemu sudeci nece. Trenutno se odrzava sastanak BP i UO.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 jun 2011, 19:42

BegAx je napisao/la:Sada je najvaznije da se Rizvanovic ne povuce, a po svemu sudeci nece. Trenutno se odrzava sastanak BP i UO.
trebali su prije sastanciti da do ovoga ne dodje gdje su u zgradi opstine ili u klubu ili na nekoj xy lokaciji ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 19:46

hordas'87 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Sada je najvaznije da se Rizvanovic ne povuce, a po svemu sudeci nece. Trenutno se odrzava sastanak BP i UO.
trebali su prije sastanciti da do ovoga ne dodje gdje su u zgradi opstine ili u klubu ili na nekoj xy lokaciji ?
A gdje bogati ljudi sastance neko po kafanama 8-)

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 jun 2011, 19:51

bas super mjesto da se rjesava ozbiljno pitanje haj bar ce biti mesa a ko je na sastanku ko odlucuje je li prandeli i slatki tata mirso tu

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 jun 2011, 19:54

OD ove famozne trojke(pixi,bane,vucina) da moramo birati jednog koji ce napustiti ja bi izabrao Pixija...
Volio bih da i on ostane,kao i ova dvojica a sa njima i Torlak i Lede ali zna se kakav je prioritet.
Za sad je najbitnije da ostane Amir sa upravom i da nastave raditi,pipremati ekipu za Europu,naci trenera(zeka),dovesti koje ciljano pojacanje(napad,kreativac,stoper, ljevi bek),naravno zadrzati gore navedene igrace...a ima vremena za statut,nek ga ciljano prouce,izlobiraju ljude i zakazu novu skupstinu :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 19:57

hordas'87 je napisao/la:bas super mjesto da se rjesava ozbiljno pitanje haj bar ce biti mesa a ko je na sastanku ko odlucuje je li prandeli i slatki tata mirso tu
Kafana ti kafana mi,nemogu svi zajedno,krv bi pala :mrgreen:

Nisu Mirza a ni Mirso sa njima

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 jun 2011, 20:25

pranda odlazi izjavio za jedan portal drugi a igrace vodi djeno uscuplic

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 17 jun 2011, 22:17

Polako tek je pocelo bice svega;)
Fina Gradska sarajevska raja

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2011, 22:43

Nije sve tako crno ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 17 jun 2011, 23:11

Sve naj bolje igrace ce mo izgubiti..idemo u p....m.......... ovo vise nema smislaaaaaa :twisted:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 jun 2011, 23:50

Silkoni je napisao/la:Sve naj bolje igrace ce mo izgubiti..idemo u p....m.......... ovo vise nema smislaaaaaa :twisted:
Ne boj se, necemo, ukoliko ostane Rizvanovic. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Majestic-12 [Bot], mire971 i 39 gostiju.