meni proslo sinoc. objasnili su iznad... dje se taj standing gleda za waiverse?kad_kako je napisao/la:Jesi siguran da ne mora prvo waivere proci da bi ga ti dobio? I koji ti je standing na waivers? Ja npr imam waiver poziciju 1 za prvu sedmicu.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
meni proslo sinoc. objasnili su iznad... dje se taj standing gleda za waiverse?kad_kako je napisao/la:Jesi siguran da ne mora prvo waivere proci da bi ga ti dobio? I koji ti je standing na waivers? Ja npr imam waiver poziciju 1 za prvu sedmicu.
Ras je napisao/la:Kada izlazi ono American game nju inglend petriots 2017?
Svaka ti dala i vratila se po jošamerosm je napisao/la:Ras je napisao/la:Kada izlazi ono American game nju inglend petriots 2017?
Ako ista ima pozitivno od veceras je mozda ta glupost oko 19-0 to je gotovo a samo debil je mogao pomislit na tojestamaji je napisao/la:19-0![]()
Cuj OL ni blizu, u prvom polu, sto sam gledao, doslovno mu niko nije mogao prici na 2 metra. Ima po minut vremena za bacit loptu.SaltCityAttack je napisao/la:Tomica bez OL i odbeane uglavnom je to to ...ljudi moraš imati odbranu kako ćeš dobit primio si 41p, OL kod Tomice ni blizu barem ne večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.