Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2012, 20:37

Oooooooooooooooooooooohhhhhh Ediiiiin Dzekooooooooooooooooooooooo ;)

Ovo sam morao napisati :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 feb 2012, 20:37

Bravo Edo!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 feb 2012, 20:39

Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate. :D
Mi malo vise naginjemo Dzeki, normalno. ;)
Ja licno mislim da je najbolje naci jednu ekipu koja funkcionise i rotirati samo kada je potrebno zbog umora, povreda ili kartona. Ali Mancini voli rotirati.
Dok mu ekipa pobjedjuje nema se sta prigovoriti.
Mada mislim da on leti ako ne osvoji ligu ove sezone.
Jos se sad vraca Tevez, onaj mali sto je na posudbi obara rekorde u Holandiji... bice veselo iduce sezone. Dobijaci svi na kapaljku minutazu, ako nikoga ne prodaju.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 feb 2012, 20:40

Ja bi volio da ga ovako ubacuje, a da Džekson zabije vazda po gol-dva i koju asistenciju... I eto njemu nagrade najkorisnijeg igrača... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 25 feb 2012, 20:43

calcio je napisao/la:Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate. :D
Ja licno mislim da je najbolje naci jednu ekipu koja funkcionise i rotirati samo kada je potrebno zbog umora, povreda ili kartona. Ali Mancini voli rotirati.
Jos se sad vraca Tevez, onaj mali sto je na posudbi obara rekorde u Holandiji... bice veselo iduce sezone. Dobijaci svi na kapaljku minutazu, ako nikoga ne prodaju.
A i ako ne bude Guidetti igrao uzeće ga Wenger pod svoje :mrgreen:
Al bice zafrkano sljedeće sezone za Edina, poznavajući Mancinija on nekog mora dovest, tako da.. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2012, 20:44

Opet Dzeko nakon gola par vaspitnih ''posluka pora'' :mrgreen: na(b)vijacima .Samo sto ne rece majku li vam vasu nezahvalnu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 feb 2012, 20:45

Kakav Guidetti ? nista od njega on je pionir za Dzeku ... !!!

Go nista posebno , al nonsalancija sa kojom je zakuca je THE STATEMENT !!!!!! POWER !! :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 25 feb 2012, 20:46

AYAN je napisao/la:Ja bi volio da ga ovako ubacuje, a da Džekson zabije vazda po gol-dva i koju asistenciju... I eto njemu nagrade najkorisnijeg igrača... 8-)
Ma Džeko je eksplodiro ba.. Vidi se da je pravo željan igre..

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 25 feb 2012, 20:48

Stvarno super igra Citya.Svi su igraci top odigrali pogotovo Kolarov i Balotelli.Sve stoji da se blackburn "zatvorio ,ali imati posjed lopte 83% tome nmze ni barcelona parirati :mrgreen:
EDIT: ev i highlightse
http://www.dailymotion.com/video/xp1y57 ... from=embed
HZ87

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 feb 2012, 20:48

sto jeste, jeste...vrijeme je da pocne razmisljati da digne sidro iz ovog kluba.
pokazao je i dokazao da se moze snaci u engleskoj i da moze igrati na visokom nivou i njihov stil, a to pokazuje i broj golova po utakmici...gdje skoro satisticki daje gol svaku drugu utakmicu (a kada bi ima minutazu i stil igre da ide na njega, sigurno bi vec na kontu imao 25 golova).
ocito je da mancini ima kostur tima u vidu hart - lescott - kompany - barry - yaya - silva - aguero, a ostala 4 stalno rotira - gdje je i dzeko u tih 4. to naravno dzeki ne odgovara iz prostog razloga jer je on igrac kojem trebaju utakmice u kontinuitetu da dodje do izrazaja, a ovo toplo-hladno ga totalno unistava! zato kazem da je vrijeme da mjenja klub jer on nije covjek za rotacije vec za kostura tima!!!!

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 25 feb 2012, 20:51

hz1987 je napisao/la:sto jeste, jeste...vrijeme je da pocne razmisljati da digne sidro iz ovog kluba.
pokazao je i dokazao da se moze snaci u engleskoj i da moze igrati na visokom nivou i njihov stil, a to pokazuje i broj golova po utakmici...gdje skoro satisticki daje gol svaku drugu utakmicu (a kada bi ima minutazu i stil igre da ide na njega, sigurno bi vec na kontu imao 25 golova).
ocito je da mancini ima kostur tima u vidu hart - lescott - kompany - barry - yaya - silva - aguero, a ostala 4 stalno rotira - gdje je i dzeko u tih 4. to naravno dzeki ne odgovara iz prostog razloga jer je on igrac kojem trebaju utakmice u kontinuitetu da dodje do izrazaja, a ovo toplo-hladno ga totalno unistava! zato kazem da je vrijeme da mjenja klub jer on nije covjek za rotacije vec za kostura tima!!!!
Nigdje, bar ja mislim, nema da igrač koji je dao 17 golova ne igra od početka svaku utakmicu :? .. Al rade žabarske veze ba..

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 feb 2012, 20:52

calcio je napisao/la:Sto se tice Mancinija, zabijaju mu svi napadaci. Koga god da od njih stavi ispocetka pogrijesice, ili nece pogrijesiti. Zavisi kako gledate. :D
Ko je tu glupost sa rotiranjem izmislio,gdje vi vidite da on rotira? Agüero je napadac koji igra bez obzira na sve,davo ili ne davo golove. Balotelli da ne pravi gluposti,bi svakako igrao vise nego Dzeko. Ovdje se ne radi o nekom naginjanju,nego o tome da Mancini handri na sve nacine naseg igraca. U 5 poslijednjih utakmica Dzeko je odigrao nekih 30 minuta,a zabio 3 gola,vise od svih konkurenata u napadu. Kakva crna rotiranja u napadu.Dzeko je najefikasniji igrac Citiya,a najvise ga stavlja na klupu,uz to sve uspio je zabiti 13 golova i 5 u kupovima (ovo je za Ginisa). Onda ne treba da se Mancini cudi,kad ga igrac odyebe jer nece da udje u igru,izgleda zabaru trebaju igraci od skandala da bi igrali.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 25 feb 2012, 20:54

Vidjelo se kod Beniteza u Liverpoolu kako funkcioniše to rotiranje :!: :roll:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2012, 20:55

Davnih dana sam ja rekao''nije ovo vise rotacija,vec zayebancija''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 25 feb 2012, 20:58

Pasodzigera je napisao/la:
Ko je tu glupost sa rotiranjem izmislio,gdje vi vidite da on rotira? Agüero je napadac koji igra bez obzira na sve,davo ili ne davo golove. Balotelli da ne pravi gluposti,bi svakako igrao vise nego Dzeko. Ovdje se ne radi o nekom naginjanju,nego o tome da Mancini handri na sve nacine naseg igraca. U 5 poslijednjih utakmica Dzeko je odigrao nekih 30 minuta,a zabio 3 gola,vise od svih konkurenata u napadu. Kakva crna rotiranja u napadu.Dzeko je najefikasniji igrac Citiya,a najvise ga stavlja na klupu,uz to sve uspio je zabiti 13 golova i 5 u kupovima (ovo je za Ginisa). Onda ne treba da se Mancini cudi,kad ga igrac odyebe jer nece da udje u igru,izgleda zabaru trebaju igraci od skandala da bi igrali.
Ja se samo pitam, hocel' Džeko jednom odyebat Mancinija zbog ovog "rotiranja" kao sto ga je Tevez odyebo..

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 25 feb 2012, 21:02

goonertz je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Ja se samo pitam, hocel' Džeko jednom odyebat Mancinija zbog ovog "rotiranja" kao sto ga je Tevez odyebo..
Ne treba on ništa ****... Fino nastavit ovakvim tempom, iskoristit svaku šansu koju dobije i onda ih ponizit sa transferom u jednog od največih rivala u premijer ligi ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 25 feb 2012, 21:03

Siguran sam da ce Juve na ljeto poslati ponudu za Dzeku i bilo bi dobro da napusti ovaj Shity!
Cim Dzeku krene ovaj ga strpa na klupu, **** u mozak.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 feb 2012, 21:06

Cincinnatus je napisao/la:Joj hejteri na Bluemoon forumu ima da polude :lol:
Ma ko njih .... meni je najdraži onaj dio
ooooo Edin Džeko oooooo

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 25 feb 2012, 21:07

Ovako isto i protiv Brazila, samo umjesto Kolarova nek ubaci Sejo i eto ga :mrgreen: :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 feb 2012, 21:13

Ja ne bi volio da Dzekson ode,mozda se na relaciji Mancini-Dzeko sumnja na nesuglasice,ne mislim da bi trebao da ode iz Citiya.Vidi se da mu paše Premiership.A ta klupa i to sve,sta ja znam,nemam neko misljenje,ali mislim da sad kad Mancini vidi sta ima na klupi,zlato,srebro,broncu i dijamante :mrgreen: Da ce Dzeko dobivat vise sanse od prve minute.Ali svi znamo,i trebamo objektivno razmislit: Balotelli je isto top-napadač,Aguero je top-napadač,Tevez je top-napadač,plus Dzekson je top-napadac...I normalno je da bude rotacija u vako sirokom kadru igraca.A isto mislim da Mancini daje vise sanse Balllleu zbog toga sto je on problematican,imao je jako tesko djetinjstvo,nije mu bas tako lako,a i dosta je mlad i radi gluposti.On mu valjda zeli dat neku motivaciju da se smiri,pa ga stavlja u tim.Moje misljenje
PMS: Prije mislim da ce Balotelli otic nego nas Dzekson...
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”