Jesu provokatori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Slijedeci vikend sam tu pile moje, ne sekiraj mi se. Javit cu se ja tebi lutko da popricamo malo.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:17Dolazis za vikend? Kako ja znam trenutno je vikend.Benkara21 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:14Nemoj me citirati dok ne uradis ono sto si obecao, napisi u pp mjesto i vrijeme. Ja dolazim svakako za vikend. Poz picicuM0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:51
Po cemu je Velez tanak, mozes li to obrazloziti? Da li si uopste gledao utakmicu ? Da li si pogledao statistiku na kraju meca? Nisi niti jedno niti drugo al' zato si dosao kenjati u komentarima. Nek je tvoje Sarajevo mocno i superiorno . Sad će 4. kolo, a prvak sa Lavora i dalje 0 golova.ne laprdaj Sarajlica
Ne volim "too much talking-a". Kupat ćeš se u Neretvi...Benkara21 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:47Slijedeci vikend sam tu pile moje, ne sekiraj mi se. Javit cu se ja tebi lutko da popricamo malo.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:17Dolazis za vikend? Kako ja znam trenutno je vikend.ne laprdaj Sarajlica
Njima je bitno da je igrao svako sa svakim i tad se ispunjavaju svi uslovi za prekid neovisno o narednom kolu, ako tako opet odluče oni kriminalci.feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:45Presmijesno.
Prosle godine pa mozda je nekako i bilo regularno. Ove godine vec nije..Uslo se u 3 krug..
Nek igraju na neutralnom terenu..ionako nema publike..
Zašto niko ne briše ove komentareBenkara21 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:47Slijedeci vikend sam tu pile moje, ne sekiraj mi se. Javit cu se ja tebi lutko da popricamo malo.M0starskiRambo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:17Dolazis za vikend? Kako ja znam trenutno je vikend.ne laprdaj Sarajlica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.