S ovom igrom ga je Djokovic derao, covjek vecinom greske cekao, a on naravno nije grijesio.delinjo je napisao/la:sa ovakvim servisom i 2 brejka prednosti da ima ne bi rekao da je gotovo....ne znam vjerovatno je umor ili nesto pa nema snage....fizicki je los ako ovo izgura bice fantasticno ....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
27.10.2020
Ma ko ce znat sta je,samo da se nekako izvucedelinjo je napisao/la:sa ovakvim servisom i 2 brejka prednosti da ima ne bi rekao da je gotovo....ne znam vjerovatno je umor ili nesto pa nema snage....fizicki je los ako ovo izgura bice fantasticno ....

jednostavno ovaj meč igra pusherski, al tako je i Wozniacki došla do titule, možda će i Rodjo, a nadam se da hoće. Žao mi je Čilića koliko god sprdo se sa njim, danas je više zaslužio.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Sad vidim sto je Rafa po prvi put bio ljut poslje povrede...
ma mislim da ima neki problem,ne znam ubjedjen sam....nema snage ni na servisu...nema snage da napadne vecinom samo prebacuje...i ovo sto je jos u mecu je vise sto je Marin odigrao kriminalno neke poene...vidjet cemo..bas me zanima poslije meca sta ce reci da li je imao neki problem...leorey je napisao/la:S ovom igrom ga je Djokovic derao, covjek vecinom greske cekao, a on naravno nije grijesio.delinjo je napisao/la:sa ovakvim servisom i 2 brejka prednosti da ima ne bi rekao da je gotovo....ne znam vjerovatno je umor ili nesto pa nema snage....fizicki je los ako ovo izgura bice fantasticno ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma ne bi dobio ni Berdiha s ovom igrom.samosarajvo je napisao/la:Sad vidim sto je Rafa po prvi put bio ljut poslje povrede...
27.10.2020
E Cilicu balvanu...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
PLAKY TUGY 

Kad je najpotrebnije, RF!
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Rafa je sasvim ok igrao turnir.Nista losije nego prosle godine.Zrijeb mu je bio laksi, nije imo Zvereva ko prosle godine, Dimitrov ispo...leorey je napisao/la:Ma ne bi dobio ni Berdiha s ovom igrom.samosarajvo je napisao/la:Sad vidim sto je Rafa po prvi put bio ljut poslje povrede...
Rogrr s druge strane je bio dobar, ali ipak ne kao prosle godine, ako cemo realni biti.
Moglo se ovo osvojiti ali jbg..sudbina nije bila.Trrba se naviknut na ove pehove na AO

Cestitat Rogeru i to je to. Nije malo 20 komada

Ideee!!!
Gotovo je ovo.

20ger!!!

20ger!!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Cestite Rogeru jbt ostaje frajer nedostiza,u njegovim godinama igrate 5 setova nije jednostavno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili Marin chokerHarika je napisao/la:Kad je najpotrebnije, RF!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam, prosle godine protiv Rafe je izgledao kao leptir u petom, a to mu je bio treci mec na turniru u pet setova, ove godine sve po 3, polufinale jedan i po. Potpuno cudan gameplan i na kraju ne moze da hoda, sreca u nesreci je da je ovaj useritis protivnik koji pojma nema sta radi na terenu, veze s mozgom znaci, umjesto da dozira i samo prebacuje jer je Federer out. On idalje gadja mrezu jer hoce neki winner nesto, totalni kreten iskreno. Ma kad je izgubio onaj Wimbledon 2016. nakon 0:2, sve mi je jasno bilo.Belmin6 je napisao/la:Koji mu je qrac?Edin TM87 je napisao/la:Ni blizu gotovog. Federera samo servis moze odvest. I naravno Marin Cilic koji mu daje svaku mogucu podrsku u ovom petom setu.
Evo jos jednog brejka, jel' napokon jucva

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Babo sa 10 % snage oducio Hrvatsku luzercinu od tenisa. 

Najveci ikad

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.