FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 18:36

slika

jedino nas on moze spasiti
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 18:37

zubizareta je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Da nisam odgovorio.

U vama su prepoznali priliku za probijanje na novo trziste, meni ni najmanje ne smeta sto su vama sponzori narednih malo vise od 5 mjeseci, Borcu su vec dve godine (ne generalni ali jedan od sponzora). Eto srece da se probiju u FBIH pa da svi sipamo gorivo iz rafinerije u Brodu, svima ce biti bolje, ali ne vjerujem da ce neko iz Sarajeva prije na Nestro nego na neku drugu koja uzima gorivo od INE. Ali to je vec druga tema... ;)
haha sva sreca neki od nas su i poslovno sa BL povezani pa znaju malo bolje od tebe ;) Nestro vama daje neke male pare i nema namjeru da vam daje vise jer imate neke druge sponzore,i ima jos nekih stvari uglavnom daje nam puno,puno vise nego vama samo da zna,kakvih 30000 za te pare se ugovor nebi ni potpisao! FCS FCS ako vec prenosis sa nasih drugih foruma informacije barem prenesi kako treba,a ne da lupas i pises 150000 eura nidje veze cifra
prvo nisam prenio ni sa kakvog naseg foruma nego dobio info od lika iz jedne firme koja nam je sponzor sa mjesecnim cipanjem od ..nije vazno koliko
i ova info kaze da je pomenuta cifra za pola godine ali u mjesecnom placanju
za iducu godinu su nacelno dogovorili 200 000 eura a potpis treba biti u januaru, isto tako je u pitanju mjesecno placanje
plus Nestro placa nase pripreme u zimskom periodu
tako da nema potrebe da pricas da neko lupa cifre i jer je ovo sasvim realna cifra i ne bi ni marke vise dobili osim kad bi imali nekih extra uspjeha u ligi uefa

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 18:40

Megamon je napisao/la:slika

jedino nas on moze spasiti
za neupucene ...ON je i doveo RISTU VIDAKOVICA vrlo blizu kluba i sa njim napravio dil u vezi NESTRA
kapa dole majstore

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 18:40

Sad je glavno i osnovno,da predsjednik ne odluci da se definitivno povuce,jel ako se to desi,nigdje nas nema,ali nigdje,sva ova prica o statutu to ide pod zemlju...ovi ce birati nove ljude,i od toga nema nista to je prica u prazno,mozes ti dovesti koga hoces ako ce se raditi po istom principu ko prije sto je bilo i od toga nema nista,tu je kraj i end i pizda lijepa materina

Znaci ja licno samo ocekujem vijest zvanicnu i izjavu predsjednika da ostaje,i da nastavljaju sa radom,u slucaju drugog scenarija nesmijem fkt ni da zamislim sta ce biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 jun 2011, 18:47

miky_hz je napisao/la:Ama hajd nije meni sto Halid ne dodje...mozda pojma nije ni imao za ovo,nebitno...al kad vidim imena i fol se Paja,Hadzibegic,Granov i njima slicni,puna usta Sarajeva ha hu,i sad prc...a Paja konstantno nesto serenda,i uvijek na njemu zapne,neznam sta je sa Granovom mozda da mu je jaro Mirza reko da ne dodje,da ovaj povede ekipu na pripreme,Hadzibegic pa haj mozda bi i progledo kroz prste da znam da je u Francuskoj,al on istog dana skace po Zenici,i nemoze odvojiti tih sat vremena da se pojavi,pa da ti **** mamu maminu,da si mi iz oka ispo,popljuvat cu te
Ja mislim da su kod vas tu u pitanju neki visi interesi i da su neke zakulisne radnje.Malo mi je smijesno da pljujete legende Paju Hadziju,Fazlagica,Beslica.Pa i Mirza i Granov,pogotovo Hamo,su jako puno puta pokazali svoju ljubav prema Sarajevu.Nekako imam osjecaj da vam niko ne valja i da vise volite klub nego oni.Zapitajte se sto ljudi koji toliko vole Sarajevo,nece nista da urade ili nesto bojkotuju.Ocito je da tu ima neki stvari o kojima vi ,kao navijaci ne znate nista.Mozda su tu i BP uzrok.Vi sigurno bolje znate ulogu tih prijatelja,ali meni nekako sa strane Isovic djeluje kao neko ko hoce da se nametne u klubu,a ne da radi za dobrobit kluba.Niti donosi pare,a hoce da se pita nesto.Ima nakav bahat stav,pogotovo prema drugima,pa mozda je tu uzrok sukoba,jer Mirza,Faruk ili Paja misle da su oni ipak vise ucinili za Sarajevo od njega.
Upravu ste da vi kao navijaci najvise trpite,ali ocito je da jedni druge nastoje slomiti i pokazati snagu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 18:50

miky_hz je napisao/la:Sad je glavno i osnovno,da predsjednik ne odluci da se definitivno povuce,jel ako se to desi,nigdje nas nema,ali nigdje,sva ova prica o statutu to ide pod zemlju...ovi ce birati nove ljude,i od toga nema nista to je prica u prazno,mozes ti dovesti koga hoces ako ce se raditi po istom principu ko prije sto je bilo i od toga nema nista,tu je kraj i end i pizda lijepa materina

Znaci ja licno samo ocekujem vijest zvanicnu i izjavu predsjednika da ostaje,i da nastavljaju sa radom,u slucaju drugog scenarija nesmijem fkt ni da zamislim sta ce biti
Ovo sto si napisao je najvaznije. Mislim da ce Rizvanovic skontati da treba i MORA ostati.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 jun 2011, 18:51

Gosp. RIZVANOVIC MORA OSTATI!

Mirza odlazi definitivno!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 jun 2011, 18:51

je.bemu misa pa ko ga skonta da ih 66 mora bit :lol:
Djaba mora se covjek i malo nasmijat al cinjenica jeste da tesko sta u ovom gradu i drzavi moze uspjet da nesto kulturno uradis uvijek tu ima on sto kazu 100 ljudi 100 cudi ,mahala,ljubomorne duse,za mene ovo nije ni iznenadjenje nit bila sta cudno kao neka propast kao sto sam i rekao ovo mi vise lici na cirkus nego na ozbiljnu stvar prije svih mislim na mnoge pojedince koji se vrte oko kluba samo zbog licnih interesa i tako ce sve bit dok se nesto drasticno ne promijeni al ovo sad zaista postaje smijesno kad treba ekipa da se normalno pocne pripremat za predstojece euro nastupe i pocetak nove sezone bh lige mi smo po ko zna koji put pred nekim iscekivanjem,cekanjem, raspletom .... strasno neozbiljno :x :oops: i jos jedna stvar ne ocekujem ni prolazak 1 kola u euro ligi zbog ovakvih desavanja
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2011, 18:53

barbarez je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ama hajd nije meni sto Halid ne dodje...mozda pojma nije ni imao za ovo,nebitno...al kad vidim imena i fol se Paja,Hadzibegic,Granov i njima slicni,puna usta Sarajeva ha hu,i sad prc...a Paja konstantno nesto serenda,i uvijek na njemu zapne,neznam sta je sa Granovom mozda da mu je jaro Mirza reko da ne dodje,da ovaj povede ekipu na pripreme,Hadzibegic pa haj mozda bi i progledo kroz prste da znam da je u Francuskoj,al on istog dana skace po Zenici,i nemoze odvojiti tih sat vremena da se pojavi,pa da ti **** mamu maminu,da si mi iz oka ispo,popljuvat cu te
Ja mislim da su kod vas tu u pitanju neki visi interesi i da su neke zakulisne radnje.Malo mi je smijesno da pljujete legende Paju Hadziju,Fazlagica,Beslica.Pa i Mirza i Granov,pogotovo Hamo,su jako puno puta pokazali svoju ljubav prema Sarajevu.Nekako imam osjecaj da vam niko ne valja i da vise volite klub nego oni.Zapitajte se sto ljudi koji toliko vole Sarajevo,nece nista da urade ili nesto bojkotuju.Ocito je da tu ima neki stvari o kojima vi ,kao navijaci ne znate nista.Mozda su tu i BP uzrok.Vi sigurno bolje znate ulogu tih prijatelja,ali meni nekako sa strane Isovic djeluje kao neko ko hoce da se nametne u klubu,a ne da radi za dobrobit kluba.Niti donosi pare,a hoce da se pita nesto.Ima nakav bahat stav,pogotovo prema drugima,pa mozda je tu uzrok sukoba,jer Mirza,Faruk ili Paja misle da su oni ipak vise ucinili za Sarajevo od njega.
Upravu ste da vi kao navijaci najvise trpite,ali ocito je da jedni druge nastoje slomiti i pokazati snagu.
Hajde Hamo uredu je, znas i sam da je sa tobom i tvojim lopovlukom sve pocelo, a neki te smatraju ljudninom a zavalio si nas da vise ne moze ... Zasto BP krivite svi redom, pa nisu problemi poceli njihovim pojavljivanjem vec mnogo godina prije tacnije odmah poslije rata kada su se Hamo, Baljak i slicni piljari i ratni profiteri poceli motati po FKS !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 18:55

barbarez je napisao/la:
Bog ti dao o cemu ti pricas..cccc
Kakve legende koje nece da se pojave na skupstini kluba a dobro znaju da je ovo mozda i najvaznja skupstina unazad 6-7 god...!!! Jel to nece radi novog statuta ili im smetaju BP...nije nijedno nego znaju da nece moci vise SRATI i nista ne raditi a vamo traziti besplatne godisnje i jos milion stvari
Bil ti ovako piso da se tvoji paprica djelo i krci palci ne pojave na VAZNOJ SKUPSTINI
Ne seri sviju ti

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 18:59

I kazu daj legendama godisnju gratis,dat im mudo a ne godisnju(cast pojedincima)

I sad ja citam da je Mirza definitivno otisao,i to me nista ne dodiruje ama bas nista,jel tek ako vidim da predsjednik ostaje onda cu se poceti radovati sto je gel otisao,u drugom slucaju da Mourinha dovedu na klupu sa novim promjenama u upravi ja necu biti zadovoljan,jel znam da je to propast ,i necu jos da nista defitivno zakljucujem,eto kolko je mene sve izbacilo iz takta da mi ovo sto se Mirza povlaci nista ne znaci,hebo mu ja mater vise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 jun 2011, 19:06

miky_hz je napisao/la:I kazu daj legendama godisnju gratis,dat im mudo a ne godisnju(cast pojedincima)

I sad ja citam da je Mirza definitivno otisao,i to me nista ne dodiruje ama bas nista,jel tek ako vidim da predsjednik ostaje onda cu se poceti radovati sto je gel otisao,u drugom slucaju da Mourinha dovedu na klupu sa novim promjenama u upravi ja necu biti zadovoljan,jel znam da je to propast ,i necu jos da nista defitivno zakljucujem,eto kolko je mene sve izbacilo iz takta da mi ovo sto se Mirza povlaci nista ne znaci,hebo mu ja mater vise
Izvini al se ne slazem s ovim ako ti imas ovakav stav prema bivsim igracima koji su legende kluba i koji su cinili ponosnim nas navijace da danas mozemo reci Veliko Sarajevo e onda nije nesto uredu :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 19:06

DaBogda da Rizva ostane,jako su male sanse.Trebamo se svi moliti da covjek ostane.On je pravi prijatelj kluba za razliku od ostalih.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 17 jun 2011, 19:07

Jebote jesmo mi zajebani. Prvo vas polijemo benzinom i sad samo kres i gotovo nama vas više. Pa gdje je taj optimizam od juče ljudi? Rusi vam dolaze. Imaćete novog predsjednika Rusa! NESTRO je najjača kompanija u regionu i goleme pare vas čekaju!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 jun 2011, 19:07

Dirk je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
Hajde Hamo uredu je, znas i sam da je sa tobom i tvojim lopovlukom sve pocelo, a neki te smatraju ljudninom a zavalio si nas da vise ne moze ... Zasto BP krivite svi redom, pa nisu problemi poceli njihovim pojavljivanjem vec mnogo godina prije tacnije odmah poslije rata kada su se Hamo, Baljak i slicni piljari i ratni profiteri poceli motati po FKS !!!
Pa jarane jesi li ti svjestan kako danas stvari funkcionisu u fudbalu.Dok je vama taj Hamo bio,vi ste bili jako dobri,igrali su vam najbolji igraci.Covjek donosio ali je sigurno i uzimao.Takav je i Mamic brate,pa hajde nek ode iz Dinama,nece ih na mapi biti.Covjek vam je davao,njegovim vezama su dolazili sponzori,pa nekako se i samo namece da je uzimao sebi.Evo realno da si ti predsjednik kluba i donosis najvise,sve tvojim vezama sredjujes,bili ti pustio da se drugi kite tvojim zaslugama,a da kurcem nisu mrdnuli.Ocito da samo tako moze da se funkcionise,budi realan za sve drugo nemas uslova.Hoces da te pare koje je donjeo ostaju Sarajevu,pa da Sarajevo raspolaze sa njima i da zajedno sa lovom od Europe ulaze u dalji napredak.Da ulaze u razvoj igraca,da zaradi na njima,da izgradi terene i posl.prostore.Sve je to fino i lijepo ,ali sto bi neko davao svoje pare ako ne vidi svoj interes.Sigurno je da on voli klub,ali ima tu malo i ega i licnog interesa.Znas li ti koliko parazita ima po klubovima,sto bi on njima stvarao pogodno tlo,a nista ne rade.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2011, 19:12

adnanhz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I kazu daj legendama godisnju gratis,dat im mudo a ne godisnju(cast pojedincima)

Izvini al se ne slazem s ovim ako ti imas ovakav stav prema bivsim igracima koji su legende kluba i koji su cinili ponosnim nas navijace da danas mozemo reci Veliko Sarajevo e onda nije nesto uredu :roll:
Vidi nesto,ti ako si legenda kluba i nosis takav epitet,recimo Paja je legenda bez daljnjeg,ali ako ista ta legenda nemoze odvojiti sat vremena za taj svoj klub,i doci samo da digne ruku za da ili ne,pa onda ja licno hebem takvu legendu,ako se je mogu pojesti ovdje,i ispusiti 10 cigara za po sata...on ko ta neka legenda nemoze da odvoji sat vremena da se samo pojavi sta onda da se prica...

I naravno da nesto nije uredu,nije uredu sto oni nisu dosli,i tako mene natjerali i veliku vecinu natjerali da popljujem istog tog Paju,i istog tog Faruka itd itd...sve po zaslugama,fudbal i igre na jednu stranu,ljudskost i velicina na drugu stranu,oni su meni ovim pokazali da nisu ljudi kojima je stalo,i zato cu uvijek da kazem kontra tih,podvlacim cast pojedincima,ti pojedinci se uopste ne exponiraju,ti ako si legenda ostani dosljedan i budu legenda,nemoj mi gurati nos na svaku i petljati se gdje ti nije mjesto,al ako si vec stisno muda,i uvokao se u sve to,nemoj kada za taj isti klub zvoni 5 do 12,i ti kao pojedinac mozes doprinjeti tome i pomoci time sto ces dicu tu **** ruku,da naprosto iskuliran i ostanes po strani,pa nek sve propadne sto se ti nisi pojavio,a nosis epitet te legende kluba,**** to ba
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jun 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 19:13

LEŠINAR je napisao/la:Jebote jesmo mi zajebani. Prvo vas polijemo benzinom i sad samo kres i gotovo nama vas više. Pa gdje je taj optimizam od juče ljudi? Rusi vam dolaze. Imaćete novog predsjednika Rusa! NESTRO je najjača kompanija u regionu i goleme pare vas čekaju!
eee ti si nas najvise zajebo..nismo znali da imamo posla sa prof zajebancije...e moj klocko :o :o
ko o cemu vi o benzinu i paljenju ;) ;)
aj sad **** i pokusaj skontati sto vam rusi uvalise do grla

alibi

Post Postao/la alibi » 17 jun 2011, 19:15

miky_hz je napisao/la:Sad je glavno i osnovno,da predsjednik ne odluci da se definitivno povuce,jel ako se to desi,nigdje nas nema,ali nigdje,sva ova prica o statutu to ide pod zemlju...ovi ce birati nove ljude,i od toga nema nista to je prica u prazno,mozes ti dovesti koga hoces ako ce se raditi po istom principu ko prije sto je bilo i od toga nema nista,tu je kraj i end i pizda lijepa materina

Ne zelim ni da zamislim neki "drugi" scenarij.Nek nam je bog na pomoci.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 jun 2011, 19:17

FCS-FCS je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
Bog ti dao o cemu ti pricas..cccc
Kakve legende koje nece da se pojave na skupstini kluba a dobro znaju da je ovo mozda i najvaznja skupstina unazad 6-7 god...!!! Jel to nece radi novog statuta ili im smetaju BP...nije nijedno nego znaju da nece moci vise SRATI i nista ne raditi a vamo traziti besplatne godisnje i jos milion stvari
Bil ti ovako piso da se tvoji paprica djelo i krci palci ne pojave na VAZNOJ SKUPSTINI
Ne seri sviju ti
Kakvi ste vi debili,pa covjek vam ne moze napisati nista dobronamjerno.Eto oni su spali na vasu besplatnu godisnju kartu,znas kako se ponasate isto bogami kao da ste vi legende Sarajeva,a ne oni.Zar ne mozemo normalno razgovarati i razmjeniti misljenja.Sad su svi oni supci,ne valjaju,a vamo neki Isovici i Blekici su bili idoli i divovi.Mozes ti biti isfrustriran necim,ali to sto ja nisam navijac sarajeva odmah ne valja bilo sta sto kazem.Nisam nista lose rekao,samo ukazao da mozda te legende i nisu bas krive za sve i da ih pljujete mozda bez razloga.Jer mozda nisu jedini krivi za ovu situaciju.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 17 jun 2011, 19:19, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ZELJO

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 jun 2011, 19:17

Amir Rizvanović, predsjednik UO FK Sarajrevo u ostavci, bio je iznenađen onim što je zatekao danas na sjednici.

»Ovo mi je jasan signal da znam šta dalje raditi. Vidio sam kako se pojedini delegati ophodne i šta misle o aktuelnoj situaciji. Vrlo brzo ću, možda čak i u toku 24 sata donijeti odluku da se skroz povučem. Još ću malo razmisliti, no ovo ne vodi ničemu. Smiješno je, ujedno i žalosno», kazao je Rizvanović, dodavši da će, u slučaju njegovog ostanka, svi igrači koji nisu došli na prozivku biti vraćeni u klub.
E jbg ja vam taman danas napisah mustuluk za mirzu a sad ovo e bas vam se neda.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46, tajsamja i 44 gosta.