Biće cutan, čim se ukaže prilika da se pokupi kakav dobar igrač sa waiver liste.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Čekaj ti nemoj trade Kirka jer Ben je rizičan sa povredamaRodman je napisao/la:Ama ljudi Božji, uzeo Cutlera iz zayebancije sa zadnjim pickom![]()
Biće cutan, čim se ukaže prilika da se pokupi kakav dobar igrač sa waiver liste.
Po depth chartu je Rawls startni RB iako tamo izgleda da je sve otvoreno i da će on, Lacy, Prosise pa čak i rookie Carson podjeliti dosta snapova. Barem tako Carroll najavljuje.jestamaji je napisao/la:morris i mcfadden dijele to popola dok se zeke ne tivra
nego jeli se konačno zna ko je RB1 u seahawksima? lacy ili rawls?
Pa nije on kriv, ovi cops kod njih nisu normalni ba..Lillard je napisao/la:
S njim uvijek s.ranja..
nema waivera dok ne počne prvo kolo, do tada su svi fre agentikad_kako je napisao/la:Jesi siguran da ne mora prvo waivere proci da bi ga ti dobio? I koji ti je standing na waivers? Ja npr imam waiver poziciju 1 za prvu sedmicu.
Ha, to nisam znao.jestamaji je napisao/la:nema waivera dok ne počne prvo kolo, do tada su svi fre agentikad_kako je napisao/la:Jesi siguran da ne mora prvo waivere proci da bi ga ti dobio? I koji ti je standing na waivers? Ja npr imam waiver poziciju 1 za prvu sedmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.