Prvi meč za repku, dobro se sjećam, čovjek nije znao trčati, nema kretnje košarkaša uopće, a vidi sad...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Dobro se sjećam stari mi govori i ja bih mogao ovako odigrati a vidi ga sad

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I na kraju 24 poena i 7 skokova...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jos pritom debel i trom ... bilo mi neprijatno ispred njega samog gledat ga kako se vuche po terenu i glumi kosarkasa ... sva sreca pa mu menadzer nikad nije presto vjerovat u njega ... I think he can, I think he can ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Garza devetu uzastopnu utakmicu ubacio 20 ili više poena, ima najviše brojke od unutrašnjih igrača u svojoj konferenciji još od kako je Kris Humphries odigrao sezonu sa 21.7 p, 10.1 s i 1.1 b

Sad ce njemu Slovenci izganjat pasos, da nebi za nas zaigrao slucajno
Hodzic se nalazi na spisku selektora Slovenije za ove kvalifikacije
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
-
- Kontakt:
Bas me zanima da li su ga nasi kontaktirali.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Naravno da nisu, kao što neće ni Alena Smailagića.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Smajlagić je odličan igrač, ima minute u NBA i sve govori u prilog činjenici da će izrasti u ozbiljnog igrača, njegovi su koliko znam iz Tutina i nema neke veze sa BiH. Teško da će ga Srbija-Kokoškov propustiti, on je odrastao u Beogradu i logično je da igra za Srbiju. Kada bi mi imali ozbiljan savez, svejedno bi trebali pokušati, Alenu treba otići "na noge" u Ameriku i pokušati ga pridobiti da igra za nas kao naturalitovan igrač, jer takvu kvalitetu među Amerikancima u Evropi, teško je naći, pogotovo ako se uzme u obzir nizak rejting i slaba finansijska moć saveza. U određenom periodu u prošlosti Makedonija je istovremeno imala 3 naturalizovana igrača, tako da je selektor mogao birati kojeg od njih će pozvati. Slično bi mogli uraditi i mi, recimo u kvalifikacijskim prozorima koristiti Robersona a na prvenstvu Smajlagića.
-
- Kontakt:
Ilic iz Igokee na spisku Srbije, jos jedan izgubljeni igrac.
Bravo Mirza, Bravo Colane imamo mi Vrabca i Zahiragica.
Bravo Mirza, Bravo Colane imamo mi Vrabca i Zahiragica.
MES QUE UN CLUB!
Jesi smorio s tim prozivanjima. Ti ne shvatas da neko jednostavno ne zeli da igra za nas, taman da mu tito dodje i prisiljava ga da igra za BiH. Spominjes imena kosarkasa koji bez dopustenja drugih saveza nemaju pravo nastupati za nasu reprezentaciju. Na stranu sto je recimo Ilicu Srbija uvijek bila ispred Bosne i sto ne postoji ni jedan razuman razlog zbog kojeg bi on, cak i da moze, zaigrao za nas.
-
- Kontakt:
Kad su vec sastancili sa Dodikom trebali su zavrsiti Ilica i Vaughna i usloviti ih s tim ili Igokea nece igrati prvenstvo. Ocito u savezu nemaju ideje, ni znanja da naprave nesto. Josilo, Hodzic isto tako moglo se otici porazgovarati i ako nece objasniti to kroz medije.
Najgore je sto nije cilj da se dovedu kvalitetni kosarkasi, jer to otvara put Colanu i Selimovicu da guraju Vrabca i slicne.
Najgore je sto nije cilj da se dovedu kvalitetni kosarkasi, jer to otvara put Colanu i Selimovicu da guraju Vrabca i slicne.
MES QUE UN CLUB!
Smailagic vise puta rekao da se nada pozivu selektora al onog s druge strane Drine, momak nema veze s BiH to je zavrsena prica. Cuj da ga mole 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
znas koliko njih zanima prventsvo BIHWandelanoite je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:15Kad su vec sastancili sa Dodikom trebali su zavrsiti Ilica i Vaughna i usloviti ih s tim ili Igokea nece igrati prvenstvo. Ocito u savezu nemaju ideje, ni znanja da naprave nesto. Josilo, Hodzic isto tako moglo se otici porazgovarati i ako nece objasniti to kroz medije.

-
- Kontakt:
Da, ali bi vrlo lako se moglo desiti da ispadnu i ne igranjem naseg prvenstva gube pravo igranja ABA 2 lige, sto znaci da ne bi vise mogli igrati ni ABA ligu.lumani je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:03znas koliko njih zanima prventsvo BIHWandelanoite je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:15Kad su vec sastancili sa Dodikom trebali su zavrsiti Ilica i Vaughna i usloviti ih s tim ili Igokea nece igrati prvenstvo. Ocito u savezu nemaju ideje, ni znanja da naprave nesto. Josilo, Hodzic isto tako moglo se otici porazgovarati i ako nece objasniti to kroz medije.
Najgore je sto nije cilj da se dovedu kvalitetni kosarkasi, jer to otvara put Colanu i Selimovicu da guraju Vrabca i slicne.kupiti ce sebi pravo nastupa u Aba ligi i gotovo
![]()
MES QUE UN CLUB!
Nestao Penava, uskrsnuo Sejfić

Odmah po završetku finalnog turnira Kupa Crne Gore, Ismet Sejfić će krenuti na okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine koja će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati u grupi sa Letonijom, Grčkom i Bugarskom.
BiH prvi meč igra protiv Letonije u Rigi 21. februara, a tri dana kasnije u Tuzlu dolazi Grčka. Plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta obezbediće tri selekcije iz grupe.
“Jako teška i kvalitetna grupa. Međutim, smatram da imamo snage i kvaliteta da se umešamo u borbu za osvajanje jednog od tri mesta koja vode na šampionat Evrope. Na startu nas očekuju dueli sa Letonijom i Grčkom. Ulogu favorita prepuštamo rivalima, ali će na parketu morati da nas ubede da su bolji, a to neće biti lako. Bez bele zastave idemo u Rigu, a uz ogromnu podršku navijača koju ćemo imati u dvorani “Mejdan” u Tuzli, protiv Grčke, verujem da možemo da napravimo veliko iznenađenje na svom parketu. S druge strane, naša meta u kvalifikacijama koje uskoro počinju je selekcija Bugarske, jer ako budemo bolji od Bugara, idemo na Evropsko prvenstvo”, rekao je Sejfić i dodao:
“U narednom period me očekuje jako buran period kako u dresu Sutjeske, tako i dresu sa državnim grbom Bosne i Hercegovine. Uzbuđen sam i motivisan, jer su u pitanju utakmice za koje se živi, radii trenira”.
Selektor Bosne i Hercegovine, Vedran Bosnić, je za okršaje sa Letonijom i Grčkom računa na: Nemanju Gordića, Filipa Adamovića, Andriju Stipanovića, Miralema Halilovića, Muhameda Pašalića, Edina Atića, Ismeta Sejfića, Adina Vrabca, Jure Zubca, Kenana Kamenjaša, Sanija Čamparu, Milana Miloševića, Aleksandra Lazića, Amara Alibegovića, Emira Sulejmanovića i Amara Gegića.
ma mogu,imaju novac kupe sebi mjestoWandelanoite je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:25Da, ali bi vrlo lako se moglo desiti da ispadnu i ne igranjem naseg prvenstva gube pravo igranja ABA 2 lige, sto znaci da ne bi vise mogli igrati ni ABA ligu.lumani je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:03znas koliko njih zanima prventsvo BIHWandelanoite je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:15Kad su vec sastancili sa Dodikom trebali su zavrsiti Ilica i Vaughna i usloviti ih s tim ili Igokea nece igrati prvenstvo. Ocito u savezu nemaju ideje, ni znanja da naprave nesto. Josilo, Hodzic isto tako moglo se otici porazgovarati i ako nece objasniti to kroz medije.
Najgore je sto nije cilj da se dovedu kvalitetni kosarkasi, jer to otvara put Colanu i Selimovicu da guraju Vrabca i slicne.kupiti ce sebi pravo nastupa u Aba ligi i gotovo
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.