LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

jose
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la jose » 14 dec 2011, 09:22

Caracter ide na operaciju, stradao meniscus, čini mi se da negdje pročitah.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 dec 2011, 10:45

adriano_leite je napisao/la:E ovo fkt nije smijesno, smjesnije je ono za CP3 kako je Stern stavio veto na ovo na ono, a ovo je onako nikakva sala. Bar mene ni sekunde nije nasmijalo. Nebitno sto je Dan G. u potpisu, nego ovo sto je u pitanju free agent, a free agenti od pamtivjeka se dovode, tako da ispade glupo ovo, ali eto ako vas je nasmijalo u svoj ovoj muci meni je fkt drago zbog vas.
Previse se Lakersi brinu oko Dana Gilberta, nek malo povedu racuna o McRobertsu i Geraldu Greenu i Steve Blakeu i MWP i Luke Waltonu, to je pametnije, ako takvi udju u sezonu, bit ce razmontirani.
A sto li se ti toliko sikiras za LAL?!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 dec 2011, 12:00

neno#4 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:E ovo fkt nije smijesno, smjesnije je ono za CP3 kako je Stern stavio veto na ovo na ono, a ovo je onako nikakva sala. Bar mene ni sekunde nije nasmijalo. Nebitno sto je Dan G. u potpisu, nego ovo sto je u pitanju free agent, a free agenti od pamtivjeka se dovode, tako da ispade glupo ovo, ali eto ako vas je nasmijalo u svoj ovoj muci meni je fkt drago zbog vas.
Previse se Lakersi brinu oko Dana Gilberta, nek malo povedu racuna o McRobertsu i Geraldu Greenu i Steve Blakeu i MWP i Luke Waltonu, to je pametnije, ako takvi udju u sezonu, bit ce razmontirani.
Zato sto se brinem da ce pomesti Cavse u finalu :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 dec 2011, 12:15

Dobro ljudi da li je za očekivat neko jače pojačanje za Lakerse al pouzdano
jer ovakvi kakvi smo još bez Odoma samo sa jednim pravim igračem teško
možemo dalje od polufinala konferencije...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 dec 2011, 12:35

adriano_leite je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Zato sto se brinem da ce pomesti Cavse u finalu :lol: .
Pa dobro s obzirom da su u posljednje cetiri godine, tri puta bili u finalu moguce je da ih se opet gleda tu. Gdje i zasluzuju.

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2011, 12:36

Lakersi su ponovo u igri za CP3 zajedno sa Clippersima sto je rukovodstvo NBA lige potvrdilo. Lakersi su spremni dati Gasola i svoje pickove i sada se trazi treci tim koji ce poslati mlade igrace u NOH zajedno sa pickovima Lakersa, a prema izvorima to bi mogao biti Denver, no ostaje da vidimo kako ce se sve ovo zavrsiti. Ja bi takodjer dao Bynuma ako bi to znacilo sigurno dovodjenje Paula.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 dec 2011, 12:42

amerosm je napisao/la:Lakersi su ponovo u igri za CP3 zajedno sa Clippersima sto je rukovodstvo NBA lige potvrdilo. Lakersi su spremni dati Gasola i svoje pickove i sada se trazi treci tim koji ce poslati mlade igrace u NOH zajedno sa pickovima Lakersa, a prema izvorima to bi mogao biti Denver, no ostaje da vidimo kako ce se sve ovo zavrsiti. Ja bi takodjer dao Bynuma ako bi to znacilo sigurno dovodjenje Paula.
Ja bi prije Bynuma dao, a ostavio Pau - a. I naravno onda ga proslijedio Orlandu :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam ubijedjen da cemo nekoga da "prevarimo" i ovaj put.

Samo je pitanje ko ce da bude zrtva :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2011, 12:46

Ovo bi takodjer mogla biti takticka igra od Sterna, da dobije ili od jednih ili od drugih vise nego li su oni spremni dati. Clippersi stavljeni pod pritisak da ukoliko zele Paula moraju dati svoj pick na draftu i Gordona, a Lakersi stavljeni pod pritisak da moraju dati Bynuma i pickove i uzeti los ugovor Arize ili Okafora da bi dobili Paula. Kako god u ovom scenariju Hornetsi odnosno NBA su na dobitku.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 dec 2011, 17:06

amerosm je napisao/la:Ovo bi takodjer mogla biti takticka igra od Sterna, da dobije ili od jednih ili od drugih vise nego li su oni spremni dati. Clippersi stavljeni pod pritisak da ukoliko zele Paula moraju dati svoj pick na draftu i Gordona, a Lakersi stavljeni pod pritisak da moraju dati Bynuma i pickove i uzeti los ugovor Arize ili Okafora da bi dobili Paula. Kako god u ovom scenariju Hornetsi odnosno NBA su na dobitku.
Na dobitku jesu ako dodje do trade-a ali oni i vrlo lako mogu dobiti rinaku ako budu trazili previse i na kraju ostanu bez icega ako Paul ode kao FA, Clippersi i Lakersi imaju dobar igracki kadar i bez Paula ali normalno je da ga zele u svojim redovima jer su to igraci koji su prevaga na parketu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 dec 2011, 22:09

Izgleda da je Orlando povukao Howarda sa transfer liste...znaci ostaje jos Paul :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2011, 22:23

Ovi nasi na celu sa Kupchakom i Jimmy Bussom su mi poceli ici na neku stvar. Ili pokusaj uraditi neki trade do sutra u kojem ces dovesti Howarda ili CP3 ili se okreni drugim opcijama i pokusaj napraviti za ekipu najbolju mogucu stvar.
Imam osjecaja da ce "ganjati" Paula i Howarda do sljedeceg cetvrtka i onda cemo u sezoni momacki nahebati.

Takodjer bi dobro bilo kada bi Jerry Buss prodao Lakerse, jer poslije njega KRETEN pod imenom Jimmy Buss ce sve upropastiti.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 dec 2011, 00:17

Treba prije svega sputiti loptu na zemlju u svemu ovome. Neko ko nepoznaje NBA a cita ovaj forum bi pomislio da su Lakersi poslije odlaska Odoma i propalog trade-e Paula u rangu Washingtona.

Cinjenica je da je ova ekipa Lakersa bila i fizicki i pshiciki umorna nakon 3 finala zaredom, i Jackson je to rekao odmah poslije Dallasa, kako je tesko motivisati ekipu i konstantno drzati takav visoki nivo.
Poslije ovog lockouta ocekujem nikad spremnije Lakerse, pogotovo poslije sramote protiv Dallasa ocekujem reakciju nasih.

Cinjenica je takodjer da bi svaki tim u svojim redovima volio imati Kobe-a, Gasola i Bynuma, sve su to igraci koji su medju top 5 na svojim pozicijama.
Odlazak Odoma jeste gubitak ali sacekajmo prvo pocetak sezone tacnije finalan kadar Lakersa, veliki klubovi su poznati su poznati po tome da manje pricaju a vise rade a ponavljam ova ekipa i bez Odoma moze do titule, uz zdravog Bynuma.

Cinjenica je da je Artest odigrao jednu od svojih najgorih sezona ako ne i najgoru, znaci moze ici samo naprijed a Ron u formi je jos uvijek nocna mora za svako krilo.
Volim sto nas mnogi podcjenjuju.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2011, 00:48

@ balon

nije vrijeme za spustanje lopte, vec za UZBUNU. Sezona pocinje za 11 dana a mi nemamo ekipu koja moze proci prvi krug PO. Kada pogledas sta je dosad Kupchak uradio misljenja sam da mu posao visi o koncu i da mora do Utorka napraviti par odlicnih poteza kako bi ekipa mogla izboriti finale.

Phil Jackson >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mike Brown
Lamar Odom >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Josh McRoberts

Ostali smo takodjer bez Shanona Browna, a iole kvalitetan playmaker ce Fishera i Blake rastaviti na proste faktore. Kupchak mora biti svjestan da ne moze imati obojcu i da se mora odluciti sta je prioritet: Paul ili Howard.

Na tvoju konstataciju ja se pitam samo ko ce uposljavati Bynuma da bi postigao koseve ? Bryant ne moze igrati sve zivo.

Ima rok do kraja sedmice da poslozi ekipu kako treba, inace ce ga "razapeti" navijaci koji su po forumima vec udarili na njega i na Jimmy Bussa.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 15 dec 2011, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 dec 2011, 00:51

I malo mi smrdi ova logika da ako je igrac imao najgoru sezonu u karijeri, da sljedeca moze biti samo bolja. Nece ici.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2011, 01:14

Petorka Fisher,Kobe,World Peace,Gasol i Bynum i nije nešto još ako na to dodamo poznatu učinkovitost klupe Lakersa.Još su im otišla 2 najbolja igrača s klupe.Jednostavno ovoj ekipi se crno piše
Najgora stvar je što Stern ne da Paula jer zna da bi onda bila prazna dvorana u New Orleansu jbg bitan čovjeku profit,DH 12 izgleda pruža još jednu priliku Orlandu,a i da uzmu Howarda ne mogu on i Kobe sami osvojit prsten.To bi samo bila odlična podloga za okupljanje ekipe oko Howarda,ali onda bi se i Kobea mogli riješit,a znamo da je to nemoguće ;) Još je tu D-Will,ali izgleda da će Netsi pokušat da nešto naprave,a i ako ne naprave već dugo se priča da on ide u Mavse kad mu istekne ugovor.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 15 dec 2011, 01:28

amerosm je napisao/la:@ balon

nije vrijeme za spustanje lopte, vec za UZBUNU. Sezona pocinje za 11 dana a mi nemamo ekipu koja moze proci prvi krug PO. Kada pogledas sta je dosad Kupchak uradio misljenja sam da mu posao visi o koncu i da mora do Utorka napraviti par odlicnih poteza kako bi ekipa mogla izboriti finale.

Phil Jackson >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mike Brown
Lamar Odom >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Josh McRoberts

Ostali smo takodjer bez Shanona Browna, a iole kvalitetan playmaker ce Fishera i Blake rastaviti na proste faktore. Kupchak mora biti svjestan da ne moze imati obojcu i da se mora odluciti sta je prioritet: Paul ili Howard.

Na tvoju konstataciju ja se pitam samo ko ce uposljavati Bynuma da bi postigao koseve ? Bryant ne moze igrati sve zivo.

Ima rok do kraja sedmice da poslozi ekipu kako treba, inace ce ga "razapeti" navijaci koji su po forumima vec udarili na njega i na Jimmy Bussa.
Ja jednostavno nepadam na price navijaca po forumima jer covjek je takav da uvijek pretjeruje, nebitno dali u pozitivnom ili negativnom smislu. Da smo doveli Howarda i Paula ti isti pljuvaci bi vec sada slavili titulu 2012 jer to su po obicaju takve osobe.
Pa i ja sam misljenja da smo oslabljeni ali samo zbog Odoma i ni zbog cega drugog, realno Shannon je dobar igrac ali za publiku ja cak mislim da Green uopste nije slabiji od njega, nije on sad neki veliki gubitak da covjek kaze uh sta cemo sad?
A sto se tice Bynuma, pa ko ga je uposljavao dosad? Zdravi Bynum je klasa od centra, igrac tipa Howarda kojem nije ni potreban neki strasan plejmejker jer Bynum je kao i Howard klasicni razbijac pod kosem, uostalom tu je jos uvijek Kobe.
A sto se tice Browna, nemogu da shvatim ljude koji ismijavaju covjeka koji je sa prosjecnim timom Clevelanda i Jamesom harao ovom ligom u regularnoj sezoni, dosao do finala itd., covjek apsolutno zasluzuje sansu, e hoce li je iskorisiti to je vec drugo pitanje.
A jos smijesnije je kako su neki kukali prosle godine kako su Lakersi "procitani", kako nam treba novi sistem a sad dodje covjek sa novom vizijom i opet nevalja.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2011, 02:24

Da Bog da i Kupchak i Jim Buss na licu mjesta ....... Sta su IDIOTI uspjeli uraditi u posljednjih sedam dana od Lakersa se ne moze opisati rijecima. Nadam se da ove sezone necemo izboriti PO i tako da na ljeto naredne godine slijedi rebuilding ekipe na svim kljucnim mjestima.

Prvi poklanja najboljeg sestog igraca protekle sezone za pick drugog kruga - u nadi kod navijaca da oslobodja prostor za dovodjenje vrhunskog igraca neki trade-om, a on nas iznenadjuje McRobertsom i Green i nesta preko medija prica o velikim potezima. Nemojte mi sada pricu o trade-u Gasol-Brown, jer ruku na srce svi znamo zbog koga je doslo do tog trade-a i koje tada bio GM Memphisa.

Drugi je isfurstirani IDIOT koji nije imao previse paznje u svom zivotu pa je nasao na Lakersima da lijeci svoje frustracije koje su ga pratile u zivotu. Takodjer IDIOT ne zeli tradeovati invalida Bynuma koji ce negdje polovinom Januara morati na pauzu od mjesec dana, jer ga je on izabrao na draftu.

Nadam se da ce Jerry Buss postaviti dvije kompetentnije osobe da obavaljaju ove funkcije za razliku od ove dvojce IDIOTA.

PS: Sutra od IDIOTA ocekujem veliko iznenadjenje i to trade Gasola u Celticse za 21 pick drugog kruga drafta.

Ova ekipa niti smrdi niti mirise. Dakle izborit ce PO, ali ce iz istog da brzo leti.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 dec 2011, 06:37

Donnie Darko je napisao/la:I malo mi smrdi ova logika da ako je igrac imao najgoru sezonu u karijeri, da sljedeca moze biti samo bolja. Nece ici.

još osobito ako je igrač u 33 godini života

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2011, 10:59

Znaci ode Paul u gradske rivale :lol: Mozda je tako i bolje...malo se pretjeruje i sa njim i sa Howardom ovih dana...ispade da moras dati pola tima za jednog igraca.

Samo mi je zao sto se ovo nije ranije desilo jer ovako ostadose Lakersi bez Odoma,to ce biti tesko nadoknaditi.

Iako je ostalo malo do pocetka sezone po meni uopste ne treba zuriti sa trejdom,nema potrebe da drugi postavljaju nekakve uvjete(kao npr. Hornetsi). Sjetimo se samo kad je Gasol dosao u tim...

Sad treba iskoristiti ovo malo miliona sto je ostalo pa probati dovesti Davisa ili nekog slicnog na poziciju plejmejkera a onda vidjeti moze li se sta krupnije ugrabiti u nastavku sezone :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2011, 15:17

Za nesta manje od 2h pocinje novi radni dan u LA-u pa da vidimo cime se nas IDIOTSKI dvojac danas iznenaditi.
IDIOTIMA je bolje nsta da smisle jer su skoro svi protiv njih: navijaci, mediji, Jabbar, Johnson i Phil Jackson koji je izjavio da suosjeca sa navijacima Lakersa. Neki analiticari su misljenja da ih jedino trade Howarda ili D-Williamsa moze spasiti.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.