Rajović i Čolić ako popisu biće extra al et nada zadnja umire

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da je Radovanovic potpisao za Slaviju.Amicko je napisao/la:Maloprije sam pročitao da ode u Kinupasienti je napisao/la:zna li neko sta je sa Radovanovicem![]()
![]()
Stone Island je napisao/la:Nek se mangup usudi otići u Želju...
Razgovarao jucer sa nasim ljudima iz kluba,i valjda se dogovorili...nime_tm87 je napisao/la:A otkud vam to za Iliju Prodanovica![]()
hh joj bistrik ne kontam ja te tvoje "garancije"bistrikboy je napisao/la:Colic: -Postoji interes nekoliko klubova, a razgovarao sam i sa trenerom Želje Amarom Osimom. U svoj priči najveći problem su moji papirima, jer još nisam raskinuo ugovor sa Čelikom. Ako ne uspijem ništa napraviti najviše bih volio odigrati još jednu polusezonu u Veležu.
Izgleda da bi na Grbavicu trebao Ilija Prodanvic,dosadasnji stoper Slobode![]()
@rkgradacac
I ja sumnjam na to,jer mi je ovaj povratak nijaza i guje sumnjiv,al' haj vidjecemo,jer ipak sumnjam da bi se Amar uhvatio posla bez nekih garancija ove dvojice....
Jesam ja dobar ommak igro protiv naseg kluba zovu ga SUTER ima dobru lijevicu,,,broj 7...toliko od meneBoubacar Dialiba je napisao/la:Je li iko gled'o Armina Cerimagica i zna li ista o njemu? Bio je u Interu, cak i na Mimohodu gostov'o k'o najveci bosanski talent ikada predstavljen. Sad je u nasim kadetima, mislim. Mada ga nisam vidio da je igr'o protiv Sirokog sad u finalu. Mozda je i u pionirima, ali ni tu ga nije bilo u sastavu u finalu.
Prije dvije sedmice je pozvan za U-17 reprezentaciju. Ako neko zna nesto vise, kad je rodjen, istice li se, sto se vratio iz Intera, je li bio u Interu....
Evo slike i spiska U-17 reprezentativaca.
http://www.****/sport/fudbal/s ... u-i-janji-
tax je napisao/la:hoce li ostati amir osmanagic zna li iko
-----------------------sehic------------------------
bajic---------------mulalaic---------prodanovic------??????'
---------------------------------muharemovic----------------------
bucan-----------------------------bekric--------------osmanagic-------
-------------------------------beslija--------------------------
-------------------------------------rovcanin
lenovo je napisao/la:nece
Trenutno korisnika/ca: antibot, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Proximic, Stole, TheTruth34 i 69 gostiju.