Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Yebo majku, na kraju će ga u F.K. Malešiće poslat' 

Prelazak u Galatu je vec bio potez sa konja na magarca. Trabzonspor bi bio sa magarca na vola, mrtvog.floyd je napisao/la:Trabzon bi znacio kraj karijere. Samo idiot ne bi bjezao iz turske.
Jel igro u drugom poluvremenu sinoc i ako jest kakav je bio ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poceo Izo sinoc i igrao do 70-e cini mi se. Dobar bio. Dosta se i u odbranu vracao.Zekoo je napisao/la:Jel igro u drugom poluvremenu sinoc i ako jest kakav je bio ?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gledo sam prvo u drugo. me malo prenjelo nije bio los u prvom imo je svojih momenata pogotovo ono iznosenje lopte kod kontre kad je Mire preko gola suto.soccerfan je napisao/la:Zekoo je napisao/la: Poceo Izo sinoc i igrao do 70-e cini mi se. Dobar bio. Dosta se i u odbranu vracao.![]()
Gledam ga sinoc kod intoniranja himne fakat na Messija lici, hoce se s*ebat lik kad ga vidi na SP xD
On je meni mix Messija i Klosea.Zekoo je napisao/la:Gledo sam prvo u drugo. me malo prenjelo nije bio los u prvom imo je svojih momenata pogotovo ono iznosenje lopte kod kontre kad je Mire preko gola suto.soccerfan je napisao/la:Zekoo je napisao/la: Poceo Izo sinoc i igrao do 70-e cini mi se. Dobar bio. Dosta se i u odbranu vracao.![]()
Gledam ga sinoc kod intoniranja himne fakat na Messija lici, hoce se s*ebat lik kad ga vidi na SP xD

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Šteta što nije dobijao više minuta u prethodnim mečevima, otarasio bi se dosad nervoze.. valjda do Brazila riješi tu blokadu u glavi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ima je ne samo u rep. vec i u Galati ko trema neka pa odreaguje ko amater al ipak pozitivan je bio sinoc..VanBasten je napisao/la:Šteta što nije dobijao više minuta u prethodnim mečevima, otarasio bi se dosad nervoze.. valjda do Brazila riješi tu blokadu u glavi.
Trema je njemu najveći problem, sumnjam da ce se osloboditi na SPu ali vidjecemo!!!!
Sent from my Home using fingers
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao sto sam i govorio, jos je on zelen za prvih 11. Da je imao puno vise jakih utakmica u nogama za Galatasaray, mogao bi konkurisati, ali vidjelo se i juce da mu manjka koncentracije. Jucerasnja tekma je oslikala i njegove dosadasnje tekme za Galatu, bljesne par puta sa dobrim potezom, ostatak zabrlja.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Neznam sta je to on toliko zabrljo?! Par puta pokrenuo vazne akcije, jednom je se Dzeko naso u dobroj prilici, drugi put je Dzeki spustio glavom loptu za super sansu a kod treceg gola fino proturio Pjanicu loptu kroz dva crnca i zavrsilo golom Dzeke, pomagao Vranjesu u defanzivi, trazio loptu, nudio se..sigurno da je bilo i nekih bezze gubljenja lopti ali toga je recimo miske imao 3 puta vise..polahko malo raja, ovo mu je bila prva tekma od pocetka. Bice to jos puni bolje ako bude dovoljno igrao slijedece dvije tekme pred SP. A ako ce mo igrati formaciju 4-2-3-1 onda je on najbolje rijesenje za to desno krilo.Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam i govorio, jos je on zelen za prvih 11. Da je imao puno vise jakih utakmica u nogama za Galatasaray, mogao bi konkurisati, ali vidjelo se i juce da mu manjka koncentracije. Jucerasnja tekma je oslikala i njegove dosadasnje tekme za Galatu, bljesne par puta sa dobrim potezom, ostatak zabrlja.
Nadam se da će početi i sve ostale tekem do Brazila... minute mu trebaju, što više njih, da malo proradi ta hemija.Batko je napisao/la:Trema je njemu najveći problem, sumnjam da ce se osloboditi na SPu ali vidjecemo!!!!
I saigrači bi mu mogli i trebali pomoći da prevaziđe taj "new kid on d block" kompleks.
I ja sam to primjetio. Vidi se da momak zna lopte ali ima visak poteza. Lako se da zbuniti i sam sebi isforsira greske. Ova situacija sa Galatom ga je ipak upropastila psihicki. Mada to se da popravitiBatko je napisao/la:Trema je njemu najveći problem, sumnjam da ce se osloboditi na SPu ali vidjecemo!!!!
Tako je. Vidi se da momak zna i da ima talenta. Jos samo da se uigra i da procepi. Pa momak sa desnom nogom centrira bolje nego vecina sa svojom "jacom" nogom. A lijeva mu je topcina.VanBasten je napisao/la:
Nadam se da će početi i sve ostale tekem do Brazila... minute mu trebaju, što više njih, da malo proradi ta hemija. I saigrači bi mu mogli i trebali pomoći da prevaziđe taj "new kid on d block" kompleks.
Ma da ali ono sto je bitno je to da moze unjeti neku svjezinu kada udje bilo to da treba da zatvori igru trkom ili da napadamo... Inace pored toga meni je idalje visca za nijansu bolji od njega nekako mi je konkretniji iako mi je izet bolji nazad nego visca...
Moze li mi neko objasniti gdje ste vi primjetili tu tremu ?
Jedan napise ima momak tremu i 100 puta ponovljena laz postane istina.Kakava trema,kakvi bakraci momak je najbolje krilo u reprezentaciji.
Jedan napise ima momak tremu i 100 puta ponovljena laz postane istina.Kakava trema,kakvi bakraci momak je najbolje krilo u reprezentaciji.
1946
Ma nije trema fali mu minuta nista vise ,idiot ga je izbacio iz forme nije uopce ni imao priliku na adaptaciju u klubu...Head je napisao/la:Moze li mi neko objasniti gdje ste vi primjetili tu tremu ?
Previse je solirao na pocetku. Htio je predriblat dvojicu, trojicu igraca samo da bi zadivio Papeta. Umjesto da je isao na jednostavna rjesenja. Zato je i gubio loptu. Ali to i nije trema to je vise prevelika zelja da se dokaze. A isto stoji da nije uigran sa ekipom. Sve sto bude vise igrao za reprezentaciju. Sve ce bolje i sigurnije izgledati na terenu. On igra na poziciji gdje suigraci trebaju njega uposljavati sa dubinskim loptama ( ne samo on njih ) i toga nije bilo dovoljno.Head je napisao/la:Moze li mi neko objasniti gdje ste vi primjetili tu tremu ?
Bilo je više nego primjetno. Pogotovo ako si ga gledao u Grasshopersu, i kako je tamo riješavao slične situacije. Možda trema nije prava riječ... neka vrste mentalne blokade sigurno. Manje-više ista stvar kao i u Galati.
Mlad je on momak i to sve nije ništa čudno. U Grasshopersu je bio prva violina u napadu, zvijezda, imao odličnu hemiju s ostatkom ekipe.. u Galati i repci počinje haman sve ispočetka.
Mlad je on momak i to sve nije ništa čudno. U Grasshopersu je bio prva violina u napadu, zvijezda, imao odličnu hemiju s ostatkom ekipe.. u Galati i repci počinje haman sve ispočetka.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.