Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

The_Target
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la The_Target » 10 okt 2015, 14:12

Zuka majstore nek' si izaso iz sjene onog seljaka (safeta susica zvanog srneca ledja),samo naprijed
Rođeni brato

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 okt 2015, 18:19

Ovaj covjek mi ulijeva veceras najvise povjerenja, cak vise i od Spahica.. nece se Velsani naigrat pored njih dvojice a tu su jos i Toni i Mujdza, odo odigrat da Velsani nece dati gol. :bih:
This time next year we'll be millionaires.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 10 okt 2015, 19:27

Momak je stijena, kako se samo pametno postavlja u odbrani tj. igra pametno :kafa:

Papke :oops: :puke:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2015, 23:13

Dobar u def. Upropastio je 5 centarsuteva, lopte ili su niske ili odese u korner.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 okt 2015, 00:14

Odlican veceras sobzirom da su i Lulic i Salihovic igrali vecinom u sredini on je uspio dosta stvari uraditi i naprijed i nazad za razliku od Mujdze koji je imao ispred sebe Viscu i odigrao je vrlo lose recimo nekvalitetno pogotovo pred kraj utakmice zadnjih 10min

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 11 okt 2015, 01:25

u defanzivi manje vise odlican, prema naprijed skripi..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 okt 2015, 00:43

Zukanovic - dobra tehnika i siguran s loptom, ali on nije za beka i tacka (to mislim jos od one utakmice protiv Grcke kada smo pobijedili 3:1 i pri tome ostajem), nadam se da ce se oporaviti Kolasinac za baraz utakmice...
...a Zuka neka se bori za mjesto stopera i vidim ga kao nasljednika Spahica na poziciji lijevog stopera.
Jednostavno mi je prespor za beka i limitiran u ofanzivi, fali tu srcanosti i jos stosta...veceras bi Kolasinac minimum 5 puta srucio po lijevoj strani i odradio povratne lopte ili centarsuteve

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 okt 2015, 00:48

hurem je napisao/la:Zukanovic - dobra tehnika i siguran s loptom, ali on nije za beka i tacka (to mislim jos od one utakmice protiv Grcke kada smo pobijedili 3:1 i pri tome ostajem), nadam se da ce se oporaviti Kolasinac za baraz utakmice...
...a Zuka neka se bori za mjesto stopera i vidim ga kao nasljednika Spahica na poziciji lijevog stopera.
Jednostavno mi je prespor za beka i limitiran u ofanzivi, fali tu srcanosti i jos stosta...veceras bi Kolasinac minimum 5 puta srucio po lijevoj strani i odradio povratne lopte ili centarsuteve
To sam bas jednom kroz prvo poluvrijeme i ja rekao sam u sebi. Vec od iduceg ciklusa ocekujem Zukanovica kao naseg prvog stopera.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 okt 2015, 01:05

Meni ovo što je pokazao na lijevom beku u 2 tekme vrlo tanko vrlo tanko , nesigurno , sporo i uzasan centrasut tj nije imao ni jedan :roll:

Seo je za njega TITO :kafa: , sada jel bolji kao štopet vidjet ćemo , mene kao Pitara je iznenadio Cocoalić i u baražu bi mi imao prednost nad Zukanovićem bez obzirom na rejting kluba. Spaha kao jedan od najboljih štopera u Budens ligii statistički , za reprezentaciju užasno nesiguran :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 okt 2015, 03:14

Asistencija se upisala i to na vrlo elegantan nacin. :bih:

Na stoperu je duplo bolji tako da njegove najbolje partije trebamo ocekivati dok se Kolasinac oporavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 okt 2015, 15:22

Kobe Bryant je napisao/la:Meni ovo što je pokazao na lijevom beku u 2 tekme vrlo tanko vrlo tanko , nesigurno , sporo i uzasan centrasut tj nije imao ni jedan :roll:

Seo je za njega TITO :kafa: , sada jel bolji kao štopet vidjet ćemo , mene kao Pitara je iznenadio Cocoalić i u baražu bi mi imao prednost nad Zukanovićem bez obzirom na rejting kluba. Spaha kao jedan od najboljih štopera u Budens ligii statistički , za reprezentaciju užasno nesiguran :roll:
Zukanović je dobar igrac, zna s loptom i ima tehniku :thumbup: to je poželjno - ali nema brzinu, prodornost i motoriku za beka :!: i to je problem i zato izgleda loše na toj pozicji.
Meša dragi, stavi ga na stopera ili DMFa....ai nemoj više covjeka zavaljivati na lijevog beka, živ bio.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 15:36

let3 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Meni ovo što je pokazao na lijevom beku u 2 tekme vrlo tanko vrlo tanko , nesigurno , sporo i uzasan centrasut tj nije imao ni jedan :roll:

Zukanović je dobar igrac, zna s loptom i ima tehniku :thumbup: to je poželjno - ali nema brzinu, prodornost i motoriku za beka :!: i to je problem i zato izgleda loše na toj pozicji.
Meša dragi, stavi ga na stopera ili DMFa....ai nemoj više covjeka zavaljivati na lijevog beka, živ bio.
Upravu ste, vrlo loš na poziciji beka u ove dvije tekme. Opet sa druge strane nije mu to nimalo strana pozicija, igrao je u Belgiji nekada lijevog beka, igrao je u reprezentaciji kada je tek debitovao lijevog beka. Igrao je skoro čitavu prošlu sezonu za Chievo lijevog beka. Ove sezone je krenuo na lijevom beku pa je prekomandovan na stopera, zapravo nije prekomandovan nego je vraćen na svoju primarnu poziciju.

Stoper je ipak njegova primarna pozicija, što zbog visine što zbog slabijih trkačih sposobnosti. A on je kao bek dobio priliku vjerovatno zbog zvoje dobre tehnike mada nije pokazao baš puno od toga u ove dvije tekme. U odbrani siguran u napadu loš.

Opet mislim najbolja moguća zamjena za Kolašinca al' bi Seo definitivno trebao imati prednost nad njim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 okt 2015, 15:54

@Faraon TM
Samo mala digresija, u Chievu je igrao lijevog stopera u formaciji sa tri stopera.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 okt 2015, 14:48

Prva postava i prirodna pozicija
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

FaraonTM
Kontakt:

Re:

Post Postao/la FaraonTM » 18 okt 2015, 19:21

ceze je napisao/la:@Faraon TM
Samo mala digresija, u Chievu je igrao lijevog stopera u formaciji sa tri stopera.
Bgm ja što sam gledao par tekmi, igrao je čistog lijevog beka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 okt 2015, 13:02

GOOO :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 okt 2015, 13:02

Golcina glavom. :thumbup: :thumbup:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 okt 2015, 13:02

Pape na aparatima :kafa:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 okt 2015, 13:13

A loseg covjeka...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 25 okt 2015, 13:17

Bravo ljudino :bow:
This time next year we'll be millionaires.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, drzgemboadislic, forgempp, GG3, L-Train, Lekqqq1921, Normus90, Proximic, s4mke i 77 gostiju.