Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la calcio » 25 jun 2015, 20:42

Na danasnji dan prosle godine, u Brazilu :bih:

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 20:48

:bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2015, 20:52

Hoce li promjenit klub ? :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 jun 2015, 21:13

Sretan Avdodan.

:bih:

Uvijek si mi bio drag igrač i bit ćeš.

Oni ti ga puše Avdijaaaaaaa, Avdijaaaa. :D

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 28 jun 2015, 14:22

Neki dan pročitah ovdje na portalu da za Milan neće niko da potpiše, izbjegavaju svi. Eto šanse za Avdiju.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 28 jun 2015, 19:35

Morel se nać klub momčino, a a ? :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 28 jun 2015, 19:50

SGD53 je napisao/la:Morel se nać klub momčino, a a ? :D
:lol: :lol: Ma kakvi,Hajduk mu je vrh,i sam je priznao ,sad nazad u nasu ligu i to je to.Jedino mu preostaje da Pape preuzme neki Spor pa da kupi njega i Tina u paketu ,kao velika pojacanja za opstanak u ligi.

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 28 jun 2015, 21:56

SGD53 je napisao/la:Morel se nać klub momčino, a a ? :D
Ne moze fali minutica covjeku :urnebes:

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 29 jun 2015, 21:47

Avdija Vršajević više nije igrač splitskog Hajduka

Bh. reprezentativac Avdija Vršajević danas je sporazumno raskinuo ugovor sa ekipom Hajduka nakon što je novi trener kazao kako neće računati na njegove usluge.

I Hajduk ga sutnu :urnebes:

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 29 jun 2015, 21:52

Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jun 2015, 22:01

Dugo je i ovim polutrenerima u Hajduku trebalo da shvate ili su ga Safetovi pozivi drzali u timu. Tko ce to znati, dugo losiji bek nije igrao na Poljudu. Sumu golova je Hajduk primio radi Avdije. Ne zelim mu nista lose ali najbolje bi bilo da ode negdje daleko zaradi sto para ali i da bude na sigurnom odstojanju od repke. Kina, Japan ili Australija. Sve blize je opasno.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 29 jun 2015, 22:43

edoo3 je napisao/la:Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.
Zbog njega su kvalitetniji ostajali bez poziva u tim, nije mi drago što Avdija ne igra u timu ali ovo je samo dokaz svemu onome što smo mi ovde pričali mjesecima a to da je Avdija Safetov pulen pa kud ćeš dalje kada ga jedan Hajduk neće koji je u zadnjih par godina napravio toliko loših poteza i dovođenja igrača da bi im Avdija došao kao Kristijano Ronaldo, ali ne on ni tu nema mjesta. Volio bih i ja da Avdija zaigra u Midlzbrou ali on trenutno ne može ni do Hajduka, i ko je tu onda lud ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 29 jun 2015, 22:52

SGD53 je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.
Zbog njega su kvalitetniji ostajali bez poziva u tim, nije mi drago što Avdija ne igra u timu ali ovo je samo dokaz svemu onome što smo mi ovde pričali mjesecima a to da je Avdija Safetov pulen pa kud ćeš dalje kada ga jedan Hajduk neće koji je u zadnjih par godina napravio toliko loših poteza i dovođenja igrača da bi im Avdija došao kao Kristijano Ronaldo, ali ne on ni tu nema mjesta. Volio bih i ja da Avdija zaigra u Midlzbrou ali on trenutno ne može ni do Hajduka, i ko je tu onda lud ?
Sve znam druze.
Svi smo mi svjesni da Avdija nije kalibar za reprezentaciju i koliko on kao igrac moze .Za njegovo forsiranje u reprezentaciji je kriv iskljucivo tadasnji selektor.Ali pojedinim ovdje je satisfakcija to sto je momak ostao bez kluba i likuju sto ne moze naci novi, to ja ne mogu da shvatim.
#15.10.2013 !!!

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 29 jun 2015, 23:05

:?:

Slusamo...citamo dugo od novinara i od Avdije kako laprda kako mu fali minutica ha tamo ha vamo ga zele i sta bi :urnebes: :nedam: :zviz:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 jun 2015, 23:53

Senegal je napisao/la:
:?:

Slusamo...citamo dugo od novinara i od Avdije kako laprda kako mu fali minutica ha tamo ha vamo ga zele i sta bi :urnebes: :nedam: :zviz:
Najgore od svega su prodani novinari koji plasiraju lazi !!! Middlesbrough :urnebes: dobio nogu u ajduku raspalom, a kao trazili ga englezi :urnebes: .. cujem sada Tosk , Krivaja i Saobracajac poslali ponudu za avdiju !!! Speed demon :urnebes: najtrazenija roba na svijetu nakon Tss !!! Stop Kriminalu !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 29 jun 2015, 23:55

Sreca pa im vjerujemo... :hmmmmm:

Roberto Carlos i dan danas place za Avdijom :urnebes:
Karanka bi sada bio trener kluba iz PL da je Avdija potpisao :urnebes:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jun 2015, 23:57

Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 30 jun 2015, 00:13

dubrovnik je napisao/la:Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.
Sve te shvatam.Postoje razlicite percepcije po pitanju svih nasih igraca osim kada je Avdija u pitanju, kod njega vlada jednoglasno misljenje da nema kvalitet .Ja mislim da se 99% ljudi slaze da on nema mjesta u reprezentaciji kakva je ova nasa.I ja sam u tih 99% ali ja ne podrzavam ismijavanje bilo kojeg igraca a u Avdijinom slucaju to je preslo svaku mjeru.Svako ko nosi ovaj dres zasluzuje da se postuje kao reprezentativac ove zemlje i zbog toga sam protiv toga.
#15.10.2013 !!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 jun 2015, 00:14

dubrovnik je napisao/la:Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.
Pretjera ga brate i ti. Hajde da se ostali Hajdukovi igraci nesto Bog zna razliku, al sve je to zivi odron. Sto dalje od reprezentacije svakako, ali u takvom Hajduku nije bio jedini ocajan i za skoro sve se trebalo crvenit.
P. S. Ovaj Senegalac zagusi sto ima tema na ovom pdf-u. Svaki drugi post je u njegovoj reziji... :hmmmmm:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 48 gostiju.