Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
SGD53 je napisao/la:Morel se nać klub momčino, a a ?
Ne moze fali minutica covjekuSGD53 je napisao/la:Morel se nać klub momčino, a a ?
Avdija Vršajević više nije igrač splitskog Hajduka
Bh. reprezentativac Avdija Vršajević danas je sporazumno raskinuo ugovor sa ekipom Hajduka nakon što je novi trener kazao kako neće računati na njegove usluge.
Zbog njega su kvalitetniji ostajali bez poziva u tim, nije mi drago što Avdija ne igra u timu ali ovo je samo dokaz svemu onome što smo mi ovde pričali mjesecima a to da je Avdija Safetov pulen pa kud ćeš dalje kada ga jedan Hajduk neće koji je u zadnjih par godina napravio toliko loših poteza i dovođenja igrača da bi im Avdija došao kao Kristijano Ronaldo, ali ne on ni tu nema mjesta. Volio bih i ja da Avdija zaigra u Midlzbrou ali on trenutno ne može ni do Hajduka, i ko je tu onda lud ?edoo3 je napisao/la:Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.
Sve znam druze.SGD53 je napisao/la:Zbog njega su kvalitetniji ostajali bez poziva u tim, nije mi drago što Avdija ne igra u timu ali ovo je samo dokaz svemu onome što smo mi ovde pričali mjesecima a to da je Avdija Safetov pulen pa kud ćeš dalje kada ga jedan Hajduk neće koji je u zadnjih par godina napravio toliko loših poteza i dovođenja igrača da bi im Avdija došao kao Kristijano Ronaldo, ali ne on ni tu nema mjesta. Volio bih i ja da Avdija zaigra u Midlzbrou ali on trenutno ne može ni do Hajduka, i ko je tu onda lud ?edoo3 je napisao/la:Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.
edoo3 je napisao/la:Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.
Najgore od svega su prodani novinari koji plasiraju lazi !!! MiddlesbroughSenegal je napisao/la:edoo3 je napisao/la:Dajte ljudi, popustite sa ismijavanjem čovjeka. Ne mogu da shvatim da pojedinci likuju sto je momak ostao bez kluba.![]()
Slusamo...citamo dugo od novinara i od Avdije kako laprda kako mu fali minutica ha tamo ha vamo ga zele i sta bi![]()
![]()
Sve te shvatam.Postoje razlicite percepcije po pitanju svih nasih igraca osim kada je Avdija u pitanju, kod njega vlada jednoglasno misljenje da nema kvalitet .Ja mislim da se 99% ljudi slaze da on nema mjesta u reprezentaciji kakva je ova nasa.I ja sam u tih 99% ali ja ne podrzavam ismijavanje bilo kojeg igraca a u Avdijinom slucaju to je preslo svaku mjeru.Svako ko nosi ovaj dres zasluzuje da se postuje kao reprezentativac ove zemlje i zbog toga sam protiv toga.dubrovnik je napisao/la:Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.
Pretjera ga brate i ti. Hajde da se ostali Hajdukovi igraci nesto Bog zna razliku, al sve je to zivi odron. Sto dalje od reprezentacije svakako, ali u takvom Hajduku nije bio jedini ocajan i za skoro sve se trebalo crvenit.dubrovnik je napisao/la:Kako Edo ne mozes shvatiti? To nam je jedina nada da nece opet dobiti poziv u repku. A ja sam da ti budem iskren presretan sto ide iz Hajduka. Dosta sam se crvenio radi ovog antitalenta. Imas brate klub za koji navijas pa ga preporuci treneru. Pisi po forumu mozda i pomogne. Sada je svakako alobodan mozda kome u BiH i bude valjao. Npr. neka ga Celik vrati njihovo je dijete ali neka brate ide iz Hajduka dosta je ovdje bio. Neka sada usrecuje malo koga drugog. Samo da nije u Hajduku i reprezentaciji i sve 5.