GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Lijepa večer sinoć, prvo puluvrijeme dosta loše ali drugo je bilo demoliranje. Stoperi izvrsni, Lucho odličan naprijed (iza par puta izvisio ali Vida je sve pohvatao), a Cufre...takva sigurnost, zrelost - strašno. Dao je više lopti po liniji za Leku nego svi naši bekovi zajedno u cijeloj karijeri + nabacivanje mu je bolje nego u Srne, strašan igrač. Callelo na nekim drogama (zapravo je to počelo prošle sezone, ove samo potvrđuje), neprelazan sa dobrim rješenjima prema naprijed, Mateo i Sammir malo plašljivi, Leko dobar ali pregrub - opet je trebao crveni dobiti zbog totalno nepotrebnih faulova u kornerima. Ruki odličan ali malo prezaigran, trebao je pucati ali je ono dribljao 4. pa 5. pa 6. Crouch dao gol, ali nije me oduševio, a skoro je i gol skuhao. Zamjene odlične i odlično odabrane, lijepo da je Fatos dao gol. Sudac užasan, a mislim da je Karlovac siguran putnik za niži rang (ako se ne proširi liga). Sudac jadan, stvarno jadan; a opet će ga rezultat sakriti al' nema veze.
U srijedu očekujem Fatosa i Rukija u napadu, pa da napokon obojica zabiju i u Europi. Danas gledam Malmo ako nađem stream, da vidimo o čemu se tu radi
U srijedu očekujem Fatosa i Rukija u napadu, pa da napokon obojica zabiju i u Europi. Danas gledam Malmo ako nađem stream, da vidimo o čemu se tu radi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kako sam u Zagrebu već se čita sutrašnji, zapravo današnji broj SN-a. Milana Badelja želi Malaga, Pokrivač bi se mogao vratiti u Dinamo( ne hvala) i ima interwiev s Krstanovićem u kojem on govori da neće razočarati.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ti si liče moj pobrko lonciceTritolone je napisao/la:Igra mu je otac i za Hrvatsku, no to nije bitno, njegov je izbor a on ocito bira Hrvatsku.el-ninh0 je napisao/la:A ja lika, što bi bio lud da igra za repku za koju mu je otac igrao ? Ime i prezime mu je za BiH .

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Igrao je i za Hrvatsku koliko se sjecam, a obicno se dobro sjecam, u prijateljskom susretu.
...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]ŠB_Fidelis je napisao/la:Igrao je i za Hrvatsku koliko se sjecam, a obicno se dobro sjecam, u prijateljskom susretu.
posljednji u redu pri intoniranju himne BiH

Bosniacum Lilium je napisao/la:ti si liče moj pobrko lonciceTritolone je napisao/la:Igra mu je otac i za Hrvatsku, no to nije bitno, njegov je izbor a on ocito bira Hrvatsku.el-ninh0 je napisao/la:A ja lika, što bi bio lud da igra za repku za koju mu je otac igrao ? Ime i prezime mu je za BiH .babo halilovic je igrao za BiH
http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=statistike" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kad sam ja pobrka loncice, samo lagano ctrl+f i upises Halilovic i nađes ga, nemoj sudit ako neznas, jos spominjes nekakve maloljetnike, jesam mlađi ali izgleda da opet znam par stvari vise od tebe...
Osim toga o ovome nemamo nista pricat, momak igra u svim mlađim uzrastima za Hrvatsku zasto bi se okrenio BiH repki??
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sejad Halilović je imao jedan nastup za Hrvatsku i 15 za BiH. I točka!
Tema; Dinamo Zagreb!
Tema; Dinamo Zagreb!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Koga boli ona stvar gdje mu je otac igrao, pa braća Boateng nastupaju za različite reprezentacije, kamoli otac i sin. Još ovaj rođen u Zagrebu i nastupao za mlađe selekcije Hrvatske. Kad dođe vrijeme i kad izraste u igrača onda o tome treba voditi brigu, propadali su i igrači koji su dizani u nebesa sa 20-tak godina, a gdje neće ili ne bi mogao klinac od 15 godina.Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]ŠB_Fidelis je napisao/la:Igrao je i za Hrvatsku koliko se sjecam, a obicno se dobro sjecam, u prijateljskom susretu.
posljednji u redu pri intoniranju himne BiHnajnizi
samo gledaj od 1:55 do 2:10
joj ovim "rvatima" iz BiH moras sve crtat' i kasnije bojit
![]()
![]()
...što je više lome to je volim jače...
Sanjao sam da smo razvalili Malmo 6 razlike.
Valjda je to dobar znak... neka bude upola toliko. 

...što je više lome to je volim jače...
- Titova-Juga
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Sejad Halilović je imao jedan nastup za Hrvatsku i 15 za BiH. I točka!
Tema; Dinamo Zagreb!
Dakle odgovor zakljucen..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- neutralan__
- Kontakt:
Evo i BHT1 prijenosi utakmicu Dinamo-Malmo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svaka im cast.
P.S
Neutralan_ , svaka cast na "potpisu" !!!!
P.S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- neutralan__
- Kontakt:
I ja kažem,kada ne možemo već gledati naše klubove u Ligi Prvaka,da gledamo barem susjede.Titova-Juga je napisao/la:Svaka im cast.
P.S
P.s Hvala.Samo nije valjda da si tek sada primijetio

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Titova-Juga
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:I ja kažem,kada ne možemo već gledati naše klubove u Ligi Prvaka,da gledamo barem susjede.Titova-Juga je napisao/la:Svaka im cast.
P.S
P.s Hvala.Samo nije valjda da si tek sada primijetio.
Ostario sam moj brate, sta je ovo jbt... godine lete, ne zna im se broj haha:D
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- neutralan__
- Kontakt:
Malmö ima veliku šansu proći Dinamo i plasirati se u Ligu prvaka, ustvrdio je Milanov veznjak Gennaro Gattuso nakon što je osjetio kako igra švedski prvak.
U prijateljskoj utakmici protiv Milana Malmö je na domaćem terenu izgubio tek nakon jedanaesteraca. Nakon prilično otvorene utakmice švedski prvak je izgubio prednost od 2:1 i primio gol u završnici za 2:2.
"Najvažnije što se tiče ove utakmice bilo je za zadržimo energiju na visini, da iskoristimo ovu priliku bez da se itko ozlijedi. I drugo da, naravno, pružimo veliki otpor ispred naše publike. Mislim da smo uspjeli u oba slučaja", rekao je kasnije trener Dinamova sljedećeg protivnika Rikard Norling.
Norling je na popisu igrača imao 28 imena, a priliku je dobilo 26. "Bila je to dobra utakmica u kojoj je igrali svih 26 igrača. Bilo je sjajno vidjeti, iako su to bile praktički dvije različite momčadi, da svi slijede istu ideju. Danas smo izgledali dobro", rekao je Norling dodajući kako mu je utakmica protiv Dinama cijelo vrijeme bila u mislima.
Milanova veznjaka Gennara Gattusa Šveđani su priupitali za izglede Malmöa da nakon mnogo godina osjeti kako je igrati među najboljim europskim klubovima.
"Prije dva tjedna svatko je govorio da nemaju šanse protiv Rangersa, ali su prošli. Dobra je to momčad, igraju kompaktno, s dosta mladih igrača", odgovorio je talijanski igrač.
"Atmosfera na stadionu je fantastična, Dinamu neće biti lako pobijediti."
Što će biti potrebno da se prođe Dinamo? "Malmö ima veliku priliku proći u Ligu prvaka. Naravno, ovisit će dosta o kvaliteti i malo o sreći, ali ako uspiju proći, to je sjajna prilika za dovođenje novih igrača."
U prijateljskoj utakmici protiv Milana Malmö je na domaćem terenu izgubio tek nakon jedanaesteraca. Nakon prilično otvorene utakmice švedski prvak je izgubio prednost od 2:1 i primio gol u završnici za 2:2.
"Najvažnije što se tiče ove utakmice bilo je za zadržimo energiju na visini, da iskoristimo ovu priliku bez da se itko ozlijedi. I drugo da, naravno, pružimo veliki otpor ispred naše publike. Mislim da smo uspjeli u oba slučaja", rekao je kasnije trener Dinamova sljedećeg protivnika Rikard Norling.
Norling je na popisu igrača imao 28 imena, a priliku je dobilo 26. "Bila je to dobra utakmica u kojoj je igrali svih 26 igrača. Bilo je sjajno vidjeti, iako su to bile praktički dvije različite momčadi, da svi slijede istu ideju. Danas smo izgledali dobro", rekao je Norling dodajući kako mu je utakmica protiv Dinama cijelo vrijeme bila u mislima.
Milanova veznjaka Gennara Gattusa Šveđani su priupitali za izglede Malmöa da nakon mnogo godina osjeti kako je igrati među najboljim europskim klubovima.
"Prije dva tjedna svatko je govorio da nemaju šanse protiv Rangersa, ali su prošli. Dobra je to momčad, igraju kompaktno, s dosta mladih igrača", odgovorio je talijanski igrač.
"Atmosfera na stadionu je fantastična, Dinamu neće biti lako pobijediti."
Što će biti potrebno da se prođe Dinamo? "Malmö ima veliku priliku proći u Ligu prvaka. Naravno, ovisit će dosta o kvaliteti i malo o sreći, ali ako uspiju proći, to je sjajna prilika za dovođenje novih igrača."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ti kad ne bi na prkno, onda bi na ustajacky09 je napisao/la:Koga boli ona stvar gdje mu je otac igrao, pa braća Boateng nastupaju za različite reprezentacije, kamoli otac i sin. Još ovaj rođen u Zagrebu i nastupao za mlađe selekcije Hrvatske. Kad dođe vrijeme i kad izraste u igrača onda o tome treba voditi brigu, propadali su i igrači koji su dizani u nebesa sa 20-tak godina, a gdje neće ili ne bi mogao klinac od 15 godina.Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]ŠB_Fidelis je napisao/la:Igrao je i za Hrvatsku koliko se sjecam, a obicno se dobro sjecam, u prijateljskom susretu.
posljednji u redu pri intoniranju himne BiHnajnizi
samo gledaj od 1:55 do 2:10
joj ovim "rvatima" iz BiH moras sve crtat' i kasnije bojit
![]()
![]()

- Titova-Juga
- Kontakt:
Jacky ti je poznat po tome...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pokrivač opet u Dinamu: 'Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u karijeri'
Pokrivač tako ulazi u konkurenciju već za utakmicu s Osijekom u subotu, ali prije toga će morati položiti "prijemni" kod Jurčića. U svakom slučaju, višak kvalitete ne škodi...
U uzvratnoj utakmici s Malmöm Dinamo će pojačati Nikola Pokrivač. Bivši reprezentativac dogovorio je sve uvjete sa klubom koji ga je svojevremeno napravio reprezentativcem i omogućio mu inozemni transfer u Monaco.
- Sve smo se dogovorili. Već u srijedu bi trebao trenirati u Maksimiru, a dan kasnije obaviti ćemo formalnost potpisa ugovora - javio se Pokrivač koji smo uhvatili na povratku u Zagreb. Nije skrivao oduševljenje potpisom za prvaka Hrvatske.
- Ovo mi je jedan od sretnijih dana u karijeri. Poziv Dinama se ne odbija - već je klasična rečenica, a koja nije izostala ni kod Pokrivača.
Stražnji vezni (26) ima pred sobom težak zadatak povratiti formu koja ga je krasila prije tri sezone. Iza njega su “toplo-hladno” igre u Monacu, ali i neuspjela avantura u Red Bull Salzburgu. Avantura koja će ostati upamćena po sukobu s trenerom Hubb Stevensom. Nizozemac je koncem prošle sezone odstranio Pokrivača iz prve momčadi. Zamjerao mu je nedostatak discipline.
“Zbog toga će kompromitirati obečavajuću karijeru” - zborio je tada Stevens koji je nedugo nakon toga dao otkaz. No, Pokrivaču ni kod nasljednika Ricarda Moniza nije zasjalo sunce. Razlaz s Red Bullom nametao se kao jedino logično riješenje, a u Maksimiru su čekali kao zapete puške.
Zdravko Mamić prvo je dogovorio odštetu s Red Bullom, a potom stavio Pokrivaču svoje uvjete na stol. Ovom nije preostalo ništa nego da kimne potvrdno glavom, jer pauza je preduga... Pokrivač tako ulazi u konkurenciju već za utakmicu s Osijekom u subotu, ali prije toga će morati poloćiti “prijemni” kod Jurčića.
U svakom slučaju, višak kvalitete u “modroj” svlačionici ne škodi, ali samo pod uvjetom da dolazak Nikole Pokrivača ne znaći nužno i odlazak nekog “kapitalca”. Primjerice, Milana Badelja...
Ne vidim logicnost ovog poteza uprave s obzirom da je i na njegovoj poziciji guzva, ali ako vec mogu birati, onda naravno Calelo bi letio iz svih planova. Ukoliko je ovo zamjena za Badelja, onda su MODRI nadrapali, jer Pokrivac nije poznat po tom zadnjem pasu vec ga krasi iskljucivo defanziva, odnosno sjajan je u odbrambenim zadatcima.
Pokrivač tako ulazi u konkurenciju već za utakmicu s Osijekom u subotu, ali prije toga će morati položiti "prijemni" kod Jurčića. U svakom slučaju, višak kvalitete ne škodi...
U uzvratnoj utakmici s Malmöm Dinamo će pojačati Nikola Pokrivač. Bivši reprezentativac dogovorio je sve uvjete sa klubom koji ga je svojevremeno napravio reprezentativcem i omogućio mu inozemni transfer u Monaco.
- Sve smo se dogovorili. Već u srijedu bi trebao trenirati u Maksimiru, a dan kasnije obaviti ćemo formalnost potpisa ugovora - javio se Pokrivač koji smo uhvatili na povratku u Zagreb. Nije skrivao oduševljenje potpisom za prvaka Hrvatske.
- Ovo mi je jedan od sretnijih dana u karijeri. Poziv Dinama se ne odbija - već je klasična rečenica, a koja nije izostala ni kod Pokrivača.
Stražnji vezni (26) ima pred sobom težak zadatak povratiti formu koja ga je krasila prije tri sezone. Iza njega su “toplo-hladno” igre u Monacu, ali i neuspjela avantura u Red Bull Salzburgu. Avantura koja će ostati upamćena po sukobu s trenerom Hubb Stevensom. Nizozemac je koncem prošle sezone odstranio Pokrivača iz prve momčadi. Zamjerao mu je nedostatak discipline.
“Zbog toga će kompromitirati obečavajuću karijeru” - zborio je tada Stevens koji je nedugo nakon toga dao otkaz. No, Pokrivaču ni kod nasljednika Ricarda Moniza nije zasjalo sunce. Razlaz s Red Bullom nametao se kao jedino logično riješenje, a u Maksimiru su čekali kao zapete puške.
Zdravko Mamić prvo je dogovorio odštetu s Red Bullom, a potom stavio Pokrivaču svoje uvjete na stol. Ovom nije preostalo ništa nego da kimne potvrdno glavom, jer pauza je preduga... Pokrivač tako ulazi u konkurenciju već za utakmicu s Osijekom u subotu, ali prije toga će morati poloćiti “prijemni” kod Jurčića.
U svakom slučaju, višak kvalitete u “modroj” svlačionici ne škodi, ali samo pod uvjetom da dolazak Nikole Pokrivača ne znaći nužno i odlazak nekog “kapitalca”. Primjerice, Milana Badelja...
Ne vidim logicnost ovog poteza uprave s obzirom da je i na njegovoj poziciji guzva, ali ako vec mogu birati, onda naravno Calelo bi letio iz svih planova. Ukoliko je ovo zamjena za Badelja, onda su MODRI nadrapali, jer Pokrivac nije poznat po tom zadnjem pasu vec ga krasi iskljucivo defanziva, odnosno sjajan je u odbrambenim zadatcima.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Evo i mene na temi Dinama naravno navijam za Dinamo pošto sam iz Zagreba i jako mi je drag klub danas idemo da raznesemo švedsko smeće Malmo.Moramo otpočetka utakmice pokazati tko je ovdje glavni a ne kao Kopenhagen koji je jučer izgubio protiv Victorie na domaćem terenu.
Ako krenemo kako znamo 100% smo u ligi prvaka
Ako krenemo kako znamo 100% smo u ligi prvaka

FORZA JUVE!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.