A tebi izgleda nije jasno da to nema veze sa ambasadama, nego vijece ministara more donjet odluku u nekim slucajevima. Kao u slucaju Pjanica. I niko ne misli da ce Susic licno sredjivat ako trebaju neki papiri, ali treba on rec nekom u savezu da to uradi. On je zaduzen da sastavi sto bolju ekipu.bavarian_bk je napisao/la:Hebo majku ako sam ja vidio zatupljenije osobe od tebe . Pa logično da mu Sušić neće ganjati papire po ambasadama i ostalim zajebancijama . Za to su zadužene neke druge osobe u savezu ali i sami igrači . Pa Mujdža je par puta morao iz Zagreba u Doboj pa nazad i opet tako , a usput je vodio svoju kevu samo da sredi papire .Cartman je napisao/la:"Ja necu nikome sredjivat papire", Safet "Mourinho" Susic. Znaci dok ostali savezi mole igrace da igraju za njih, mi ocekujemo da neko moli nas da zaigra.Mitar je napisao/la:Ne znam da li iko prati pripreme Fiorentine, momak je najbolji strijelac njihov trenutno. Zna li se dokle je stigla situacija s njim, trebali bi to nasi kaparisati pod hitno... Nek se ugledaju na kosarkaski savez koji se bori za svakog igraca!!!
Zatupljeni.