Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Haris Seferovic

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 16:18

bavarian_bk je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Ne znam da li iko prati pripreme Fiorentine, momak je najbolji strijelac njihov trenutno. Zna li se dokle je stigla situacija s njim, trebali bi to nasi kaparisati pod hitno... Nek se ugledaju na kosarkaski savez koji se bori za svakog igraca!!!
"Ja necu nikome sredjivat papire", Safet "Mourinho" Susic. Znaci dok ostali savezi mole igrace da igraju za njih, mi ocekujemo da neko moli nas da zaigra.
Hebo majku ako sam ja vidio zatupljenije osobe od tebe . Pa logično da mu Sušić neće ganjati papire po ambasadama i ostalim zajebancijama . Za to su zadužene neke druge osobe u savezu ali i sami igrači . Pa Mujdža je par puta morao iz Zagreba u Doboj pa nazad i opet tako , a usput je vodio svoju kevu samo da sredi papire .
A tebi izgleda nije jasno da to nema veze sa ambasadama, nego vijece ministara more donjet odluku u nekim slucajevima. Kao u slucaju Pjanica. I niko ne misli da ce Susic licno sredjivat ako trebaju neki papiri, ali treba on rec nekom u savezu da to uradi. On je zaduzen da sastavi sto bolju ekipu.

Zatupljeni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bavarian_bk » 16 avg 2012, 16:30

Pa eto nebitno , ambasada/vijeće ministara , opet to nije Sušićev pos'o .
Kako ti znaš da on nije rekao nekome iz saveza da to sredi ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 16:56

bavarian_bk je napisao/la:Pa eto nebitno , ambasada/vijeće ministara , opet to nije Sušićev pos'o .
Pa to je sam izjavio, da igraci trebaju sve sami sredit i da on nece ganjat nijednog igraca, nego sami moraju odlucit da igraju za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 avg 2012, 18:31

Cartman je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Pa eto nebitno , ambasada/vijeće ministara , opet to nije Sušićev pos'o .
Pa to je sam izjavio, da igraci trebaju sve sami sredit i da on nece ganjat nijednog igraca, nego sami moraju odlucit da igraju za BiH.

Cartman@ cesto se sa tobom ne slazem u nekim stavrima, ali ovo sto ti pises ja pokusavam odavno objasniti nekima, Seferovic sa Svicarskim pasosom je EU igrac, i odmah mu je lakse u klubu, a i svakom klubu, zasto bi on mijenjao drzavljanstvo ako nezna hoce li ga i uopste netko pozvati???? Znaci ako Susic zeli nekog igraca imati na sirem spisku onda se poprica u 4 oka sa tim igacem i trazi se od ljudi u Savezu da se to ubrza! to je sva logika! 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 avg 2012, 18:51

Od tih igraca sto trebaju srediti dokumente jedino su sanse da Hadzic to uradi do septembra, bio je neki clanak gdje je izjavio da je to u zavrsnoj fazi da bi sve trebalo biti gotovo na vrijeme.

A moguce da se jos neko od igraca prikljuci pred same kvalifikacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 avg 2012, 18:59

vrebac86 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Cartman@ cesto se sa tobom ne slazem u nekim stavrima, ali ovo sto ti pises ja pokusavam odavno objasniti nekima, Seferovic sa Svicarskim pasosom je EU igrac, i odmah mu je lakse u klubu, a i svakom klubu, zasto bi on mijenjao drzavljanstvo ako nezna hoce li ga i uopste netko pozvati???? Znaci ako Susic zeli nekog igraca imati na sirem spisku onda se poprica u 4 oka sa tim igacem i trazi se od ljudi u Savezu da se to ubrza! to je sva logika! 8-)
Naravno. Pa bila bi totalna glupost mijenjati drzavljanstvo i izgubiti poziciju u nekoj perspektivnoj mladoj reprezentaciji, bez ikakvog poziva u nasu A ili neku U repku. Kad jos neki blentaju o tome kako treba dati jasnu izjavu za koga se zeli igrati. Tipa zasto igrac se ne izjasni.

Aha onako kao Kolasinac, pa da ti selektori direkt pljunu u lice. Susic, a posebno Jagodic zato zovu igrace, koji ce utakmice kakve ce Kolasinac igrati, jedino gledati na TV. Ok mozda ce i odigrati, ali na PlayStation.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 avg 2012, 19:05

P.s. Eno i Zack Wright sam sebi izganjao papire, i odmah od malih nogu dao izjavu kako mu je san obuci dres jedne jedine.

A covjek gine u nasem dresu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 avg 2012, 19:16

Susic je pricao sa Hadzicem i sa Sudicem, vjerovatno i sa jos nekim potencijalnim reprezentativcima. Mozda i sa Seferovicem ali sumnjam, jer on jos nije blizu A reprezentacije. Ne znam, meni se ne cini da je njegov posao da prica sa igracima koji nisu kandidati za njegovu reprezentaciju, mozda ce biti jednog dana ali otom potom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2012, 19:19

Principatus je napisao/la:P.s. Eno i Zack Wright sam sebi izganjao papire, i odmah od malih nogu dao izjavu kako mu je san obuci dres jedne jedine.

A covjek gine u nasem dresu.
U kosarci tjst fibi to fercera sasvim drugacije.
NBA ''otpadci ili propali ''koledjovci''i rukama i nogama kopaju da se utrpaju u koju od Evropskih repki.
Razlog jer ih onda zastite k'o medvjede i lakse im je traziti klubove po Evropi.Naravno svima je vece srce za jedno tri po kile od samih drzaljana te drzave.
Isto tako i proces dobijanja drzavljanstva je kao nekom licnu kartu,totalno drugacije od uefe i fife.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 avg 2012, 19:32

Nije stvar u tome sto je Wright kopao, nego sto Aco radi sjajan posao koji ima glavu i rep.

Evo Huub Stevens ponovo hvali Kolasinca. Cesce mu igra lijevog beka, kao protiv Milana i Sampdoria Genua. Stevens je podvukao, da zbog Kolasinca nekoliko igraca Schalkea moraju dobro paziti, jer moze igrati lijevog beka, stopera i DM kvalitetno, tako da se brzo moze ostati bez mjesta u prvih 11 zbog njega. Matthias Sammer se nije mogao zaustaviti od odusevljenja kada je pricao o njemu.

Ali ko su Stevens i Sammer. Jagoda i Susic im mogu lekcije dijeliti.
Koja sreca pa nam ne skripi na lijevom beku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2012, 20:11

Principatus je napisao/la:Nije stvar u tome sto je Wright kopao, nego sto Aco radi sjajan posao koji ima glavu i rep.

Evo Huub Stevens ponovo hvali Kolasinca. Cesce mu igra lijevog beka, kao protiv Milana i Sampdoria Genua. Stevens je podvukao, da zbog Kolasinca nekoliko igraca Schalkea moraju dobro paziti, jer moze igrati lijevog beka, stopera i DM kvalitetno, tako da se brzo moze ostati bez mjesta u prvih 11 zbog njega. Matthias Sammer se nije mogao zaustaviti od odusevljenja kada je pricao o njemu.

Harunovo je to isto maslo.
Utakmica protiv Latvije na domacem vrucem terenu je pokazala da tu zasad ni repa ni glave nema.Pogotovo kad nam pet sest igraca igra svih 40 minuta.Na Evropskom bi odmah bili donji.Jos je to daleko od repa i glave,tek pocetak,sa jednim ekstra kvalitetnim igracem par kvalitetnih o ostalo prosjek ali to je druga strana jastuka.
U vezi Kolasinca jos nije nasigurno da li on ima uopste pravo da uzme BIH drazvljanstvo.Posto za h-avaz jako dobro znamo da su imali milion supljih prica.Ako to bude potvrdjeno,ovaj bas zaigra u Shalkeu a ne kao Besic pa da onda bude prigovaranja kao i za Besketa,zasto ih Pape poziva ako nisu standardni u klubovima ili ako sijede na klupi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 avg 2012, 20:25

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nije stvar u tome sto je Wright kopao, nego sto Aco radi sjajan posao koji ima glavu i rep.

Harunovo je to isto maslo.
Utakmica protiv Latvije na domacem vrucem terenu je pokazala da tu zasad ni repa ni glave nema.Pogotovo kad nam pet sest igraca igra svih 40 minuta.Na Evropskom bi odmah bili donji.Jos je to daleko od repa i glave,tek pocetak,sa jednim ekstra kvalitetnim igracem par kvalitetnih o ostalo prosjek ali to je druga strana jastuka.
U vezi Kolasinca jos nije nasigurno da li on ima uopste pravo da uzme BIH drazvljanstvo.Posto za h-avaz jako dobro znamo da su imali milion supljih prica.Ako to bude potvrdjeno,ovaj bas zaigra u Shalkeu a ne kao Besic pa da onda bude prigovaranja kao i za Besketa,zasto ih Pape poziva ako nisu standardni u klubovima ili ako sijede na klupi.
Off je,ali te lijepo molim da se ostavis komentarisanja kosarke,kad pojma nemas...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2012, 20:29

@NEZALAGANJE pojmas, eto @nene.
Citiras toliki post da bi napisao recenicu o pojmovima.
Ti eto imas,pa nam docaraj to na pojmaski nacin.
ipak je badminton za tebe ako te oni iz Bangladesa prime,mozda pronadjes sebe.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 avg 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 avg 2012, 20:31

harishp je napisao/la:@NEZALAGANJE pojmas, eto @nene.
Dodji na pravu temu i postavi pitanje,a ne ovako da pljujes uokolo,a vidim i blatis covjeka koji je organizovao kosarku na nivou kakvom od nezavisnosti nismo imali....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2012, 20:34

NEZALAGANJE je napisao/la:
harishp je napisao/la:@NEZALAGANJE pojmas, eto @nene.
Dodji na pravu temu i postavi pitanje,a ne ovako da pljujes uokolo,a vidim i blatis covjeka koji je organizovao kosarku na nivou kakvom od nezavisnosti nismo imali....
Gdje vidis blacenje oftamologa ti???
Jedno je kritika a sasvim drugo blacenje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2012, 21:08

Jasmin Sudić u prvih 11 Malmea, prijateljska tekma protiv Lazija.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 avg 2012, 21:50

JTS je napisao/la:Jasmin Sudić u prvih 11 Malmea, prijateljska tekma protiv Lazija.
Nije loš ovo što sam gledao tj. od 20. minute . Imao je par dobrih reakcija , iako mu ovaj partner na štoperskoj poziciji i nije nešto pouzdan izgleda :)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2012, 23:05

Sudić večeras odličan, bez greške.
Fino prati igru, uvijek na pravom mjestu, izbacuje loptu glavom, uklizuje, itd.
Ima dobar dubinski pas ..ovog momka definitivno i pod hitno pozvat' u A repku.

Ne znam da l' ima sređene papire, al' kvalitet ima bez ikakve dileme.
Smijem se usuditi i reći da je već sada za prvih 11 naše repke.

Pape, znaš šta ti je činiti 8-)

NON MOLLARE MAI

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 avg 2012, 23:19

JTS je napisao/la:Sudić večeras odličan, bez greške.
Fino prati igru, uvijek na pravom mjestu, izbacuje loptu glavom, uklizuje, itd.
Ima dobar dubinski pas ..ovog momka definitivno i pod hitno pozvat' u A repku.

Ne znam da l' ima sređene papire, al' kvalitet ima bez ikakve dileme.
Smijem se usuditi i reći da je već sada za prvih 11 naše repke.

Pape, znaš šta ti je činiti 8-)
Slazem se . Mislim , nije bas da je odmah za prvih 11 , ali 3. stoper 100% . Odlican igrac , nikad prije ga nisam gledao tako da nisam mogao pricati ali evo sad mogu . Imao je jednu intervenciju ala Mravac vs Grcka :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2012, 23:23

Pa dobro, možda nije "baš" za prvih 11 odmah, al' nije daleko od toga.
Pandži svaka čast, borben, itd, al' ovaj momak mi djeluje više "školski" igrač.
Uostalom, Pandža prošao školu Zrinjskog, a Sudić u Švedskoj.
Nema dileme ko je više naučio, školovaniji igrač, itd.

P.S. Da ne bude zabune, mnogo poštujem Pandžu i način na koji igra i bori se za nacionalni dres.

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.