Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

ASUS
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la ASUS » 15 avg 2012, 22:01

Ma mi na ovim prostorima smo navikli da vi (hrvati) pričate kako će te nas lako dobiti u svim sportovima, isto je i kod nas, al svi u sebi znamo da će ta utakmice biti više od fudbala. A tu je jako teško prognozirati pobjednika.

Mada, svi znamo da imate kompleks od nas u svim sportovima još SINCE 95! 8-)
Šou počinje na 3.20 :lol:
[youtube][/youtube]
Od tad kad ste sišli nikad se više niste popeli na pobjedničko postolje! :mrgreen:
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 15 avg 2012, 22:36

ASUS jesu li dva remija protiv Hrvatske najveći uspjesi srpskog nogometa?

Kompleksi, od koga? Pa ne izmišljamo mi medalje nego vi. I to iz razloga jer imamo 15-tak medalja više sa OI i ZOI. To se zove kompleks.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 avg 2012, 22:45

Solidna igra naše reprezentacije,očekivao sam više od Tošića i Lekića,kad ono ništa.. .Nastasić i Mijailović najbolji na terenu uz Kolarova....

Poserem se u usta svim onim pič.ama koje su izviždale golmana reprezentacije (nisam grobar)!

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 15 avg 2012, 22:46

limenka je napisao/la:ASUS jesu li dva remija protiv Hrvatske najveći uspjesi srpskog nogometa?

Kompleksi, od koga? Pa ne izmišljamo mi medalje nego vi. I to iz razloga jer imamo 15-tak medalja više sa OI i ZOI. To se zove kompleks.
Nisam mislio samo na fudbal već na sve reprezentativne selekcije, tu mislim i na košarku, rukomet, vaterpolo....
Da stavimo tačku na priču o medaljama
http://www.jutarnji.hr/matesa--sve-olim ... i/1042591/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemoj više to pominjati, to ti kaže vaš iz HOO ;)
- Mi tu ništa ne možemo napraviti. To je odlučeno još 1992. godine. Naime, sve novonastale države primljene su u MOO kao nove članice, a Srbiji se računalo članstvo SFRJ, pa tako i rezultati - objasnio je Mateša.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 15 avg 2012, 22:53

ASUS je napisao/la:rukomet

:lol:
ASUS je napisao/la:vaterpolo....
:mrgreen:

Što se medalja tiče odi na stranicu Međunarodnog Olimpijskog Odbora i educiraj se.
Do tada se malo više potrudite, pa nemojte svake godine gledati u leđa Hrvatskoj i Sloveniji, ipak vi imate 100+ medalja. A uvijek gori od nas.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2012, 22:55

Steta sto ljubitelji fudbala u Beogradu nisu shvatili znacaj ove utakmice za buducnost srpskog fudbal.Ako nista bar je Kovinjalo u par stvari objasnio koliko je ovo bitna utakmica protiv....Rumuna. :lol:

Sve isto kao pre zvizduci Stojkovicu,traljava igra,nema Zigica i Pantelica u napadu. :roll:
U kratkom sazetku vec sada mogu pozeleti Mihajlovicu skori odlazak jer je pokazao u ovih par meseci da sa njim ne ide.

p.s.
Ovim koji standardno pricaju o necemu sto nema veze sa temom cu samo reci da se to nece tolerisati. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 avg 2012, 22:58

Miha vs Stico bit ce zanimljive utakmice između ova 2 antitrenera :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 avg 2012, 23:00

Tritolone je napisao/la:Miha vs Stico bit ce zanimljive utakmice između ova 2 antitrenera :lol:

Da se takmice u nacionalizmu, populizmu ili jeftinoj demagogiji, tu bi bilo tesno i kvalitetno. Ovako ce biti tesno i nekvalitetno. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 avg 2012, 23:17

Dozivismo i to da jedna ekipa igra s tri defanzivna vezna i sa jednim spicem... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2012, 23:19

Ово јесте ? $ & $ старт ? " све " ' ?. На ?, " " $ су $ $ па зато ¥ " ?. ? су $ поверење % се " ? " $ ' ". ' $ " &, ' тренутно " $ снаге. Те ? " $ &.
? је $ $ постоје % " $ " " ? $ $ % у $ са ? &:
– У " $ ' све ", $ " ' % & $ $ у " & на " ?, ? " ", ? то " $ " " у ?.
? " " " ? посету на ":
– ? ' $ - " &. $ $ ? $ " " ?. " ' " ", " " % ", то је ? у ?. На ' ' путу $ се ? на & првенство.
:roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 avg 2012, 23:21

dubrava je skontao poentu moje priče ;) upravo tako drugar... limenka večito temu okrećeš u drugom smeru. Ništa loše nisam mislio,već upravo ono što dubrava reče, i jednima i drugima će najbitnije biti da na ostrvu uzmu što više bodova.

Još jedna katastrofalna utakmica reprezentacije protiv dosta oslabljenog rivala. Mihajlović još jednom pokazao svo neznanje! Iako sam bio skeptik verovao sam da nakon onog poraza bez šuta od drugog tima Španije će ipak nešto uraditi kad ono - VELIKA NULA!
I najlakše je pljuvati,nije sve ni u pobedi, nisam bio na stadionu iz nekoliko razloga,jedan je i ono zviždanje jer ne bih izdržao i ladno bi izmarisao nekog kretena kome je jedina satisfakcija u životu iskazivanje kompleksa. Ono što je evidentno mnogo njih je (čitaj Lekić,Kuzmanović,Ninković) zalutalo u dres Srbije.... Selektor najavi formaciju 4-3-3,e moj Mihajloviću, nismo imali praktično nijednog špica,a kamoli 3,u prijateljskoj utakmici!
I opet će neki reći kako je Mihajlović najmanje kriv,nedam reći,najveći je krivac i glavni odgovorni za neuspeh u kvalifikacijama,mada se iskreno nadam da ćemo otići na to prvenstvo.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 avg 2012, 23:27

marconato je napisao/la:Dozivismo i to da jedna ekipa igra s tri defanzivna vezna i sa jednim spicem... :roll:
Uvek sam se pitao zasto smo toliko bili dobri u kosarci, odbojci i vaterpolu, a uspeli da upropastimo fudbal i rukomet :?:
Odgovor se sam namece: mnogo kulturniji, pismeniji, normalniji i posteniji ljudi su nam vodili ove sportove u odnosu na krimose iz FSS i RSS. A krimosi mogu da postave samo sebi poslusnog, alibi trenera, a ne nekog ko pokusava da usavrsi igru ili implementira vrednosti i dostignuca postignuta u drugim zemljama.
Sam pogled na Prandellijevu i na Mihajlovicevu Fiorentinu dovoljno govori. Govori razliku izmedju trenera tj. trenercine i bivseg velikog igraca, a sada 1 prevare od trenera.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 avg 2012, 23:49

pročitah nešto tako ironično ali i realno :) :)

$,у " " ' 2000 $ терена." терен ' % ' $ 5000 ' $,$ - 2 терена = 1 &,$ & 1000 & ? $ ".& ? " ? ' ? ? & % је &,са " $ 8 тона по & $ " 8000 тона & за $ " " у / "." " ова $ ? ? јер не " ? у " за $,- " & хонорарне $ на &,& " $ ? " $.Наравно,? " ? по " са $ ",?,$ $...$ " ? овај $ $ је % '!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2012, 02:49

Nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati, ali mislim da i Vi i Hrvati previse podcjenjujete Belgiju. Samo pogledajte sastav koji imaju Belgijanci i ja licno mislim da ce oni zavrsiti prvi u ovoj grupi, a da cete se Vi i Hrvati boriti za baraz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 16 avg 2012, 04:56

amerosm je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati, ali mislim da i Vi i Hrvati previse podcjenjujete Belgiju. Samo pogledajte sastav koji imaju Belgijanci i ja licno mislim da ce oni zavrsiti prvi u ovoj grupi, a da cete se Vi i Hrvati boriti za baraz.
Ja sam jos pre rekao da ce Belgijanci biti mozda i najtezi protivnik u kvalifikacijama. Odlican tim imaju i verujem da ce se plasirati na SP.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2012, 07:33

Kad sam ja kao neutralni posmatrač govorio kako je Mihajlović truba,kako ne smije reagirati onako burno i sihitreno kao sa Ljaljićem,mnogi su mi tu govorili da nisam u pravu.
Štimac,Mihajlović...i ini kriminalci sa oskudnom ili nikakvom trenerskom karijerom,NE MOGU voditi jednu ozbiljnu reprezentacu.
Mogu Rad,Cibaliju,Radnički,Lokomotivu...reprezentaciju ne.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 avg 2012, 11:50

Ko kaze da potcjenjujemo Belgijance?! Sinoc poderase Holandiju! Dovoljno je pogledati samo njihov kadar, a sve relativno mladi igraci... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 16 avg 2012, 12:19

limenka je napisao/la:
ASUS je napisao/la:rukomet

:lol:
ASUS je napisao/la:vaterpolo....

Što se medalja tiče odi na stranicu Međunarodnog Olimpijskog Odbora i educiraj se.
Do tada se malo više potrudite, pa nemojte svake godine gledati u leđa Hrvatskoj i Sloveniji, ipak vi imate 100+ medalja. A uvijek gori od nas.
Ima neko ko lbe tokom čitave godine a ne ljubi i ne vadi
slika
"mace" se same mjenjaju,Karlović,Dodig,Ančić...donedavno onaj ćelo :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 16 avg 2012, 12:27

tepsija je napisao/la:Kad sam ja kao neutralni posmatrač govorio kako je Mihajlović truba,kako ne smije reagirati onako burno i sihitreno kao sa Ljaljićem,mnogi su mi tu govorili da nisam u pravu.
Štimac,Mihajlović...i ini kriminalci sa oskudnom ili nikakvom trenerskom karijerom,NE MOGU voditi jednu ozbiljnu reprezentacu.
Mogu Rad,Cibaliju,Radnički,Lokomotivu...reprezentaciju ne.
Ja kao grobar možda gledam subjektivno tako da nisam pravi čovek za neki sud,ali sam od početka bio pesimista kada je angažovanje Siniše u pitanju..... Desilo se nešto slično kao i sa Đukićem u ono vreme.... prerano ulaze u neke vode,a nije da nemamo stručnjaka,nije da nemamo potencijala,nažalost i ne treba nam bolje čim i dalje postoje budale koje na utakmice reprezentacije dolaze da bi izviždale člana iste.

Što se tiče slučaja Ljajić,sigurno da posjeduje talenat,al timska disciplina i neke osnove se moraju poštovat,pa bio to Ljajić,Subotić, Ivanović,Sulejmani.... jednostavno predstavljaš svoju zemlju i osnove moraš znati,uostalom potpisao si papir i za svaki odaziv u dres reprezentacije dobijaš 1500 evra!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2012, 15:36

marconato je napisao/la:Ko kaze da potcjenjujemo Belgijance?! Sinoc poderase Holandiju! Dovoljno je pogledati samo njihov kadar, a sve relativno mladi igraci... ;)
Ja sam stekao dojam iz diskusije koja se vodi na ovoj temi izmedju hrvatskih i srpskih navijaca. Mi Vas u kosarci `92, a mi Vas u vaterpolu `07 itd itd., a niko ne spominje Belgiju. No mozda je do mene i mozda sam ja stekao pogresan dojam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.