Mada, svi znamo da imate kompleks od nas u svim sportovima još SINCE 95!

Šou počinje na 3.20

[youtube][/youtube]
Od tad kad ste sišli nikad se više niste popeli na pobjedničko postolje!

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nisam mislio samo na fudbal već na sve reprezentativne selekcije, tu mislim i na košarku, rukomet, vaterpolo....limenka je napisao/la:ASUS jesu li dva remija protiv Hrvatske najveći uspjesi srpskog nogometa?
Kompleksi, od koga? Pa ne izmišljamo mi medalje nego vi. I to iz razloga jer imamo 15-tak medalja više sa OI i ZOI. To se zove kompleks.
- Mi tu ništa ne možemo napraviti. To je odlučeno još 1992. godine. Naime, sve novonastale države primljene su u MOO kao nove članice, a Srbiji se računalo članstvo SFRJ, pa tako i rezultati - objasnio je Mateša.
ASUS je napisao/la:rukomet
ASUS je napisao/la:vaterpolo....
Tritolone je napisao/la:Miha vs Stico bit ce zanimljive utakmice između ova 2 antitrenera
Ово јесте ? $ & $ старт ? " све " ' ?. На ?, " " $ су $ $ па зато ¥ " ?. ? су $ поверење % се " ? " $ ' ". ' $ " &, ' тренутно " $ снаге. Те ? " $ &.
? је $ $ постоје % " $ " " ? $ $ % у $ са ? &:
– У " $ ' све ", $ " ' % & $ $ у " & на " ?, ? " ", ? то " $ " " у ?.
? " " " ? посету на ":
– ? ' $ - " &. $ $ ? $ " " ?. " ' " ", " " % ", то је ? у ?. На ' ' путу $ се ? на & првенство.
Uvek sam se pitao zasto smo toliko bili dobri u kosarci, odbojci i vaterpolu, a uspeli da upropastimo fudbal i rukometmarconato je napisao/la:Dozivismo i to da jedna ekipa igra s tri defanzivna vezna i sa jednim spicem...
Ja sam jos pre rekao da ce Belgijanci biti mozda i najtezi protivnik u kvalifikacijama. Odlican tim imaju i verujem da ce se plasirati na SP.amerosm je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati, ali mislim da i Vi i Hrvati previse podcjenjujete Belgiju. Samo pogledajte sastav koji imaju Belgijanci i ja licno mislim da ce oni zavrsiti prvi u ovoj grupi, a da cete se Vi i Hrvati boriti za baraz.
Ima neko ko lbe tokom čitave godine a ne ljubi i ne vadilimenka je napisao/la:ASUS je napisao/la:rukomet
ASUS je napisao/la:vaterpolo....![]()
Što se medalja tiče odi na stranicu Međunarodnog Olimpijskog Odbora i educiraj se.
Do tada se malo više potrudite, pa nemojte svake godine gledati u leđa Hrvatskoj i Sloveniji, ipak vi imate 100+ medalja. A uvijek gori od nas.
Ja kao grobar možda gledam subjektivno tako da nisam pravi čovek za neki sud,ali sam od početka bio pesimista kada je angažovanje Siniše u pitanju..... Desilo se nešto slično kao i sa Đukićem u ono vreme.... prerano ulaze u neke vode,a nije da nemamo stručnjaka,nije da nemamo potencijala,nažalost i ne treba nam bolje čim i dalje postoje budale koje na utakmice reprezentacije dolaze da bi izviždale člana iste.tepsija je napisao/la:Kad sam ja kao neutralni posmatrač govorio kako je Mihajlović truba,kako ne smije reagirati onako burno i sihitreno kao sa Ljaljićem,mnogi su mi tu govorili da nisam u pravu.
Štimac,Mihajlović...i ini kriminalci sa oskudnom ili nikakvom trenerskom karijerom,NE MOGU voditi jednu ozbiljnu reprezentacu.
Mogu Rad,Cibaliju,Radnički,Lokomotivu...reprezentaciju ne.
Ja sam stekao dojam iz diskusije koja se vodi na ovoj temi izmedju hrvatskih i srpskih navijaca. Mi Vas u kosarci `92, a mi Vas u vaterpolu `07 itd itd., a niko ne spominje Belgiju. No mozda je do mene i mozda sam ja stekao pogresan dojam.marconato je napisao/la:Ko kaze da potcjenjujemo Belgijance?! Sinoc poderase Holandiju! Dovoljno je pogledati samo njihov kadar, a sve relativno mladi igraci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.