FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
STIGAO I OSTATAK STOLICA STO JE FALILO NA TRIBINI. DAKLE NEGDJE OKO 150-200 STOLICA SA NASLONJAČIMA.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Jesu l' iste stolice kao i one što su postavljene prošle godine ili će opet ušareniti stadion ?Ljumani_Banovici je napisao/la:STIGAO I OSTATAK STOLICA STO JE FALILO NA TRIBINI. DAKLE NEGDJE OKO 150-200 STOLICA SA NASLONJAČIMA.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
iste suneutralan__ je napisao/la:Jesu l' iste stolice kao i one što su postavljene prošle godine ili će opet ušareniti stadion ?Ljumani_Banovici je napisao/la:STIGAO I OSTATAK STOLICA STO JE FALILO NA TRIBINI. DAKLE NEGDJE OKO 150-200 STOLICA SA NASLONJAČIMA.

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Odlično onda.Sada na čitavoj zapadnoj tribini imamo stolice sa naslonjačima.Ljumani_Banovici je napisao/la:iste suneutralan__ je napisao/la:Jesu l' iste stolice kao i one što su postavljene prošle godine ili će opet ušareniti stadion ?Ljumani_Banovici je napisao/la:STIGAO I OSTATAK STOLICA STO JE FALILO NA TRIBINI. DAKLE NEGDJE OKO 150-200 STOLICA SA NASLONJAČIMA.

Jel istina da je novi igrač Budućnosti Esmir Hasanović, doskorašnji igrač Omladinca?
-
- Kontakt:
Ako je istina,o kakvom igracu se radi...da li bi nam mogao biti od koristi? Nesto vise o njemu? Unaprijed hvalasony_91 je napisao/la:Jel istina da je novi igrač Budućnosti Esmir Hasanović, doskorašnji igrač Omladinca?
Može igrati sve pozicije u timu, kod nas je počeo kao stoper, pa jedno vrijeme špic da bi završio na lijevom krilu. Ima solidnu brzinu i još bolju tehniku, od nas je uzeo papire i otišao je u Radnički Lukavac sad prije 5 dana, ali juče mi reče neko da je ipak otišao u Budućnost.Hodza_manLju je napisao/la:Ako je istina,o kakvom igracu se radi...da li bi nam mogao biti od koristi? Nesto vise o njemu? Unaprijed hvalasony_91 je napisao/la:Jel istina da je novi igrač Budućnosti Esmir Hasanović, doskorašnji igrač Omladinca?
- neutralan__
- Kontakt:
Taj me nešto podsjeća na Halilovića,sa obzirom da je igrao dosta pozicija.sony_91 je napisao/la:Može igrati sve pozicije u timu, kod nas je počeo kao stoper, pa jedno vrijeme špic da bi završio na lijevom krilu. Ima solidnu brzinu i još bolju tehniku, od nas je uzeo papire i otišao je u Radnički Lukavac sad prije 5 dana, ali juče mi reče neko da je ipak otišao u Budućnost.Hodza_manLju je napisao/la:Ako je istina,o kakvom igracu se radi...da li bi nam mogao biti od koristi? Nesto vise o njemu? Unaprijed hvalasony_91 je napisao/la:Jel istina da je novi igrač Budućnosti Esmir Hasanović, doskorašnji igrač Omladinca?
Je l' kod vas igrao u prvoj postavi uvijek ili je grijao i klupu ?
odličan vam je ovaj Halilović, mislim da će biti standarni u prvih 11 u Zvijezdi
- neutralan__
- Kontakt:
Reci nam nešto što nismo znali.seven je napisao/la:odličan vam je ovaj Halilović, mislim da će biti standarni u prvih 11 u Zvijezdi

Ma Halilović je igračina,ja sam znao da će on biti u početnoj postavi kod Vas,ali isto tako da je otišao u Sarajevo vjerujem da bi i tu izborio 1. postavu.
samo čuo sam da je problem njegov bio prošle sezone česte povrede i odsustvo sa utakmicaneutralan__ je napisao/la:Reci nam nešto što nismo znali.seven je napisao/la:odličan vam je ovaj Halilović, mislim da će biti standarni u prvih 11 u Zvijezdi![]()
Ma Halilović je igračina,ja sam znao da će on biti u početnoj postavi kod Vas,ali isto tako da je otišao u Sarajevo vjerujem da bi i tu izborio 1. postavu.
- neutralan__
- Kontakt:
Povrijedio se on bio na početku 2. polusezone i bio je odsutan sa terena možda mjesec i po.seven je napisao/la:samo čuo sam da je problem njegov bio prošle sezone česte povrede i odsustvo sa utakmicaneutralan__ je napisao/la:Reci nam nešto što nismo znali.seven je napisao/la:odličan vam je ovaj Halilović, mislim da će biti standarni u prvih 11 u Zvijezdi![]()
- kuman_@mel
- Kontakt:
NERMINE HASKICU LAVE MOJ,SEM HORDI ZLA,UZ TEBE SU I CJELI BANOVICI SAMO NAPRIJEEDDD

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- Giallorossi
- Kontakt:
Hvala vam za Hasku ,eksplodirat ce ove godine siguran sam.Nadam se ,da ce Smigi njegovim stopama 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
pa prvi dio je bio standardan, drugi dio je već završio na klupi, u prošloj sezoni upisao je 24 nastupa pri čemu je postigao 2 golaneutralan__ je napisao/la:Taj me nešto podsjeća na Halilovića,sa obzirom da je igrao dosta pozicija.sony_91 je napisao/la:Može igrati sve pozicije u timu, kod nas je počeo kao stoper, pa jedno vrijeme špic da bi završio na lijevom krilu. Ima solidnu brzinu i još bolju tehniku, od nas je uzeo papire i otišao je u Radnički Lukavac sad prije 5 dana, ali juče mi reče neko da je ipak otišao u Budućnost.Hodza_manLju je napisao/la: Ako je istina,o kakvom igracu se radi...da li bi nam mogao biti od koristi? Nesto vise o njemu? Unaprijed hvala
Je l' kod vas igrao u prvoj postavi uvijek ili je grijao i klupu ?
- kuman_@mel
- Kontakt:
jarane ja mislim da je to neka ohrdina,jer kad u omladincu nije igro redovno nezz sta trazi u buducnosti... ? 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
@Giallorossi Ma mi smo puni tih talenata,samo treba doći po njih.Eto večeras gledam,za Želju igrao Višća,za Sarajevo Haskić i Šmigalović,sve naši igrači.Da ih uspijemo sačuvati gdje bi nam bio kraj.
Zato sada treba se posvetiti juniorima i ovim mlađim igračima,dati im priliku da sada u Prvoj ligi steknu iskustvo i onda za nekoliko godina ćemo imati odličnu ekipu sa kojom se vraćamo tamo gdje nam je mjesto.
@sony_91 Ok,hvala na informacijama.Treba ga provjeriti u prijateljskim utakmicama,možda bude od njega nešto.
Kako mi je samo drago zbog Haskića.Zaslužio je on to mora se priznati.Još da Šmigalović zablista i to je to.
Zato sada treba se posvetiti juniorima i ovim mlađim igračima,dati im priliku da sada u Prvoj ligi steknu iskustvo i onda za nekoliko godina ćemo imati odličnu ekipu sa kojom se vraćamo tamo gdje nam je mjesto.
@sony_91 Ok,hvala na informacijama.Treba ga provjeriti u prijateljskim utakmicama,možda bude od njega nešto.
Kako mi je samo drago zbog Haskića.Zaslužio je on to mora se priznati.Još da Šmigalović zablista i to je to.
- Megamon
- Kontakt:
Ljubim vam banovicki cumur i Nermina Haskica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Giallorossi je napisao/la:Hvala vam za Hasku ,eksplodirat ce ove godine siguran sam.Nadam se ,da ce Smigi njegovim stopama

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- neutralan__
- Kontakt:
Joj lud si.Idi slavi kada ti je Bog dao,šta si nas našao zezati.Megamon je napisao/la:Ljubim vam banovicki cumur i Nermina Haskica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.