FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
teska utakmica u subotu,valjda nam necete pokvarit planove,jer mislim da ste izgubili sve sanse za PL ove sezone...:S
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
ne brani Tirić, najveći hendikep
Sto nebi Tiric branio,protiv Branitelja 22.3. je odradio suspenziju od tri zuta,tako da ne vjerujem da je opet za mjesec dana dobio jos triGusar1995 je napisao/la:ne brani Tirić, najveći hendikep

Rudar Kakanj !!!
-
- Kontakt:
Znaci sad se Milomir Odovic najvise pita u klubu, u smislu odigravanja predstojeca dva derbija?
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Pita se Mirzet Husic,i ostali koji love u mutnom ! Odovic i igraci su samo pijuni.abnorme123 je napisao/la:Znaci sad se Milomir Odovic najvise pita u klubu, u smislu odigravanja predstojeca dva derbija?
Rudar Kakanj !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam bio u kaknju prosle sezone....koliko je cijena karata i gdje budu gostujuci navijaci...imal kakve price oko naseg dolaska i dali ce neko pravit probleme oko ulaska na stadion...trebalo bi bit bas dosta raje i Fukara dole...moze i na pp...hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma druze uvijek je 3KM,gostujuci na istocnu staru tribinu,vjerovatno ce tu negdje biti i nasi navijaci doduse bit ce te odvojeni,sad da li ce vama naplatiti ulaz,to nisam siguran zbog toga sto je na snazi zabrana gostujucim navijacima i gledat ce vas kao da ste domaci a domacim se naplacuje obaveznostaragarda je napisao/la:nisam bio u kaknju prosle sezone....koliko je cijena karata i gdje budu gostujuci navijaci...imal kakve price oko naseg dolaska i dali ce neko pravit probleme oko ulaska na stadion...trebalo bi bit bas dosta raje i Fukara dole...moze i na pp...hvala unaprijed

Rudar Kakanj !!!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Tebi je onaj penal izgledao ok? Pa s Jagomira da dovedes lika i postavis ga na gol ne bi uradio onako nepotrebnu glupost...Gusar1995 je napisao/la: šta reći za derbi protiv Mladosti...nemojte ni slučajno pomisliti da je Mladost kupila ili bilo šta slično (da je pao neki dogovor).
Tako jePatrickBateman je napisao/la: Tebi je onaj penal izgledao ok? Pa s Jagomira da dovedes lika i postavis ga na gol ne bi uradio onako nepotrebnu glupost...

Rudar Kakanj !!!
meni samo nije jasno zasto se toliko umanjuje pobjeda mladosti...pa rudar je odigrao jednu kukavicku utakmicu[bez suta na gol]..doduse u mladosti su sve domaci igraci dok kod rudara strance boli k...c za derbijem...GK1996 je napisao/la:Tako jePatrickBateman je napisao/la: Tebi je onaj penal izgledao ok? Pa s Jagomira da dovedes lika i postavis ga na gol ne bi uradio onako nepotrebnu glupost...i to golman poput Ivana Tirica koji godinu dana u Kaknju gol nije primio,a inace momak brani mozgom i odjednom reakcija onakva,kao da je bez mozga.
Ma ne umanjuje se pobjeda,svaka cast borili su se vasi momci nema tu sta a nasi ko debili kakvi,ja msm cak da su igraci odlucili da odigraju lose,zbog cega to oni znaju,ali vjerovatno su isli onom ako cemo vec prodati Jedinstvu ili Slobodi,i znamo da nema nista od premier lige,pa zasto onda izbaciti nase prijatelje,s kojim svaki dan pijemo kafu,druzimo se.Po meni logicna stvar.Bolje da Mladost igra,nego tamo neki levati.Opet cemo jedni drugima pomoci,prije nego neki drugi i po meni su momci uradili logicnu stvar,jer su oni ocito znali da od Premier Lige nema nista.amar009 je napisao/la:meni samo nije jasno zasto se toliko umanjuje pobjeda mladosti...pa rudar je odigrao jednu kukavicku utakmicu[bez suta na gol]..doduse u mladosti su sve domaci igraci dok kod rudara strance boli k...c za derbijem...GK1996 je napisao/la:Tako jePatrickBateman je napisao/la: Tebi je onaj penal izgledao ok? Pa s Jagomira da dovedes lika i postavis ga na gol ne bi uradio onako nepotrebnu glupost...i to golman poput Ivana Tirica koji godinu dana u Kaknju gol nije primio,a inace momak brani mozgom i odjednom reakcija onakva,kao da je bez mozga.
Rudar Kakanj !!!
eeh vidiš nije mi jasno to da Ivan bespotrebno izlazi na igrača i pravi faul, osim ako nisu pustili, prodali ili šta već...ali čemu onda onakva borba pojedinih igrača, ali opet s druge strane ležernost pojedinaca...ne znam, stvarno ne znam, ali mislim da je Mladost zaslužila pobjeduPatrickBateman je napisao/la:Tebi je onaj penal izgledao ok? Pa s Jagomira da dovedes lika i postavis ga na gol ne bi uradio onako nepotrebnu glupost...Gusar1995 je napisao/la: šta reći za derbi protiv Mladosti...nemojte ni slučajno pomisliti da je Mladost kupila ili bilo šta slično (da je pao neki dogovor).
- PatrickBateman
- Kontakt:
Nisam ja rekao da je pobjeda nezasluzena, samo da je sumnjiva. Iskreno sumnjivo mi je par igraca. Treba jedne godine u finisu sezone kad budu ove glavne utakmice samo dati djeci da igraju, jer ne moze niko motiviraniji biti od njih, a nisu jos iskvareni da prodaju.Gusar1995 je napisao/la:eeh vidiš nije mi jasno to da Ivan bespotrebno izlazi na igrača i pravi faul, osim ako nisu pustili, prodali ili šta već...ali čemu onda onakva borba pojedinih igrača, ali opet s druge strane ležernost pojedinaca...ne znam, stvarno ne znam, ali mislim da je Mladost zaslužila pobjeduPatrickBateman je napisao/la:Tebi je onaj penal izgledao ok? Pa s Jagomira da dovedes lika i postavis ga na gol ne bi uradio onako nepotrebnu glupost...Gusar1995 je napisao/la: šta reći za derbi protiv Mladosti...nemojte ni slučajno pomisliti da je Mladost kupila ili bilo šta slično (da je pao neki dogovor).
Ma napisao sam vam ja momci,vjerovatno su igraci znali da od Premier Lige nema nista i da nasi hoce prodati Slobodi i Jedinstvu,pa ako vec nema od Premier Lige nista bolje onda ostaviti svoje prijatelje u ligi,da se islo na Premier Ligu siguran sam da bi Rudar uzeo od Mladosti bodove,a njima zavrsio negdje u gostima i bili bi zadovoljni,ovako sta je tu je.
Rudar Kakanj !!!
može biti da je i to...
VRATITI OMER MUSIĆA U RUDAR POD HITNO
Ma zasto vracati momka,kad ce ga ovaj drzati na klupi.Bolje da igra u Mladosti gdje ce biti standardan.Gusar1995 je napisao/la:može biti da je i to...
Rudar Kakanj !!!
zašto to u Rudaru ne bi mogao biti standardan, barem veznog, uvijek treba razbijač na sredini terena...momak je stavio u džep i Bajru i Hrelju zajednoGK1996 je napisao/la:Ma zasto vracati momka,kad ce ga ovaj drzati na klupi.Bolje da igra u Mladosti gdje ce biti standardan.Gusar1995 je napisao/la:može biti da je i to...

Treba bi hitno jedna informacija iz vaseg grada moze i PP,,,,Da li neko zna da li je subota pazarni dan u Kaknju hvala
Jestsodaacm je napisao/la:Treba bi hitno jedna informacija iz vaseg grada moze i PP,,,,Da li neko zna da li je subota pazarni dan u Kaknju hvala

Rudar Kakanj !!!
Zasto mislis da bas vama nece pokvariti planove? Ako ne oni ima netko tko hoce,ne budi siguran toliko kao da ste vec u PL.Cujemo se na kraju sezone hehesolar1987 je napisao/la:teska utakmica u subotu,valjda nam necete pokvarit planove,jer mislim da ste izgubili sve sanse za PL ove sezone...:S

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.