lJUDI JA CU PONOVIT JOS JEDNOM ZA NEUPUCENE, MI SM TRCALI 25 MINUTA ONI NISU ZNALI DJE JE LJEVO I ONDA I AKO SU SAMI IGRACI OD SEVE PRESALI TRCAT I VUKLI E NA SVOJU POLOVICU M IDA BRATE H rOBI IMAO 15 MINUTA DA 8N STROGO ZABRANI NAKO ATVARANJE PROTIV gRCKE KOJA NEKVALITETNA , NIJE LOSA AL U ONIH PRVI 2 MINUTA SE VIDJELO KAD IH PRITISNES RASPAD . sTO TO rOBI NIJE URADIO , STO KAZE DA ORANO BIT ZADOVOLJNI BODOM JER KAO NEMOGUCE SE ODBRANIT OD 1 0 REPKE SA IGRACEM MANJE 20 MINUTA ( TU ME RAZOCARAO JER NEK KO CE NA EURO NE SMJE RAZNISLJAT TAKO , POSEBNO NE SMJE OSTAVIT SANSU PROTIVIKU DA SE VRATI NOKAUTIRANOM NAKIM IGRAMA NA KONTRE A O NWVJWEOVATNO ZAKASNJELIM IZMJENAMA NAKON CRVENOG GDJE JE dULJA IGRAO NA PARE I ISCA A dEK AKO MISLI IGRAT KO ZADNJE DVIJE HVALA MU I NEK SE OPROSTI , JA CU GA SLAVIT VJECNO , AL COVJEK JUCE KODA NIJE NA TEKMI PROTIV aEMENIJE JOS GRI I NJEGA DRZI ROSINECKI GLEDAJUCI KAKO NAS gRCI , NE sPANCI gRCI STISCU DA BE NOZEMO DISAT , PA STA JE SVRHA TE KLUPE ,.. Majke mi me podsjeto a mESU , PRIMIS GO IZ PENALA CRVENI , JEDNA SANSA ZA NJIH DRUA TRECA NISTA COVJEK , PA GURNI SEJU NA KRILO A cIVICA ISPOD NJEGA , SA DRUGE STRANE IZVEDI VISCU STACI tODORA BRZ JE SVJEZ VRATICE SE SVAJU A IBA TROJICA SANO BEJ IG IZBACUHU RACONA A VJERUJEN SA OVM IZMJENAMA BI ZATVORILI KRILA I TRCALI PUNO VISE . oN NIS NIJE URADIO DOK HA NISMO PRIMILI , MINUS rOBI VELIKI , JA SE NADAM DA JE SVJESTAN DA PO evrope ide na Euro i I da je sramota neotic , Ono Bicakcic ba beku moramo bise prestat radit , to je boljka unazad 6 godina igraj Todora il trazi drugog .
a sad ko se zna sa igracuna ik i mozete zakacit na bjihove brojne slike sa svih **** mreza , postavitte m tekmu Madjarska Vzceprvak svjeta Hrvatska . Ko ije glesao ukratko momcu su preorali stadion , natrcali , NADSKAKALI . MA RAZBILI IH ZELJOM SVIH 85 N8BUTA , NEK POGLEDAJU NASI KAKO SE IGRA ZA REOKU , NIJE DJABA DA SMO MI SV OVE GOD IMALI KVAALITET AL ETO N E MOZE NEKAKO , TREBA POKAZAT ZAJEDISTVO I OU9BAV NA TERENU , mENI JE OVO JAKO TESKO PALO PRVO ZATO STO JE SUDIJA NAS STVARNO NAGUTIO VRVENIM , DRUGO STO ODMA NAKON 2 GOLA MI SMO SE PO OBICAJU POVUKLI U SVIHE JABINE CEKAJUCI VALJDA DA LJUDI SE PREDAJU , TRECE ATO rOBI U KOJEG SAN VJEROVAO JE ODRADIO POTPUO PREPISANU mESINU IGRU SVE DO ONIH ZABORAVLJENI IZMJENA I KO JI MESA MJESTO DA KAZE KIKS JE DACEO SVE OD SEBE DA GA NADOKNADIMO IN PRICA KAKO JE HAMAN NEMOGUCE BILO SPASIT GOL OD GRCKE 15 MN ZBOG IGRACA MANJE A ON E SVE TO GLEDAO BAS KAo Nwsa na ipru kako ščkisti oko nas , a na krilima dsva ventolina u tom momentu i Dzek koji se il posvadjo s a zenom ič ima stvarno uzas od sezone i isto ko i Mesa dok ga e primismo nema reakcije . Molim seleora da pogleda a ledao je mtivacihu Madjara u da ozta bas imajul snage z muda igrat ibaklo pa i ako izgubin bikom nista , Takodje od starta neozbiljno je da jedan Kjosevski uima mjesto Begovicu i jasno je da a odluka nema veze sa fudbalom a posebno ona sa Hajrovicen momkom koji ima potez ima sut moze uc cenrirat i da dodam onaj odg Dilaveru kako n nje nkog zvao -Jel repka mozda agencija za zaposljavanje , Ljudi covjek je ove sezone odigrao Halfa u Dinamu ko jedan iskusni veliki igrac . Kolko sam ja selektora skonto ni sto se baskaju u zgrad od navodno 8 miliona imaju puno posla pa ne mogu tog Dilevara nazvat da dodje na jedan razgovor , Ta ista klika u toj zgradutini jer pobogu imamo terena dobrih na sve strane zgrade nam trebaju da oni se nadju sa molim vas potrazivacem prava na PL BiH STO SVUGDHE u svjetz klubovi pregovaraju i dobiaju veliku pinku od toga . Ovdje ti iz grade hudnici nesposobni dogovore se sa mojom tv bhh telkom kanal koji nema pola emlje i uzmu dva miliona sebi i dadnu klibovima za kazni. populariacija udbala nikad nije bila gora , pa mozwa gkwsat sv tekme ne mozes gledat nase tekme , i drnici iz te divne firme raze 2 km da bi zi gledau utakmicu iz analogskog prenosa 78 a cjelo vrjeme imaju ekipu da obara ljudima linkove koji naravno da beve da plaze to sranje . Danas gospodo skauti preko strima gledaju igracw , p ako visw wsta d9dju pola tih u gradi poguraa ponekw prema Hrvatsji repci a poneki prema Srbiji , sVIMA JE JASNO DA U NAS OSIM VELIKOG bARBR , I mISKETA I sUBHJZX AW POKAZO KO DOBA OMAK I I0S 'AR NJIH ,AL SVIMA JE JASNO DA BEZ BOSNE hRVATSKA NE BI IMALA STALNO DOBRU REPKU , KO I U OSTALIM SPORTOVIMA , KAD NAS IGRAJZ NOOMWT SU HHRVATI AL KAD NES UKRADE NDA JE BIOSNJO. zATO MR I CUDI STO SE ROBI NR JAGMI ZA dILAVERA JER ZNAM DA NIJE SLJEP ODIGTO VRHUNSKU SEZONU , ULAZI U NAJBOLJE GOD A NJEGOU POICIJU , JEK ISPOD NIVOA NQZVAT IL SU MOZDA lOVREN I vIDA ILAPILI A STE DOBILI DOPIS. iNAL IKO SA BAN OBJSNI STA SAVET TACNO RADI ZA NAS FUDNAL I rOBI CJENIM TE KO UDBALERA I COVJEKA AL KOJI JE BA OVO REMONT EKIPE , SVE SU zp ,smr vise bilo 57 . Znate li ali vise pitanje za te VOLIO Bi te vlasnike zgrade ptat dok igrani ba bhuvama a prenos analogni moras platit 2km znaju li oni da sa prostora u BiH u 4 Nordijdijske zemlje trenutno igra 1230 igraca iz BiH I OVO DU SAMO PRVE DVIJE LIGR I SVI SU VELIKA VECINA JAKO MLADI , kOLIKO LI ZGRADASI PRATE TO I STA ONI ADE OSIM POTPISUJU SMJESNE UGOVORE BILO SA aDIDASOM IL mOJOM TV.-i OBI SVEGA TI NADJI MUDA DA IH NATJERAS DA KRVARE SAMO TAKO CES NES POSTIC DOK OVE HOROR STVARI KOJE SAM NABROJAO SU RAZLOG STO vAHID NECE DA NAS PREUZME , Bajevic i ako slicnh njemu jer ne mogu podnjet da im piljari djele lekcije. Setno Robi stvarno sam htio da ti budes taj al dosad samo Saet Sus9c kojeg ne volim zbog kasnije ocitog upletanja necaka je jedini imao muda da napadne eancusu u rancuskoj , da nekako nalozi ove da samelju Grke i igrali su ljep udbal , al ovo Copy mesa sranje pih
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!