Ja, kao definitivni fudbalski laik, a kao i svi ovdje, sam isto tako pizdio od 70-e minute na trenutke jer smo defanzivni. Ali onda se sjetim 30ih minuta gdje Allegri govori igracima da uspore, iako imaju jos rezultat da ganjaju. Pa se sjetis pocetka drugog poluvremena gdje uopste nisi zapeo. I onda skontas da je osoba zasluzna za takve "takticko-tehnicke" gluposti, ista ona osoba koja je dovela do 0:3 u Madridu. Tu zanemarujem svu svoju logiku i shvatanje, iako sam uvjeren da bi ulazak Cuadrada nesto donio i promjenio, ali odbijas covjece prihvatiti svoj stav kao tacan, zato sto je covjek uspio voditi 0:3 protiv Reala u Madridu i jednostavno znas da je u pravu.JuventinoVero je napisao/la:Samo zamislite da je poljak odbranio penal pa da smo ispali na penale. Ja to ne bi preživio.
Meni nekako bude lakse, jer cim ga nišom zabili prije produzetaka kad smo ih imali u knock downu i priliku da ih dokrajcimo, znao sam da ispadamo.
i da smo napali cetvrti gol pa ga primili opet bi nam trebao jedan za prolaz, ovako smo samo cekali da ga primimo..pola sata nam je gol visio u zraku i desilo se u najgorem mogucem trenutku, mozda su nam samo postedili muka kao protiv bayerna.
Svaka cast igracima i treneru do 61. min ali poslije toga smo mi prestali da igramo, to nam je bezbroj puta koštalo i nikad da naučimo.
Paralelu mozes povuci sa profesorima na faksu dok si jos mlad student. Koliko god ti mislio da si najpametniji i sve znas, kad ti on kaze da je planete zelene boje, suti jarane i ponavljaj da je planeta zelene boje, jer covjek ima neke reference iza sebe i zna zasto ti je rekao da je zeleno. Elem.