Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Željovac » 04 jan 2011, 22:05

Bosnier je napisao/la:Evo gledam begu protiv Man

Dosad svaki korner njegov, veoma siguran !
Ovo mi je baš čudno, jer znam da je vrlo slab na izlascima(i kod gola je mogao izaći). Provjerih na prenosu Telegrapha i po njima je Manchester imao tek 2 kornera za poluvrijeme.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 jan 2011, 22:07

Gol 1 : 1

e sad da vidimo Asmira !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 04 jan 2011, 22:07

1:1

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 04 jan 2011, 22:10

Sad ce biti zanimljivo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2011, 22:12

Željovac je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Evo gledam begu protiv Man

Dosad svaki korner njegov, veoma siguran !
Ovo mi je baš čudno, jer znam da je vrlo slab na izlascima(i kod gola je mogao izaći). Provjerih na prenosu Telegrapha i po njima je Manchester imao tek 2 kornera za poluvrijeme.
:lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 jan 2011, 22:16

Evo sad korner za Man i igrač Stokea čisti loptu glavom na 3-4 metra od gola(Begovića). Klasika.

Šut Nanija nije bio neodbranjiv. Išao je metar od stative.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 04 jan 2011, 22:20

2:1

Odbrana Stokea je ka..na zesca. Daju 2 metra prostora covjeku na vrhu 16terca pa i moja nana rahmetile bi ga dala tako.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jan 2011, 22:22

habuba je napisao/la:2:1

Odbrana Stokea je ka..na zesca. Daju 2 metra prostora covjeku na vrhu 16terca pa i moja nana rahmetile bi ga dala tako.

Jasta bi. Ono je umjetnost druze. Bez po muke covjek iz mjesta daje gol. Ono samo svijetske klase igraca mogu!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 04 jan 2011, 22:31

Adinjo je napisao/la:
habuba je napisao/la:2:1

Jasta bi. Ono je umjetnost druze. Bez po muke covjek iz mjesta daje gol. Ono samo svijetske klase igraca mogu!!
Moj komentar se vise odnosio na levatsku odbranu Stokea koja je dozvolila covjeku dovoljno prostora na sesnestercu da on moze stati, pogledati gdje je Begovic i plasirano zavrnuti loptu tamo gdje je ovaj ne moze stici. Evo i sada ih gledam nemaju uopste igre, samo nabijaju loptu ko' da vode.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 22:33

Željovac je napisao/la:Evo sad korner za Man i igrač Stokea čisti loptu glavom na 3-4 metra od gola(Begovića). Klasika.

Iako smo istomisljenici u mnogim stvarima, kada je Asmir u pitanju tu sigurno nismo. Ti izgleda njega bas ne mozes smisliti i likujes svaki put kada on nesto pogresno uradi. Zasto? Budi iskren je li zbog toga sto su mu konkurenti povezani sa Zeljeznicarom(Hasagic i Sehic) ili je ipak nesto drugo u pitanju?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 22:34

Begović bi u Mančesteru primao najviše 20 golova pored onakve odbrane. U ovakvom Stoke-u se neće baš proslaviti što se toga tiče. :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 jan 2011, 22:39

aBd on ce sljedece sezone igrati za Man Utd. Nema bolje zamjene za Edvina moze mu parirati samo Stekelenburg iz Ajaxa
Mes Que Un Club

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 jan 2011, 22:41

amertiger je napisao/la:aBd on ce sljedece sezone igrati za Man Utd. Nema bolje zamjene za Edvina moze mu parirati samo Stekelenburg iz Ajaxa
kao navijač Uniteda u potpunosti se slažem sa tobom i ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene da se tako nešto i ostvari.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2011, 22:54

Bogami znajuci da nam jedno Spahic moze odigrati na nivou sto se tice defanzive.
Neka nam je bog na pomoci sa Begsonom.
Korner ili prekidi pola gola,ovaj nebi izasao i iskoristio svoja dva metra kad bi ga puskom tjerali. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 jan 2011, 22:57

Begović je večeras branio solidno, što se moglo odbraniti odbranio je. Kod oba gola je imao premale šanse a ako se već mogao bolje postaviti i reagovati onda je to kod 1 primljenog gola ali za te stvari treba imati i iskustva, tako da mu se nema šta zamjeriti ali dobro možda mi forumaši znamo više i od samih stručnjaka i trenera u Engleskoj :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2011, 22:59

Dobar Begovic. Zlatna kanta se sigurno nesto pravi pametan. Na srecu ne citam postove tog pacijenta. Bez greske je odigrao, ali i bez neke ekstra odbrane. Pokazao je da vrlo dobro cita igru kad je presjekao pas Giggsa prema Hernandezu. Za klasu bolji od Hasagica u svakom slucaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2011, 23:00

Cartman je napisao/la:Dobar Begovic. Zlatna kanta se sigurno nesto pravi pametan. Na srecu ne citam postove tog pacijenta. Bez greske je odigrao, ali i bez neke ekstra odbrane. Pokazao je da vrlo dobro cita igru kad je presjekao pas Giggsa prema Hernandezu. Za klasu bolji od Hasagica u svakom slucaju.
Zlatna kopita,sa nadogradnjom prema papku :lol: ,opet mikrovalna u kvaru :mrgreen:
Ebo ti sebe i svoje klase.Opet valja razgrtati onaj snijeg po Norveskoj :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 jan 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 04 jan 2011, 23:06

beg kao i uvijek solidan, a odbrana stokea opet katastrofalna.. drago mi je da se konacno no.1 u stokeu a biti ce i u repki, a nek pljuvatori i dalje pljuju 8-)
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 jan 2011, 23:46

Monolog je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Evo sad korner za Man i igrač Stokea čisti loptu glavom na 3-4 metra od gola(Begovića). Klasika.

Iako smo istomisljenici u mnogim stvarima, kada je Asmir u pitanju tu sigurno nismo. Ti izgleda njega bas ne mozes smisliti i likujes svaki put kada on nesto pogresno uradi. Zasto? Budi iskren je li zbog toga sto su mu konkurenti povezani sa Zeljeznicarom(Hasagic i Sehic) ili je ipak nesto drugo u pitanju?
Nije likovanje, već sam nekako ravnodušan prema njemu, pa mogu da realno sagledam. Hasagić mi je čak antipatičan, zbog nafuranosti svoje(driblinzi, prokockana pobjeda u derbiju u 97. minuti!, pa sad i ova vadiona da mu sudija nije dao da protiv Albanije izađe kod onog slobodnog :lol: ). Šehića gotivim jer je Željin, ali ne mislim da je trenutno ozbiljna konkurencija Begoviću. On je potencijal, ali još nedovoljno stabilan. Begović ima visinu, odličan refleks, ali je stvarno preloš na istrčavanjima. Ekstra ispucava loptu, što je isto neki faktoričić. Ja bih ga stavljao kao prvog golmana u reprezentaciji jer je mlad i već sada ne mogu reći da zaostaje za Hasagićem(ako nije i već bolji), koji je simbol stagnacije ispodprosječnosti, već desetljeće. Eto. Tako nekako.

Visca el Višća!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2011, 00:07

brazzo je napisao/la:Begović je večeras branio solidno, što se moglo odbraniti odbranio je. Kod oba gola je imao premale šanse a ako se već mogao bolje postaviti i reagovati onda je to kod 1 primljenog gola ali za te stvari treba imati i iskustva, tako da mu se nema šta zamjeriti ali dobro možda mi forumaši znamo više i od samih stručnjaka i trenera u Engleskoj :|
I ja mislim da je bio sasvim ok,odbranio je sve sto se odbraniti moglo,kod golova nije kriv!..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 56 gostiju.