FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Celo fudbal je da se igra hocemo fudbal.Odovicu preuzimaj pa nek gubimo Ali da igramo.
Projić strašan
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Prolazimo ovo. Kako se odvija utakmica sve sam vise uvjeren.
kako je ovaj kjosevski propao ovako. jjel lik ima neku fobiju od pomicanja sa gol linije ?
ko je ovaj projic, igra frajer majsotrski, odbrana uzasna
sreca pa su i ovi panjevi pa 3 zicera omasise
ko je ovaj projic, igra frajer majsotrski, odbrana uzasna
sreca pa su i ovi panjevi pa 3 zicera omasise
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobar Projic. Puno bolje od Stanica vam igra beka.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
mahmutovic ceka, bolji od lendrica : DLjoZee je napisao/la:Nama hitno treba dobar napadac.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Šta sereš koji vrag, Stevo obavlja lavovski posaoLjoZee je napisao/la:Nama hitno treba dobar napadac.
Kako ti ne dosadi više ružičasti
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislio sam kad pocne nasa liga. Neki dan smo o tome raspravljali.Rokoko87 je napisao/la:Šta sereš koji vrag, Stevo obavlja lavovski posaoLjoZee je napisao/la:Nama hitno treba dobar napadac.
Kako ti ne dosadi više ružičasti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- escobarpablo
- Kontakt:
Ovo možete proći
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne mogu nikako da prezalim sto Mire i Lendric nisu ovdje
Siguran sam da bi izbacili ove levate

Don't believe the hype.
Zadovoljan igrom, a Zec ako ovako nastavi zavrsit ce na rostilju ili u nekakvoj zecijoj supi. Stadion je premocan.
Stvarno steta ako se ovo ne prodje, sa stevanovicem i lendricem ovo bi se glat uzelo
Stvarno steta ako se ovo ne prodje, sa stevanovicem i lendricem ovo bi se glat uzelo
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
ko sto rekoh neki dan nasu sansu vidim u tome sto njih trenira svedski slavko petrovic, ovi da smiju da nas napadnu natrpali bi nas
al mi cemo da slavimo veceras
HAJDE ZELJO!!!!

al mi cemo da slavimo veceras
HAJDE ZELJO!!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Plavosrcu i Ljoze su prisali o sreci, bas treba jer su nas par puta vile pronosale.
Zadnji zavrsni pas je slab, ostalo je pod kontrolom.
Zadnji zavrsni pas je slab, ostalo je pod kontrolom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
thewalkingdead je napisao/la:neescobarpablo je napisao/la:Ovo možete proći
thewalkingdead je napisao/la:eo radovac dao gol, gubimo 1-0...
gubie 1-0

Mozemo Ali neznamo kako,ako znas javi celo sevap ces zaradit.
fantasticno poluvrijeme, iskreno optimisticniji sam dosta vise nakon poluvremena nego pred tekmu
postavka sjajna, defanzivno perfektna, ne mogu da vjerujem da je ovo ista odbrana kao protiv zete, a krila rade lavovski posao, Zakaric i Zec imaju struktan zadatak da njihove "krilne bekove" prate nazad i samim tim se tranformisemo u 6-2 u fazi odbrane sto je i jedini nacin protiv njih jer uz dva konja gore uz ulazak jos jednog jednostavno nas nadbroje, samim tim "ulazak" sinise i projica u liniju sa stoperima i zgusnjavanje te linije daje njima minimalan prostor
blagoja i ugljesa se za sad sjajno razumiju, pokrivaju cijeli prostor ispred odbrane i za sada to rade sjajno, disciplinovano igramo maximalno
nasa najveca sanse je brza tranzicija po oduzetoj lopti na nekih 35+ metara od naseg gola, kada njihovi bekovi su vec u ulozi krila i ostaju sa trojcom stopera nazad uz nekog veznog, tih situacija ce biti jos, a tu kljucnu ulogu igraju blagojevic i radinovic koji tu oduzetom loptom nama pokrecu opasnu situaciju
na postavljenu odbranu tesko mozemo puno jer u odbrani igraju sa petoricom u liniji i nije ni cudo sto su jedna od najboljih defanzivnih ekipa svedskog prvenstva ako ne i najbolja
sve u svemu super poluvrijeme, sitnice ce ovdje odluciti, nadam se u nasu korist

postavka sjajna, defanzivno perfektna, ne mogu da vjerujem da je ovo ista odbrana kao protiv zete, a krila rade lavovski posao, Zakaric i Zec imaju struktan zadatak da njihove "krilne bekove" prate nazad i samim tim se tranformisemo u 6-2 u fazi odbrane sto je i jedini nacin protiv njih jer uz dva konja gore uz ulazak jos jednog jednostavno nas nadbroje, samim tim "ulazak" sinise i projica u liniju sa stoperima i zgusnjavanje te linije daje njima minimalan prostor
blagoja i ugljesa se za sad sjajno razumiju, pokrivaju cijeli prostor ispred odbrane i za sada to rade sjajno, disciplinovano igramo maximalno
nasa najveca sanse je brza tranzicija po oduzetoj lopti na nekih 35+ metara od naseg gola, kada njihovi bekovi su vec u ulozi krila i ostaju sa trojcom stopera nazad uz nekog veznog, tih situacija ce biti jos, a tu kljucnu ulogu igraju blagojevic i radinovic koji tu oduzetom loptom nama pokrecu opasnu situaciju
na postavljenu odbranu tesko mozemo puno jer u odbrani igraju sa petoricom u liniji i nije ni cudo sto su jedna od najboljih defanzivnih ekipa svedskog prvenstva ako ne i najbolja
sve u svemu super poluvrijeme, sitnice ce ovdje odluciti, nadam se u nasu korist

Stevo odlicna borba u prvom poluvremenu. Zec brz i jedino na kontru moze nesto. Blagojevic i Zeba jako dobro, Projic ako ne i najbolji. A Zakaric po ko zna koji put grijesi na ivici naseg sesnaesterca. Izgleda da mu je malo sto smo zbig njega na taj nacin primili dva gola. Treba mu skrenuti paznju na igru kad je pred nasim sesnaestercem. Imali su dobri prilika oni, ali mi u prvom poluvremena bolja nasa igra nego na Grbavici.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate, MrkiMedo, Riziko, Strumfinho i 33 gosta.